Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Det perfekta höstlovet!!

Allt som var planerat, som det ska vara på ett höstlov. I dag fanns det planer på badet i Skövde... Sket sig!! I morgon skullle Emmelie åkt med miniorerna till Baltazar i Skövde... Skiter sig!!! Jag, Emmelie och Nellie är förkylda!!! Det var la jävla kul!!! Nu satsar vi på att bli friska så vi kommer iväg till Göteborg på Torsdag då vi ska till Universeum med Sara och Malin!!!

Som sagt sjukdommar kan man ju inte rå på, men detta känns ju så trist, skulle ju liksom vara sista rycket innan jag börjar jobba!!! Men men! Som sagt Universeum har vi ju framför oss och på Torsdag ska vi la vara på G igen!!

Jag tror jag fått förkylningar i snittet efter förlossningen, det sticker som fasen i det, jag som är hypokondriker har räknat ut allt allvarligt det skulle kunna vara... Typ att det nu börjar bildas bråsk som jag sedan kommer få operera bort och få lika jäkla ont igen som man hade efter snittet!!! Hoppas verkligen att jag får en riktig förlossning denna gången!! Vill få den upplevelsen igen!!! Finns ju inget som på minner om det! Man blir lite bestulen på det när det blir snitt, någon annan gör det man förberett sig för i nio månader!! Det skulle också kunna var så att dom glömt kvar något där inne som nu börjar vandra omkring i min kropp, ja som sagt det finns mycket det skulle kunna vara!!

Nej nu ska jag snora vidare med min näsa och mitt stickande snitt!! Hoppas på en bättre dag i morgon.

På tal om snor så försökte min man ta dö på mig i går. Hittade inte min nässpray, så Benny gick ut och hämtade sin!!! Har ni testat nässpray med mentol eller liknande!! När jag drog in det kändes det som hela näsan började brinna! Sen smet det upp i huvudet på något sätt, började spränga i hela huvudet, halva natten låg jag där med huvudvärk och mentolsmak i mun och näsa!! Så nu är det bevisat jag är helt utblåst... Annars borde ju inte nässprayen spritt sig från näsa upp i hjärnan och ner i munnen, utan det är väl fritt blås på något sätt!! Så för all ni där ute som liksom jag har fritt blås i huvudet!!! Ta inte nässpray med mentol eller liknande!!!! VARNING!!!

 

 

Måndagen den 1 november 2010 kl. 19:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj