Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sjuka barn...

Ja dom har varit förkylda ett tag, fast det har varit bättre sista veckan. Men igår kväll när Emmelie skulle sova tog det inte lång stund så kom hon. Vit som ett lakan, lite åt det grönare hållet, illamående, hjärtklappning och frossa!! Hon var helt säker på att hon skulle spy, så hinken kom fram. Tog över en timme innan hon våga somna, fast hon kräktes aldrig. Vaknade med samma symtom i morse. Hade säkert varit det bästa om hon spytt, men man säger ju inte direkt till en åttaåring att gå in på toa och stoppa fingrarna i halsen. Sen har hon kunnat äta och dricka under dagen, så jag vet inte vad det kan vara. Fast hon får såklart vara hemma i morgon, i fall det är någon släng av magsjuka! Vill ju inte hon ska smitta ner någon annan nu när det snart är jul!

Kan ju vara så att hon blev magsjuk igår när vi var på julbord och julmarknad, men då bör ju någon av oss andra också blivit det. Äh kan ju spekulera vidare utan resultat, blir inget klokare för det.

Vi som planerat för en riktig utedag idag när det inte var så kallt fick vara inne. Var ute en sväng och tog lite frisk luft när vi var i stallet och hos hönorna, men det var det enda. Tänkte tagit en pulka sväng med hundarna, men det får bli en annan dag. Har snöat lite idag, vi hade ju inget redan innan så det var ju tur det kom lite... Fy så mycket snö vi har, fast det är ju otroligt fint ute. Nej nu ska jag sova lite grynen vaknar väl tidigt i morgon, i alla fall det lilla grynet.

 

Söndagen den 5 december 2010 kl. 23:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj