Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Snart Hel!!!

Om en halv timme är jag hel igen!!!!!!! Då har jag båda ungarna hemma och livet tar fart igen!!! Åh så jag längtar!!!! Emmelie sa förut. Vilken tyst familj vi måste varit innan Nellie kom! Hörs ju inget här hemma nu när hon inte är hemma!!!

Fast så är inte fallet, vi är inte kända för att vara "tysta familjen"!!! Nej nu ska resan mot dagis börja!!! Åh vika goda kramar jag kommer få!!!! Igår var Benny med! Då delas kramarna upp mer! Nu får jag alla för mig själv!!! Egoist?! JAG???!! Oooh nej!!!

 

Tisdagen den 26 oktober 2010 kl. 14:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Handlingsförlamad!!!

Jo jag körde iväg Nellie till dagis klockan halv tio i morse. Skulle sedan lämna henne där! Kommer hem hit... VAD GÖR MAN!!!??? Tyst tomt och alldeles för jävligt rent ut sagt!!! Finns massa saker jag skulle kunna göra, typ städa putsa fönster ja en himla massa!!!! Jag blir verkligen bara sittande och tycker att livet är pest!!! Sitta här hemma utan barn är ju inget liv!!!!!! Tomt, tyst och alldeles alldeles fruktansvärt!!!

Egentid!!??? Ha ha ha! Var ju just snyggt. Egentid för mig är när jag kan vara och umgås med familjen, då mår jag bra, det måste väl vara egentid! Detta är bara hemskt!!! Förut tänkte jag en stund att jag går upp och lägger mig i ett bad, insåg sedan... Nej det gör jag ikväll, kan vi mysa ner i badet allihopa i stället... Det är mysigt!!!

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv!!! Typ sätta mig på en annan stol och lida!!! Det allra värsta är att ikväll blir det hundklubben också, vilket innebär att jag ska lämna mina gryn hemma och vara borta ytterligare två timmar! Ett tag tänkte jag strunta i klubben, men sen insåg jag att det är ändå viktigt att åka dit, behöver inte ha dåligt samvete för det eftersom jag tillbringar väldigt mycket tid med Barnen annars! Idag blir det mormor som ger dom 100% uppmärksamhet!!

Tänk vad konstigt man fungerar. Dom veckorna som jag är själv med barnen tänker man att det vore skönt att gå på toa utan barn, duscha utan att någon hänger i dusch drapperiet. Ibland sitter man och skiter samtidigt som man roar barnet!! Nu när jag kan sitta och skita i en timme utan att behöva roa någon är man ju fasen inte ens skitnödig!!! Inte ens magen fungerar när man är utan barnen!! MÄRKLIGT!!!!

 

Tisdagen den 26 oktober 2010 kl. 11:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj