Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Jul stök

Ja här är julmusiken på och jag och Emmelie julstädar! Bara ett stort problem, och det är verkligen ett problem!!! Måste ha nya julgardiner till köket, dom finns på hem och hobby som ligger i Hjo. Måste även ha mindre blockljus till den nya adventsstaken!!! Problemet är att det snöar som fasen och då känns det så onödigt att ligga på vägen och köra! Får kanske eventuellt köpa detta i morgon. Måste ha svarta kulor tll granen också. I år ska den gå i svart och rött! Får väl se hur jag gör! Det är ju första adventsfrukosten som är sååå mysig! Ska man ju komma ner och det ska vara städat överallt och juligt! Så tänder man staken och äter självklart julskinka på smörgåsen som man gör ikväll!!! Nu blir ju allt helt förstört!!! Jag orskakar familjen adventslidande nu på grund av detta!!! Ha haha!!!! Men tråkigt är det när det inte blir som det ska!!!

Igår var Elins Peter och Elins styvpappa här och plogade lite åt oss! Fast Benny fick åka och hämta lastmaskinen idag ändå! Kommit massor av snö. Nu går det upp till kanten på stora stutsmattan! Ska försöka lägga in lite kort ikväll!!  Benny har lyckats köra i i diket också! Så Ingvar fick komma och dra upp han! Nellie sover middag och jag lagar mat. Fyllda fjärillskotletter med potatisgratäng blir det idag. Skulle gjort lite jansson, prinskorv, ägghalvor och köttbullar. Men eftersom jag inte kom iväg och handla blev ju det förstört med!! Här snackar vi ytliga I-landsproblem!! Som alla förstår är det med stor ironi jag skriver, detta annars borde jag skämmas! Men lite besviken är jag över min adventsfrukost!!!

Sen kan man ju undra varför ingen har varit här och tagit in studsmattan... Kom på det nu, för visst skulle inte den stått ute i snön... Suck... I år igen! Den lyckas vi aldrig få in! Här händer det inte möe!!!

 

Lördagen den 27 november 2010 kl. 12:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj