Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sorry!!

Ja igår fick jag då besked!!! Tiden ville inte vara på min sida så jag hann tyvärr inte skriva här! Men beskedet var att ...

-Kromosom antalet stämmer!!!!! Så skönt!!!!! Så nu är det bara den vanliga oron för allt som kan hända och gå tokigt kvar. Självklart finns det lite oro för kromosomfel också... För oroa sig måste man ju för allt! Den dagen man blir mamma!!!! Börjar livets underbarast tid, men också den absolut mest oroliga tiden!!

Men nu fortsätter allt som vanligt kan man säga. Förstod redan i telefonen när jag svara att det skulle vara ett besked. Var nämligen en barnmorska som ringde! Så när hon presentera sig som barnmorska började tårarna rinna, då visste jag. Hade det varit ett tråkigt besked hade en läkare ringt!!!! Så många vet ju redan svaret men nu vet alla andra som undrat! Vill också tacka för allt stöd jag fått här via bloggen! Och självklart via telefon och sms osv... Tack underbara många ni allihopa!!!! Ha ha den sista meningen var till er  ordpoliser!!!! Ha ha ha!!! Oj oj, som jag skrattat för mig själv, på min sida finns det mycket att polisa om, men vet ni vad!!!???? För mig är det bagateller!!! Strunt!! I-landsproblem osv!!! Har jäkla många läsare så många står trots allt ut med stavfel och uttrycksfel! Här går det undan när jag skriver! Hinner inte läsa och göra allt rätt! Det innebär mindre tid med mina barn samt mindre tid till SNÖ-skottning!!! Idag när jag kom hem så körde jag såklart fast en bit upp på vår väg. Dom som brukar hjälpa mig med skottning var såklart inte på hemma plan!! Skottade nästan hela 100 meter för hand med en liten jävla spade! Två hungriga trötta barn i bilen!!! Körde lite, körde fast, backa, skotta, körde lite till., framåt, bakåt, skotta och emellan varje litet andetag tusen fula ord!!!! En man som ringde 40 gånger och frågade hur det gick!! Han kunde inte göra mycket från Stockholm, eller ja ta emot lite skit från mig fick han nog göra! Väl uppe på gården insåg jag att om ingen kan komma och skotta, hur fan ska jag då ta mig ut i morgon klockan sex eftersom jag ska jobba! Då insåg jag att det är bättre att köra ner bilen till vägen igen, för då behöver jag bara skotta 3 meter istället för 100... Det ska ju liksom fortsätta snöa och yra!!!Sagt och gjort!!!! Ner igen!!! Körde bara fast en gång när jag kom lite ur spår... Så det gick rätt bra! Sen hjälptes jag och Emmelie åt att bära barn, mat och väskor!!! Dom var så duktiga i bilen, Tog ju en timma ungefär. Emmelie skötte telefon och roade Nellie. Samt att hon fråga tio gånger om hon skulle hjälpa mig att skotta eller putta bilen! Underbar lilla unge!

Börjar fungera mycket bättre för Nellie på Dagis! Idag har hon t.o.m ätit. Så nu kan även Emmelie slappna av lite mer i skolan!!! Känns så mycket lättare att lämna dom då. Även om Nellie är ledsen när jag lämnar så vet man att det går över sen! Nu gråter hon ju inte hela tiden! Nej nu ska jag ta mina snöskottar armar och läsa lite bloggar för att sedan hoppa upp i bingen! Och tack igen för allt stöd!!!

 

Tisdagen den 23 november 2010 kl. 20:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [16] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj