Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

BF 7:de maj

Ja då ska den ha kommit... hoppas att jag slipper gå över denna gången!

Är just nu på väg hem från Motala i nya bilen! Hoppas den kommer fungera fint. Nu ska vi väl ta oss fram! Och hela familjen åker säkert och bra. Emmelie sitter hos sin morfar och kollar hockey, Hv och Djurgården spelar så det lär nog gå hett till, morfar hejar på djurgården och Emmelie på Hv. Nej nu ska jag titta på vägen så inte Benny kör fel, ha ha ha

 

 

Tisdagen den 30 november 2010 kl. 19:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Mer snö...

Idag vaknade vi till ett riktigt busväder! Snö som vräkte ner och blåst. Så det blev strömlöst här i några timmar! Inga julgardiner till köket idag heller alltså! Konstig första advent det här!!! Vi var i alla fall tvugna att ta oss till staden en sväng! Skulle äta middag och handla lite. Nu köpte vi på oss lite "burkmat" som går snabbt att värma på spisen. Behöver ha lite sånt i gömmorna eftersom strömmen går lite titt som tätt här. Vi har ett bensin drivet agrigat så vi kan köra pannan och lite till på det. Värme är ju viktigast. Men bra att ha lite mat som går snabbt och smidigt att bara värma. Vatten har vi trots att vi är strömlösa! Det är en stor fördel! Som mest har vi varit utan ström i tre dygn. Det var när Gudrun blåste förbi!

Men nu har det äntligen slutat snöa! Benny har åkt in till Tidaholm för att röja ur bilen. Den ska ju säljas på Tisdag! Vi hade verkligen behövt vår fyrhjulsdrivna bil nu! Men det lär väl komma mer snö! Ser man på tv verkar det som det ska droppa ner lite fram tills på Tisdag. Fast i det behövs verkligen inte mer! Nu hoppas jag det som är får ligga så det inte ska börja töa bort. Det värsta är att det har inte hunnit bli någon kärle i backen, blev ju inte det förra året heller. Så alla fästingar trivs och övervintrar där under och har ett varmt och skönt isolerande täcke på sig vilket leder till ännu värre fästing sommar till sommaren!

Nej nu ska vi vänta på att Benny kommer hem sen ska det adventsmysas!!! Ha det gott!!

 

Söndagen den 28 november 2010 kl. 18:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Jul stök

Ja här är julmusiken på och jag och Emmelie julstädar! Bara ett stort problem, och det är verkligen ett problem!!! Måste ha nya julgardiner till köket, dom finns på hem och hobby som ligger i Hjo. Måste även ha mindre blockljus till den nya adventsstaken!!! Problemet är att det snöar som fasen och då känns det så onödigt att ligga på vägen och köra! Får kanske eventuellt köpa detta i morgon. Måste ha svarta kulor tll granen också. I år ska den gå i svart och rött! Får väl se hur jag gör! Det är ju första adventsfrukosten som är sååå mysig! Ska man ju komma ner och det ska vara städat överallt och juligt! Så tänder man staken och äter självklart julskinka på smörgåsen som man gör ikväll!!! Nu blir ju allt helt förstört!!! Jag orskakar familjen adventslidande nu på grund av detta!!! Ha haha!!!! Men tråkigt är det när det inte blir som det ska!!!

Igår var Elins Peter och Elins styvpappa här och plogade lite åt oss! Fast Benny fick åka och hämta lastmaskinen idag ändå! Kommit massor av snö. Nu går det upp till kanten på stora stutsmattan! Ska försöka lägga in lite kort ikväll!!  Benny har lyckats köra i i diket också! Så Ingvar fick komma och dra upp han! Nellie sover middag och jag lagar mat. Fyllda fjärillskotletter med potatisgratäng blir det idag. Skulle gjort lite jansson, prinskorv, ägghalvor och köttbullar. Men eftersom jag inte kom iväg och handla blev ju det förstört med!! Här snackar vi ytliga I-landsproblem!! Som alla förstår är det med stor ironi jag skriver, detta annars borde jag skämmas! Men lite besviken är jag över min adventsfrukost!!!

Sen kan man ju undra varför ingen har varit här och tagit in studsmattan... Kom på det nu, för visst skulle inte den stått ute i snön... Suck... I år igen! Den lyckas vi aldrig få in! Här händer det inte möe!!!

 

Lördagen den 27 november 2010 kl. 12:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Och lite mer...

Ja då! Här fortsätter det bara att snöa! Ska ut och fota lite så man har det på bild! Hoppas som sagt på lite utelek med barnen i helgen! Kanske en sväng till Skövde badet också. Var planerat för länge sedan men då blev det inte av. Kanske kan göra ett nytt försök. På lördag hämtar vi pappas lastmaskin och ska skotta av ordentligt. Var precis jag kom upp nu ikväll efter att ha jobbat kväll! Så i morgon blir det väl till att skotta igen... På tisdag åker vi och hämtar nya bilen! Då tar man sig fram!!!!  Var lite bilar i diket nu faktiskt när jag åkte hem, fast som tur var fanns det redan folk vid varje bil så jag slapp att hjälpa till... Så här dags vill man ju bara hem!

Nästa lördag hoppa svi på att kunna åka till "jul på Liseberg" mysigt att bara gå där med barnen! Ännu mysiare om det kommit snö aven i Göteborg... Nej nu ska jag prata lite med min man sedan blir det sängen!!!!

 

Torsdagen den 25 november 2010 kl. 23:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Ny bil...

Ja nu har jag fått som jag vill!!! Sju sittsig bil!!! Var en sådan jag ville ha när vi köpte opel... Fast då sa Benny att en sån skulle vi inte ha och så fick dom inget dra heller. Men nu knappt ett år senare är det just en sån vi ska ha, den får dess utom dra en jäkla massa!! 4 hjuls driven, och disel!! Typ något liknande  jag ville ha förut, men det går bättre nu när Benny kommit med förslaget!! Ibland tror jag han är man! Fast bara ibland...

Idag när jag skulle hem från jobbet var det stopp i vägen, polis, ambulans och hela köret. Hjälp tänkte jag! Får ringa Elin så hon hämtar mina barn!!! Men då ringde mamma så jag bad henne sätta sig i bilen och åka direkt och hämta dom. Är ju en tid att passa där och jag visste ju inte hur länge jag skulle bli stående! Ringde till dagis också, Carro sa då att jag skulle ta det lugn och köra försiktig. Hon hade inga planer på att bara lämna mina barn där. Så hon skulle gå och hämta Emmelie på fritids! Efter ca fem minuter  ringde mamma! Då hade hon KÖRT fast!!!!! Då blev jag lite svettig kan man säga! Fast när jag satt där i min stress och ångest släppte stoppet och jag kunde ta mig hem. Barnen blev hämtade en kvart för sent!

Väl hemma var inte vägen plogad som jag trodde. Benny hade fixat en plogare eller SKOTARE som Emmelie säger, inte skottare utan SKOTARE. Fast skottaren hade inte riktigt hunnit med vår väg ännu! Men precis när jag skulle ge upp för att parkera ute vid vägen igen kom han!

Hästarna fick komma in lite tidigare idag det var dom väldigt glada för kan jag säga!

Sen körde vi lite pulka efter Wilda också! Hon börjar komma på tekninken, fast det behövs mer träning! Nexy är mycket starkare så hon är bättre på att dra, fast Wilda något mer positiv...

Nej nu ska jag krypa upp till mina tjejer. Emmelie ligger i min säng så jag ska krypa ner under hennes täcke och mysa intill i värmen. Hon blir som en liten spis!! Sen vaknar nog Nellie och kommer krypande! Då är det mys på riktigt! Då sover vi som små trygga grisar!!!!!

 

Onsdagen den 24 november 2010 kl. 22:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Sorry!!

Ja igår fick jag då besked!!! Tiden ville inte vara på min sida så jag hann tyvärr inte skriva här! Men beskedet var att ...

-Kromosom antalet stämmer!!!!! Så skönt!!!!! Så nu är det bara den vanliga oron för allt som kan hända och gå tokigt kvar. Självklart finns det lite oro för kromosomfel också... För oroa sig måste man ju för allt! Den dagen man blir mamma!!!! Börjar livets underbarast tid, men också den absolut mest oroliga tiden!!

Men nu fortsätter allt som vanligt kan man säga. Förstod redan i telefonen när jag svara att det skulle vara ett besked. Var nämligen en barnmorska som ringde! Så när hon presentera sig som barnmorska började tårarna rinna, då visste jag. Hade det varit ett tråkigt besked hade en läkare ringt!!!! Så många vet ju redan svaret men nu vet alla andra som undrat! Vill också tacka för allt stöd jag fått här via bloggen! Och självklart via telefon och sms osv... Tack underbara många ni allihopa!!!! Ha ha den sista meningen var till er  ordpoliser!!!! Ha ha ha!!! Oj oj, som jag skrattat för mig själv, på min sida finns det mycket att polisa om, men vet ni vad!!!???? För mig är det bagateller!!! Strunt!! I-landsproblem osv!!! Har jäkla många läsare så många står trots allt ut med stavfel och uttrycksfel! Här går det undan när jag skriver! Hinner inte läsa och göra allt rätt! Det innebär mindre tid med mina barn samt mindre tid till SNÖ-skottning!!! Idag när jag kom hem så körde jag såklart fast en bit upp på vår väg. Dom som brukar hjälpa mig med skottning var såklart inte på hemma plan!! Skottade nästan hela 100 meter för hand med en liten jävla spade! Två hungriga trötta barn i bilen!!! Körde lite, körde fast, backa, skotta, körde lite till., framåt, bakåt, skotta och emellan varje litet andetag tusen fula ord!!!! En man som ringde 40 gånger och frågade hur det gick!! Han kunde inte göra mycket från Stockholm, eller ja ta emot lite skit från mig fick han nog göra! Väl uppe på gården insåg jag att om ingen kan komma och skotta, hur fan ska jag då ta mig ut i morgon klockan sex eftersom jag ska jobba! Då insåg jag att det är bättre att köra ner bilen till vägen igen, för då behöver jag bara skotta 3 meter istället för 100... Det ska ju liksom fortsätta snöa och yra!!!Sagt och gjort!!!! Ner igen!!! Körde bara fast en gång när jag kom lite ur spår... Så det gick rätt bra! Sen hjälptes jag och Emmelie åt att bära barn, mat och väskor!!! Dom var så duktiga i bilen, Tog ju en timma ungefär. Emmelie skötte telefon och roade Nellie. Samt att hon fråga tio gånger om hon skulle hjälpa mig att skotta eller putta bilen! Underbar lilla unge!

Börjar fungera mycket bättre för Nellie på Dagis! Idag har hon t.o.m ätit. Så nu kan även Emmelie slappna av lite mer i skolan!!! Känns så mycket lättare att lämna dom då. Även om Nellie är ledsen när jag lämnar så vet man att det går över sen! Nu gråter hon ju inte hela tiden! Nej nu ska jag ta mina snöskottar armar och läsa lite bloggar för att sedan hoppa upp i bingen! Och tack igen för allt stöd!!!

 

Tisdagen den 23 november 2010 kl. 20:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [16] Kommentera detta inlägg

 

Besked????

Ja i morgon måste jag bara få besked angående fostervatten provet!! Skulle ju fått besked i Torsdags eller fredags!! Ovissheten är värst!!! Har nu varit ute på en promenad med Elin och hundarna! Så skönt att få älta av sig lite! Man har alltid massa med funderingar och tankar som man fastnar i! Elin är ingen som undanhåller massa utan säger vad hon tycker och hur hon kanske tänkt eller aggerat. Så skönt, man blir ibland lite fast i sina egna tankar. Tack för att du finns underbara Elin!!! Hoppas du förstår att jag finns här om du behöver prata någon gång!!! Pratade sedan med en arbetskamrat om dessa tankar som jag och Elin pratat om och hon rådde mig till samma sak som Elin. Eller gav mig råd är väl fel för det är ingen som vill råda någon i min situation. Men dom berättade om hur dom tänkte i situationen i alla fall! Nu ska jag umgås lite med min familj! Minsta medlemmen sover! Ha en bra kväll!!!

 

 

 

 

Söndagen den 21 november 2010 kl. 19:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Kloka vänner...

Kom på (fast inte själv) att magen som värker och är helt ur balans beror nog kanske inte på någon magsjuka, utan mer oro och psykisk stress som jag för tillfället går under utan att jag själv känner mig överdrivet stressad. Kanske mer inre oro och stress än jag själv tror... Tack för upplysningen underbara Elin!!!

Jag tänkte nog försöka få till en promenad med henne idag, fast det ser inte ett skit lockande ut, regn och skit men kanske om vi stålsätter oss att vi ändå kan ta oss ut... Helt övertygad om att vi skulle känna oss så nöjda efteråt!!!

Idag sov Nellie till sju! Då äter hon en flaska välling i sängen och jag och Benny dricker kaffe, sen ligger vi där och bara myser och kollar på tv. Finns nog ingen som myser så när hon vaknar som Nelie!!! Hon pussas, kramasoch bara myser!!!! Helt otroligt så mysig hon är! Emmelie var det också när hon var mindre, inte lika viktigt för henne längre kan jag säga! Fast när hon ska sova är det väldigt viktigt med "puss och kram och liten älskar dig ramsa". Emmelie brukar också komma och krypa ner! Sen går vi upp efter någon timme och käkar frukost, då är alla vakna och på hugget! Det är inte många lediga dagar under de åren jag och Benny levt ihop som vi inte druckit morgonkaffet i sängen innan vi stiger upp! Så skönt att vakna till på det viset! Nej nu ska jag ringa Elin för att se om det blir någon promenad eller inte!!!!! Ha det bra skriver säkert något mer sen...

 

Söndagen den 21 november 2010 kl. 09:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Utamanad av Elsasmatte...(bättre sent än aldrig)

4 TV-program jag ser på:

¤ Ensam mamma söker

¤ Bonde söker fru

¤ Robinson

¤ Så mycket bättre

 

 

 

 

4 saker som jag har gjort idag:

¤ Druckit kaffe i sängen.

¤ Kollat på barnprogram i sängen med godingarna

¤ Fått massor av pussar av Nellie

¤Ätit frukost, ägg, smörgås och gröt 

 

 

 

 

 

4 saker som jag längtar efter:

*Sol

*Värme

*Sol semester

*Bad och mys i husvagnen

 

 

 

 

4 saker på önskelistan:

¤ Att allt ska vara bra med min graviditet

¤ Att min familj ska få må bra och klara sig bra i livet

¤ Att mina underbara barn ska klara sig från allvarliga sjukdommar och händelser

¤ Vinna några miljoner för att säkra framtiden för min familj, främst mina barn

 

 

 

 

4 saker som jag avskyr:

¤ Skitprat och falska människor!

¤ Den svenska avundsjukan!

¤ Att man lägger energi på att störa sig på små skitsaker, bagateller när det finns så jävla mycket elände i världen, Sverige, ja kanske faktiskt pågår det misshandel och annat elände hos grannen medans du sitter och stör dig på grannens kläder, tapeter, eller jag andra ytliga jävla skitsaker. 

¤ YTLIGA MÄNNISKOR!!!! Som lägger energi på att störa sig på skitsaker!!! Skaffa er ett LIV! Ett mer innehållsrikt liv, då slipper man sånt!!!

 

 

Till UTMANINGEN hör att man ska skicka vidare den till 4 stycken. Och jag VÄLJER

 

 

¤Sara "fnissi"

¤ Familjen Olsson (Glenn och Carina)

¤ Oskar (Alltså Annika.)

¤ Elin (för att hon nästa aldrig bloggar) Men hon lägger in sååå undebara kort på världens sötaste Tova! Tillsammans med Nellie och Emmelie så klart!Tisdagen den 16 november 2010 kl. 20:46


 

 

Söndagen den 21 november 2010 kl. 09:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Dagen...

Magen är bättre, inte samma intensiva kramper längre! Skönt. Har också kunnat äta skapligt! Förmiddagen tillbringade vi ute, det var skönt att vi valde att gå ut på förmiddagen för nu på eftermiddagen kom det regn! Då hade vi det bättre i snön.Dom åkte pulka, medans jag gjorde stallet. Sen var det ju naturligtvis tvunget att bygga lite också... Emmelie ledsnade lite innan oss andra, hon fryser ju så lätt! Men Nellie och pappa sysselsatte sig vidare.

Efter ute stunden blev det en lite sovstund. Efter det var det middagsdags.  Panerat kött och potatis! I kväll blir det slapparkvälll i soffan!

 

Lördagen den 20 november 2010 kl. 16:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Sjuk...

I natt har jag haft kramp i magen, her känt mig trött matt, frusen sedan i måndags när jag var och tog provet som alla ni som läser min skyddade blogg vet. I natt var det riktigt besvärligt kändes nästan som kraftiga värkar. Tog mig upp och åkte till jobbet, var där i en halvtimme när mina arbetskamrater bad mig åka hem och ta kontakt med Gyn. Så det gjorde jag. Kom på att jag var tvungen att hämta mina barn när jag ändå var hemma, insåg snart att jag inte skulle klara det så Nellie fick vara kvar på dagis tills Benny kunde ta sig hem. Emmelie hämtade vi halv ett och åkte sedan till kss. Allt såg rätt ok ut. Eller som dom brukar säga när man ligger med bene rätt upp och isär, det ser fint ut!!!!! Fy fan för att vara gynekolog, det och tandläkare är mina sista yrken... Du har ju liksom inte en aning vad som förekommit i det föremålet du ska undersöka!! Men tur dom finns!!!

Eftersom dom inte hitta något mer än lite bakteriell vaginos, som jag fick behandling för.

Så för allas trevnad kan det vara så att jag är magsjuk... Det hade jag liksom ine en tanke på, för då brukar man ju tömma lite tarmara här och var, och inte brukar det göra så jäkla ont heller!!! Men men, det återstår väl att se om jag smittat ner mina arbetskamrater osv...

Provet som jag skulle fått svar på idag, har inte kommit! Vet fortfarande alltså inte. Alla som läser den skyddade bloggen vet vad jag menar!!! Nej nu ska jag sova!!

 

Fredagen den 19 november 2010 kl. 18:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Min underbara unge!!!

Så skönt att sitta på ett utvecklingsamtal där det inte kommer fram några bekymmer!!! Hon fixar ämnena och det sociala spelet bra, Jag kan bara se ett litet bekymmer. Hon blir inblandat i allt... Typ konflikter  osv... Hon är inte själv delaktig i dom, men andra barn skvallrar och Emmelie springer till fröken. Hon är ofta den som tröstar dom som blir ledsan!! En väldigt fin egenskap, men det blir jobbigt att bära! Automatiskr hör ju jag hur hon väljer vissas parti lite... Hon sa så för den gjorde så och så får man inte göra... Och den andra har oftast inte gjort något... Så utan att vara inblandad blir hon det ändå... Lät flummigt va!! Jätte bra att andra kännner att dom vill gå till Emmelie, men det blir lite svårt för henne att bära!! Hon har ju så svårt att komma hem och koppla av när någon blivit ledsen!!! Försöker stötta henne i att låta dom andra barnen gå till fröken istället när dom blir ledsan, tror att det stödet i långa loppet är bättre än något partiska Emmelie. Fast såklart vill man ha medhåll, det vill vi ju alla! Så i slutändan är det ju bara en mycket fin egenskap hon har men som kanske blir lite mycket för just henne att bära. Själv visar hon ju aldrig sig ledsen osv, har så svårt för det bland kompisar och andra vuxna. Hemma skriker hon som en stucken gris både när hon bryter en nagel, bryter ett hårstrå, slår ett hål i huvudet eller blir förbannad. I skolan tror jag aldrig hon gråtit. Hon grät faktiskt inför Sara och Malin när vi var på universeum, honsnubbla över sig själv på vägen...så där känner ju hon en trygghet, även när jag och Elin hittar på något så gråter hon om hon slår sig. Så vissa är väl lite extra trygghet...

Nellie visar hela känslo registret med en gång, inga problem att skrika inför andra hon inte!!! Fast det är nog bättre än att bära på saker inom sig!!!

Nej nu ska jag fortsätta dagen och förbereda mig för mycket tidigt sänggående... Ska upp i morgon igen!!!! Kram...

 

Torsdagen den 18 november 2010 kl. 18:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Dagis, fritids och jobb!

Ja nu blir det sängen! I morgon blir det att gå upp kvart över fem, barnen till fritids och dagis och jag till jobbet! Idag har det inte blivit många knop gjorda. Mest slappat! Emmelie har lekt med Wilma. Jag, Nellie och Benny var ute en sväng på förmiddagen! Lite kallt men skönt! Ikväll har jag och tjejerna tagit ett bad! Och nu ligger dom i sina sängar och sover, precis som jag snart ska göra!  Imorgon är det utvecklingsamtal för Emmelie också! Hoppas det är samma besked som alltid annars! Att allt är bra. Brukar känna mig så stolt över henne när jag går där ifrån, hoppas jag kan gå därifrån med samma stolta känsla i morgon också!!

God natt och sov så gott!!!!

 

Onsdagen den 17 november 2010 kl. 21:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 Lösenordskyddat inlägg

Detta blogginlägg är publicerat under kategorin "Privata funderingar", som är skyddad med ett lösenord. Ange korrekt lösenord i fältet nedan och klicka på "OK".

Tisdagen den 16 november 2010 kl. 22:44

Privata funderingar | Permalänk | Kommentarer [14] Kommentera detta inlägg

 

Hej hej!

Mm så ska man gärna hinna in lite här! Tur jag är ledig i morgon så jag hinner läsa alla andras bloggar jag följer! Här rullar det på trots lite bakslag! Vill tacka för alla fina kommentarer på dom skyddade inläggen! Tack!!! Idag har det varit jobb igen! Ska vara ledig i morgon! Skönt!!! På kvällen åkte jag till hundklubben! Var sista gången idag. Gick så himla bra! Skönt att rensa huvudet ibland! Nu måste jag bara inta sängen!! Vaknar ju små pärlor i morgon som vill ha en pigg mamma!!! Ha ha ha!! Lite svårt att hitte en sån just nu bara!!! Man blir trött när man jobbar! Ha ha ha!! Kram alla!!!

 

Tisdagen den 16 november 2010 kl. 22:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 Lösenordskyddat inlägg

Detta blogginlägg är publicerat under kategorin "Privata funderingar", som är skyddad med ett lösenord. Ange korrekt lösenord i fältet nedan och klicka på "OK".

Lördagen den 13 november 2010 kl. 11:27

Privata funderingar | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 Lösenordskyddat inlägg

Detta blogginlägg är publicerat under kategorin "Privata funderingar", som är skyddad med ett lösenord. Ange korrekt lösenord i fältet nedan och klicka på "OK".

Fredagen den 12 november 2010 kl. 12:26

Privata funderingar | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Snö...

Ja ligger nog mellan tio och 15 cm. Var åtminstone så att jag fick skotta i morse när jag satt fast klockan sex på morgonen... Var precis det man längtar efter... köra fast med bilen. Fast fick snabbt loss den och kom bar fem minuter för sent. Innan dess ryckte jag i alla fyra dörrar som jag upplevde hade fryst fast. Emmelie tittade på mig när jag svor över att bildörrarna hade fryst fast!!!

-Mamma bilen kanske är låst...

Öh den var faktiskt låst, så när jag låste upp funkade det mycket bättre... Suck!!!

När vi kom hem från jobb, dagis och fritids lagade vi lite mat, sedan tog vi på oss och gick ut i snön. Mamma kom en sväng också och drac lite kaffe. Efter pulka åk och lite fix i stall och hönshus gick vi in och mina godingar somnade så gott vid åtta. Emmelie var jätte trött, menockså bekymrad över att hon inte skulle klara av att vara vaken längre än lilasyrran, och det klarade hon inte.Somnade som en stock kan jag säga!!!

I morgon jobbbar jag mellan 10.00 till 20.00, ett nytt arbetsplats jag inte haft tidigare. Men Benny kommer hem i morgon så det blir inte så lång dag för Nellie och Emmelie kommer hem direkt hem från skolan... Ha det bra alla goa läsare!!!!

 

Onsdagen den 10 november 2010 kl. 20:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Ja då var man igång!!!!

Ja nu har jag avklarat min andra dag på jobbet!! Gick fort att komma in i allt. Nu har jag ett namn på alla ansikten och  lite av problematiken. Så nu är man på banan igen!! Märkligt hur fort man komme in i allt!!! Måste ju bero på suveräna arbetskamrater... Och ett intressant och givande arbete.

Emmelie hade första dagen på fritids idag. Fick ju också sitt dygns EKG påkopplat igår, allt hade fungerat bra och denna gången tror jag hon sov riktigt gott. Sist var hon så orolig för att det skulle lossna! Men nu gick det bättre! Hon var nöjd med sin dag på fritids.

Nellie hade första dagen på dagis förutom inskolningen! Skrek när Benny lämnade henne och sedan lite till och från! Äter dåligt men åt jätte bra på middagen här hemma vid sex sedan! Så nu har hon laddat sina batterier.

Idag skulle jag åkt till hundklubben. men snöovädret satte stopp för mina planer. Vill inte köra i onödan, var tillräckligt jobbigt att köra till och från jobbet! Sen vill jag inte lura ut morsan i snön för att vara barnvakt när det inte var något viktigare!

Sen hade jag ingen lust att lämna bort barnen när jag varit ifrån dom hela dagen till en ny barnvakt även om mormor och dagis inte är samma sak, men hon är ju lite extra mammig och gosig när man kommer hem!

Höll nästan på att köra in i en stolpe och refug eller vad det heter på väg till jobbet. Eller rättare sagt, framme vid jobbet. Hade ju gjort sig, klarat hela snöiga vägen dit men kvaddat när jag väl kommit fram! Då hade Benny blivit såååå stolt över sin fru! Han hade genast  kommit springande och kastat sig över mig och och bara skrikit jag älskar dig och bara känt  att han inte kunde få nog av mig!!... Eller riktigt så hade det kanske inte gått till, möjligen att han kommit springande och kastat sig över mig, fast syftet hade nog varit helat annat än det jag först beskrev!

 

Tisdagen den 9 november 2010 kl. 19:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Jobb!!!

Ja i morgon är det slut på ledigheten tillsammans med mina underbara ungar!!!! I morgon börjar jag  jobba!!!! Oj oj oj!! Det värsta är att lämna en ledsen skrikande Nellie på dagis som bara klamrar sig fast i en!! Riktigt känner hur det drar seperationsångest ur henne, hur hela hon bara skriker lämna mig inte lämna mig inte!!! Det är fruktansvärt att behöva lämna henne då!!! Men som sagt det finns liksom ingen återvändo! Bara hoppas att hon snart kan känna sig tryggare på dagis och att hon snart lär sig att mamma kommer alltid tillbaka!!! Tänk er själva att tryggheten i livet bara dras ifrån en... hon vet ju inte att mamma kommer tillbaka!!! Fy jag verkligen lider och vill kräkas när jag kommer utanför, det sliter verkligen ut HELA mamma hjärtat! Nu vet jag hur det känns när hjärtat brister!!!

Emmelie ska i morgon till kss och få bandspelar EKG på sig! Det ska hon sedan ha ett dygn, hon ser inte fram emot det men har haft det förut så hon vet hur det funkar! Det hon tycker är jobbigt är att hon ska behöva ha det i skolan! Men det fixar hon jätte bra! Hon oroar sig för att någon ska pilla på det och det lossnar för då får hon ju göra om det! Men hon fixar det.

Hon tycker också det är jobbigt med Nellie, hon hör ju hennes skrik ibland på skolan! Och det sliter naturligtvis i en underbar storasysters hjärta!!! Så just nu känns det som vi har en mycket jobbig period framför oss! Vi får vara starka tillsammans! Sötta våran lilla minihuligan så gott vi kan!

Idag har vi varit ute flera timmar och storsat jag och tjejerna. Kört in massa ved, fixat i stallet och städat i hönshuset! Mysigt att gå ute och dona med mina små hjälpredor, dom sliter som djur bägge två och verkligen stortrivs med att gå här hemma och lufsa, precis som mamma!!! Älskar dom så mycket att det inte går att beskriva eller jämnföra med något annat!!!!

 

Söndagen den 7 november 2010 kl. 20:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

Man undrar ju...

Varför köper man leksaker så barnen inte får plats???? Och framför allt. VEM KÖPER ALLT!!!!??? På något sätt smyger det sig in saker hela tiden och inte alls i samma takt som man plockar undan saker dom inte längre leker med!!! Emmelie skulle bara behöva papper, penna, sax, tejp och lim!!!! Om nu undrar varför alla regnskogar försvinner beror det på henne!!!

Nellie leker bakom mina gardiner.. Titt Ut... Annars har hon en stol med olika ljud som jag köpte på loppis för 50 spänn, den sitter hon mycket och grejar med..... Eller också leker hon med sin röda korg och sina älsklingsgubbar!! Dessa gubbar har hon hittat i Linus rum som tillhör ett fotbollsspel som Linus inte längre vill ha!!! Nellie lade beslag på gubbarna som hon bär omkring på och plockar i och ur korgen, ja hon plockar med dom på alla sätt!!! Timmar per dag sitter hon med dessa, även när vi sitter och leker med henne så är det dessa jäkla ärvda gubbar och röda korgen som kommer fram!!! Vad kör hon i sin dockvagn???? Jo ofta dessa ärvda gubbar!!! Eller ja ärvda, hon har mer eller mindre bara gått in och hämtat dom och lagt beslag på dom, som tur är så tillhör dom saker som inte Linus vill ha!!Och vad har jag lärt mig utav detta!? Jo att man behöver inte köpa massa leksaker som står i alla hörn!! Skoja bara!!! Har inte lärt mig ett skit!!! Kommer antagligen fortsätta att köpa saker som blir stående och Nellie sitter där på sin stol, bakom gardinen med sin korg och sina gubbar!!!

 

Lördagen den 6 november 2010 kl. 08:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

UNIVERSEUM!!!

Japp igår var vi där! Hade en kanondag med mycket trevligt sällskap! Sara och Malin! Vi åt och drack gott!! Vi åt faktiskt inte inne på Universeum utan på en bufferestaurang precis intill Vi hann ju så klart med att fika lite här och var också! Men för övrigt gick vi hela dagen så jag tror att vi kunde unna oss det! Allt förflöt utan större incidenter!! Fantastiskt eftersom det var jag och Sara!! Ja hennes bil pajade på morgonen och ville brara varahelt död, men det är ju bagateller... (om det nu inte är något stort fel såklart). Vi åkte hemifrån lite efter sju och var hemma efter nio!! Så det blev en lååång dag, men gud så trevligt vi hade det!

Idag slappar vi!!! Emmelie har feber igen och känner sig trött och matt!

Blev en promenad med Elin och hundarna!! Skönt, för tillfället känner jag att jag får tvinga mig ut! Hösten är för tillfället bara jäkligt tung!!!! Men som sagt motion hjälper och man blir så mycket piggare efteråt. Emmelie var hemma själv när jag var ute och gick! Tränar på det nu! Hon kommer försöka tjata sig till att slippa fritids, vilket naturligtvis inte är aktuellt! Hon får vara hemma korta stunder själv, men absolut inte efter skolan! Nu finns fritds och då får det bli så! Faktiskt det enda stället jag hört Emmelie säga att hon inte vill gå på, det bekymmrar mig lite, för hon har aldrig i hela sitt liv inte velat gå till dagis, skola  eller liknande! Alltid varit väldigt tacksam dom dagarna vi varit lediga och hemma men inte gnällt och inte velat gå de dagarna hon ska vara där! Men till fritids vill hon inte! En av hennes fröknar som hon känt sig mycket trygg med har ju naturligtvis slutat! Så då blir det ju såklart extra besvärligt! Men hon känner alla andra också så det kommer garanterat gå hur bra som helst! Som tur är har hon ju sina goa kompisar där, och det är hon såklart glad för!!

Ikväll blir det tacos efter beställning av Emmelie! Lite godis efter det! Just nu springer Nellie och Emmelie runt och leker någon typ av kurragömma!!!! Dom låter ungefär som sju elefanter! Nellie gör exakt som Emmelie!! Hon avgudar verkligen sin underbara storasyster, fast hon blir mellan vaven också jäkligt förbannad på henne, vilket Emmelie blir riktigt förnedrad och ledsen över!

 

 

Fredagen den 5 november 2010 kl. 19:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

EN BEBIS!!!

Ja idag var vi inne på kontroll!! Det är "bara" en bebis!!! Kändes riktigt bra! Vi hade naturligtvis blöivit glada för två också men en räcker! I början av maj kommer det om allt går vägen!!!Kan man ju skaffa en till sen Ha ha ha! Puss Benny om du läser detta!!! Jag tänker inte så mycket på att det blivit jobigt för oss vuxna om det varit två. Utan mer att det varit lite synd om Nellie och Emmelie! Två bebisar tar mycket tid och alla ska ju få sitt, man vill ju räcka till!!

I morgon blir det UNIVERSEUM!!! Lite nästäppa tänker inte hindra oss! Ska bli sååå kul. Så i morgon vid kvart över sju anländer Sara och Malin hit sen drar vi!! Benny är faktiskt lite avundsjuk! Men i morgon är det tjejernas dag!!!

Nej nu blir det lite käk! Ska in och kolla lite när Benny leker med Nellie, tror dom sjunger. Typ prästens lilla kråka med blinkla lilla stjärna melodi!

Emmelie ska äta kvälls,mat sedan ska hon gå och lägga sig, vill vara utvilad i morgon!!

 

Onsdagen den 3 november 2010 kl. 18:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [20] Kommentera detta inlägg

 

Hur vore det med lite tacksamhet!!!!

Jo idag bestämde vi oss för att trots förkylningar åka en liten sväng till falbyggdens ost!! Behövde bara vända en gång för jag inte visste om jag dragit ur plattången eller inte!!!! En enda gång fick vi vända! Benny suckade såklart! Jag tycker han skulle försöka vara lite mer positiv, det har hänt att vi vänt fler än en gång, även att vi hunnit mycket längre!! Emmelie informerade honom om att en gång vände vi tre gånger, först var det platttången, sedan kaffebryggaren och sista gången var det om jag hade låst ytterdörren!!! Så en gång är ju jäkligt bra jobbat!!! Gnälligt av honom att sucka och titta med sina "för helsike Annelie" ögon!!!( Helsike är en försköning av det rätta ordet!) Benny lever ju bara med mig, han får ju avlastning när han är på jobbet osv!! MEN JAG!!!! Jag lever med mig själv 24 timmar om dagen!!! Inte ens när jag sover vilar min hjärna, jag kan minsann komma på bra dåliga saker då också!  Har även väckt Benny någon gång, men det vågar jag inte längre, han vill ändå inte lyssna han tycker det kan vänta tills på morgonen!!! Herregud det kan ju vara viktiga saker! Som när ska man låta barn cykla själva på vägen, tänk vad hemskt när dom ska ha sex första gången, sånt kan ju inte vänta med att diskuteras tills på morgonen! Men min överlevnadsinstinkt har tagit överhand och jag väcker honom bara om det är ytterst viktigt, typ nästan aldrig... SUCK...

Ikväll blir det hundklubben, i regnet! Ska klä mig så jag inte förvärrar förkylningen!!!

 

Tisdagen den 2 november 2010 kl. 17:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Det perfekta höstlovet!!

Allt som var planerat, som det ska vara på ett höstlov. I dag fanns det planer på badet i Skövde... Sket sig!! I morgon skullle Emmelie åkt med miniorerna till Baltazar i Skövde... Skiter sig!!! Jag, Emmelie och Nellie är förkylda!!! Det var la jävla kul!!! Nu satsar vi på att bli friska så vi kommer iväg till Göteborg på Torsdag då vi ska till Universeum med Sara och Malin!!!

Som sagt sjukdommar kan man ju inte rå på, men detta känns ju så trist, skulle ju liksom vara sista rycket innan jag börjar jobba!!! Men men! Som sagt Universeum har vi ju framför oss och på Torsdag ska vi la vara på G igen!!

Jag tror jag fått förkylningar i snittet efter förlossningen, det sticker som fasen i det, jag som är hypokondriker har räknat ut allt allvarligt det skulle kunna vara... Typ att det nu börjar bildas bråsk som jag sedan kommer få operera bort och få lika jäkla ont igen som man hade efter snittet!!! Hoppas verkligen att jag får en riktig förlossning denna gången!! Vill få den upplevelsen igen!!! Finns ju inget som på minner om det! Man blir lite bestulen på det när det blir snitt, någon annan gör det man förberett sig för i nio månader!! Det skulle också kunna var så att dom glömt kvar något där inne som nu börjar vandra omkring i min kropp, ja som sagt det finns mycket det skulle kunna vara!!

Nej nu ska jag snora vidare med min näsa och mitt stickande snitt!! Hoppas på en bättre dag i morgon.

På tal om snor så försökte min man ta dö på mig i går. Hittade inte min nässpray, så Benny gick ut och hämtade sin!!! Har ni testat nässpray med mentol eller liknande!! När jag drog in det kändes det som hela näsan började brinna! Sen smet det upp i huvudet på något sätt, började spränga i hela huvudet, halva natten låg jag där med huvudvärk och mentolsmak i mun och näsa!! Så nu är det bevisat jag är helt utblåst... Annars borde ju inte nässprayen spritt sig från näsa upp i hjärnan och ner i munnen, utan det är väl fritt blås på något sätt!! Så för all ni där ute som liksom jag har fritt blås i huvudet!!! Ta inte nässpray med mentol eller liknande!!!! VARNING!!!

 

 

Måndagen den 1 november 2010 kl. 19:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj