Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

UNIVERSEUM!!!

Japp igår var vi där! Hade en kanondag med mycket trevligt sällskap! Sara och Malin! Vi åt och drack gott!! Vi åt faktiskt inte inne på Universeum utan på en bufferestaurang precis intill Vi hann ju så klart med att fika lite här och var också! Men för övrigt gick vi hela dagen så jag tror att vi kunde unna oss det! Allt förflöt utan större incidenter!! Fantastiskt eftersom det var jag och Sara!! Ja hennes bil pajade på morgonen och ville brara varahelt död, men det är ju bagateller... (om det nu inte är något stort fel såklart). Vi åkte hemifrån lite efter sju och var hemma efter nio!! Så det blev en lååång dag, men gud så trevligt vi hade det!

Idag slappar vi!!! Emmelie har feber igen och känner sig trött och matt!

Blev en promenad med Elin och hundarna!! Skönt, för tillfället känner jag att jag får tvinga mig ut! Hösten är för tillfället bara jäkligt tung!!!! Men som sagt motion hjälper och man blir så mycket piggare efteråt. Emmelie var hemma själv när jag var ute och gick! Tränar på det nu! Hon kommer försöka tjata sig till att slippa fritids, vilket naturligtvis inte är aktuellt! Hon får vara hemma korta stunder själv, men absolut inte efter skolan! Nu finns fritds och då får det bli så! Faktiskt det enda stället jag hört Emmelie säga att hon inte vill gå på, det bekymmrar mig lite, för hon har aldrig i hela sitt liv inte velat gå till dagis, skola  eller liknande! Alltid varit väldigt tacksam dom dagarna vi varit lediga och hemma men inte gnällt och inte velat gå de dagarna hon ska vara där! Men till fritids vill hon inte! En av hennes fröknar som hon känt sig mycket trygg med har ju naturligtvis slutat! Så då blir det ju såklart extra besvärligt! Men hon känner alla andra också så det kommer garanterat gå hur bra som helst! Som tur är har hon ju sina goa kompisar där, och det är hon såklart glad för!!

Ikväll blir det tacos efter beställning av Emmelie! Lite godis efter det! Just nu springer Nellie och Emmelie runt och leker någon typ av kurragömma!!!! Dom låter ungefär som sju elefanter! Nellie gör exakt som Emmelie!! Hon avgudar verkligen sin underbara storasyster, fast hon blir mellan vaven också jäkligt förbannad på henne, vilket Emmelie blir riktigt förnedrad och ledsen över!

 

 

Fredagen den 5 november 2010 kl. 19:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj