Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Jobb!!!

Ja i morgon är det slut på ledigheten tillsammans med mina underbara ungar!!!! I morgon börjar jag  jobba!!!! Oj oj oj!! Det värsta är att lämna en ledsen skrikande Nellie på dagis som bara klamrar sig fast i en!! Riktigt känner hur det drar seperationsångest ur henne, hur hela hon bara skriker lämna mig inte lämna mig inte!!! Det är fruktansvärt att behöva lämna henne då!!! Men som sagt det finns liksom ingen återvändo! Bara hoppas att hon snart kan känna sig tryggare på dagis och att hon snart lär sig att mamma kommer alltid tillbaka!!! Tänk er själva att tryggheten i livet bara dras ifrån en... hon vet ju inte att mamma kommer tillbaka!!! Fy jag verkligen lider och vill kräkas när jag kommer utanför, det sliter verkligen ut HELA mamma hjärtat! Nu vet jag hur det känns när hjärtat brister!!!

Emmelie ska i morgon till kss och få bandspelar EKG på sig! Det ska hon sedan ha ett dygn, hon ser inte fram emot det men har haft det förut så hon vet hur det funkar! Det hon tycker är jobbigt är att hon ska behöva ha det i skolan! Men det fixar hon jätte bra! Hon oroar sig för att någon ska pilla på det och det lossnar för då får hon ju göra om det! Men hon fixar det.

Hon tycker också det är jobbigt med Nellie, hon hör ju hennes skrik ibland på skolan! Och det sliter naturligtvis i en underbar storasysters hjärta!!! Så just nu känns det som vi har en mycket jobbig period framför oss! Vi får vara starka tillsammans! Sötta våran lilla minihuligan så gott vi kan!

Idag har vi varit ute flera timmar och storsat jag och tjejerna. Kört in massa ved, fixat i stallet och städat i hönshuset! Mysigt att gå ute och dona med mina små hjälpredor, dom sliter som djur bägge två och verkligen stortrivs med att gå här hemma och lufsa, precis som mamma!!! Älskar dom så mycket att det inte går att beskriva eller jämnföra med något annat!!!!

 

Söndagen den 7 november 2010 kl. 20:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj