Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ja då var man igång!!!!

Ja nu har jag avklarat min andra dag på jobbet!! Gick fort att komma in i allt. Nu har jag ett namn på alla ansikten och  lite av problematiken. Så nu är man på banan igen!! Märkligt hur fort man komme in i allt!!! Måste ju bero på suveräna arbetskamrater... Och ett intressant och givande arbete.

Emmelie hade första dagen på fritids idag. Fick ju också sitt dygns EKG påkopplat igår, allt hade fungerat bra och denna gången tror jag hon sov riktigt gott. Sist var hon så orolig för att det skulle lossna! Men nu gick det bättre! Hon var nöjd med sin dag på fritids.

Nellie hade första dagen på dagis förutom inskolningen! Skrek när Benny lämnade henne och sedan lite till och från! Äter dåligt men åt jätte bra på middagen här hemma vid sex sedan! Så nu har hon laddat sina batterier.

Idag skulle jag åkt till hundklubben. men snöovädret satte stopp för mina planer. Vill inte köra i onödan, var tillräckligt jobbigt att köra till och från jobbet! Sen vill jag inte lura ut morsan i snön för att vara barnvakt när det inte var något viktigare!

Sen hade jag ingen lust att lämna bort barnen när jag varit ifrån dom hela dagen till en ny barnvakt även om mormor och dagis inte är samma sak, men hon är ju lite extra mammig och gosig när man kommer hem!

Höll nästan på att köra in i en stolpe och refug eller vad det heter på väg till jobbet. Eller rättare sagt, framme vid jobbet. Hade ju gjort sig, klarat hela snöiga vägen dit men kvaddat när jag väl kommit fram! Då hade Benny blivit såååå stolt över sin fru! Han hade genast  kommit springande och kastat sig över mig och och bara skrikit jag älskar dig och bara känt  att han inte kunde få nog av mig!!... Eller riktigt så hade det kanske inte gått till, möjligen att han kommit springande och kastat sig över mig, fast syftet hade nog varit helat annat än det jag först beskrev!

 

Tisdagen den 9 november 2010 kl. 19:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj