Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Anonyma läsare!!!!!

Tänkte göra som några av min bloggvänner!!! Efterlysa  anonyma läsare!! Är snart uppe i 6000 besök på sidan! Jättekul!!! Fast det vore jätte kul och veta vilka dom är som inte är inloggade på zoomin! Det enda jag ser är ju deras Ip nummer, mer vet man inte! Vore så himla kul om fler bara skrev en lite kommentar så man vet vilka det är, för det är verkligen jättekul med så många läsare! Antalet besök ökar ju hela tiden!! Så tack för att ni tar er tid att läsa om min just nu jäkligt regniga vardag!! Det verkligen bara pissregnar ute!!! Detta är höst för mig!! Är det konstigt att man blir lite extra svängig i humöret och tycker att allt är fult, elakt och tråkigt!!! Imitt nästa liv ska jag bli BJÖRN!!! Fasen tänk att gå och muffla och äta hela våren och sommaren utan att tänka på vikten. Para sig med någon snygg stark Björnbumling, gör inget om han är "kork" för den behöver du inte se mer. Sen när hösten kommer går du och lägger dig i ditt ide som du stulit från någon annan tant björn som ätit ihjäl sig eller blivit skjuten på sommaren. Där föder du dina ungar och sover bort höst och vinter, för att vakan under våren och påbörja ditt ätande och osv igen!!! Det kallar jag liv!!!!

Tack för mitt brunbjörns ord!!!

 

Söndagen den 24 oktober 2010 kl. 17:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [19] Kommentera detta inlägg

 

BAJS!!!

Ja det var min morgon det!! Nellies blöja hamnade på snedden i vår säng i morse! Tog av pyjamas och blöja! Mös lite till och satte sedan ner henne på golvet (utan blöja). Började klä på mig och Nellie stod en bit bort! Sedan spreds en lukt i sovrummet... En lukt jag mycket väl kände igen! Tittade på Nellie och sa ...

-Har du pruttat??? Fortsatte och klä på mig! Sen ser jag hur hon står i sin skithög och silar sin smetiga skit mellan tårna. Står liksom och trampar i sin egen skit!! Var alltså ingen prutt utan hon sket på golvet!!!

Så dagen började med bad av underkropp... Har man inte jobb, tar man sig!!!

 

Söndagen den 24 oktober 2010 kl. 16:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Regn...

Just nu är inte hösten inte min favorit!!! Har regnat i typ två dygn nu!!! Riktig blött regn känns rått och kallt! Allt blir blött och skitigt. Inte ens hundarna vill vara ute som brukar älska att vara ute.

Men men vi ska plocka på oss regnkläder nu på förmiddagen och traska ut ändå. Varken jag Nellie eller Emmelie fick så myckert frisk luft igår, så vi måste komma ut ordentligt idag. Passa på för det blåser ju åtminstone inte. Regn är ju bättre än regn och blåst!!!

Att vi inte fick någon frisk luft igår beror på att Emmelie hade innebandy hela förmiddagen, dom förlorade alla matscher!! Men vad dom kämpade!!! Inga sura miner där inte! Dom var bar fem stycken så dom fick verkligen slita!!!!!Efter  det var det bara hem in i duschen och vidare på 70 års kalas! Bennys mamma och pappa fyllde år, praktiskt med föräldrar som fyller år på samma dag! Eje fyllde 70 och Monica 68. Trevlig och mysig, ochmassa god mat. Kallskuret med potatissallad och bröd, korv till dom barnen som ville. Massa exotiska frukter och såklart tårta och kaffe!

Barnen hade jätte kul! Finns ju barn i alla åldrar så för dom som ville fanns det sysselsättning. Emmelie kunde nog varit kvar ännu! Hon och Cecilia fann ju varandra från första stund dom sågs, Julia och Jesper är ju också i deras ålder. Sen hade dom lila Edit som gärna hängde på. Nellie hade ju sina kusiner, Alma och Milton som är tvillingar och endast två månader yngre än Nellie! Ja Bennys bror och hans Malin har ju alltså tvillingar... Alla på kalaset var helt övertygade om att det var två. Finns ju lite tvillingar i den släkten! Bennys papppa är tvilling, Bennys bror har tvillingar, Bennys kusin har tvillingar!!! Ja ja hoppsan kan man säga! Bekymmrar mig inte för att få tvillingar på det sättet att det är två som ska ha mat osv... Jag oroar mig för ,Hur ska jag Räcka till och kunna tillgodose Alla barnens behov och ge alla lika mycket tid, bekräftelse, trygghet osv... Jag värdesätter mycket att umgås med barnen och hitta på saker med dom, även om det inte alltid är stora saker! Allt från badhus till att bygga koja! Huvudsaken är att dom får  tiden! Men men jag löser det på något sätt!!!

Nej nu är det frukost dags, sedan ska vi ge oss ut i rusket!!!

 

 

Söndagen den 24 oktober 2010 kl. 08:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj