Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ny bil...

Ja nu har jag fått som jag vill!!! Sju sittsig bil!!! Var en sådan jag ville ha när vi köpte opel... Fast då sa Benny att en sån skulle vi inte ha och så fick dom inget dra heller. Men nu knappt ett år senare är det just en sån vi ska ha, den får dess utom dra en jäkla massa!! 4 hjuls driven, och disel!! Typ något liknande  jag ville ha förut, men det går bättre nu när Benny kommit med förslaget!! Ibland tror jag han är man! Fast bara ibland...

Idag när jag skulle hem från jobbet var det stopp i vägen, polis, ambulans och hela köret. Hjälp tänkte jag! Får ringa Elin så hon hämtar mina barn!!! Men då ringde mamma så jag bad henne sätta sig i bilen och åka direkt och hämta dom. Är ju en tid att passa där och jag visste ju inte hur länge jag skulle bli stående! Ringde till dagis också, Carro sa då att jag skulle ta det lugn och köra försiktig. Hon hade inga planer på att bara lämna mina barn där. Så hon skulle gå och hämta Emmelie på fritids! Efter ca fem minuter  ringde mamma! Då hade hon KÖRT fast!!!!! Då blev jag lite svettig kan man säga! Fast när jag satt där i min stress och ångest släppte stoppet och jag kunde ta mig hem. Barnen blev hämtade en kvart för sent!

Väl hemma var inte vägen plogad som jag trodde. Benny hade fixat en plogare eller SKOTARE som Emmelie säger, inte skottare utan SKOTARE. Fast skottaren hade inte riktigt hunnit med vår väg ännu! Men precis när jag skulle ge upp för att parkera ute vid vägen igen kom han!

Hästarna fick komma in lite tidigare idag det var dom väldigt glada för kan jag säga!

Sen körde vi lite pulka efter Wilda också! Hon börjar komma på tekninken, fast det behövs mer träning! Nexy är mycket starkare så hon är bättre på att dra, fast Wilda något mer positiv...

Nej nu ska jag krypa upp till mina tjejer. Emmelie ligger i min säng så jag ska krypa ner under hennes täcke och mysa intill i värmen. Hon blir som en liten spis!! Sen vaknar nog Nellie och kommer krypande! Då är det mys på riktigt! Då sover vi som små trygga grisar!!!!!

 

Onsdagen den 24 november 2010 kl. 22:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj