Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bonde söker fru...

Ja nu har jag och Emmelie varit ute och fixat hästar och hönor. Ska kolla lite bonde söker fru innan värdens tröttaste Annelie går och lägger sig.

Igår var Linda här en sväng och vi började prata om skor, billiga skor, dyra skor osv. Insåg då att jag saknar ett par dyra skor, dom billiga är hemma. Tänkte att dom är ju på dagis, men inte... Vart fan har jag gjort av skorna!!!!!!????? Blir bara så jävla trött. Benny har säkert städat i någon bil och kastat bort dom eller nått!!! Får jag gå på gatan igen och fixa ihop till ett par till, eller sälja morsan!!!!! Svarta varma skor av märke... som jag inte kommer på tror det börjar på n eller e har självklart inte skrivit namn i dom, det är annars mycket bra om  man gör det!!!! Nej nu ska jag inte tänka på det mer, fast jag har funderat hela natten om dom verkligen skulle vara på skolan när jag kom dit i morse, men det var dom inte. Så nu när jag vet att dom är borte kanske jag kan sura mig till söms! Så irriterande! Ska aldrig mer betala över 299kr för nått!!! Då försvinner det! Så nu lär jag väl antagligen inte ens hitta några mer skor, eftersom dom inte ska kosta mer!!! Ha ha ha! Blir barfota barn!!!!  Skämt och sido, surt är det i alla fall!!! Fast om inte jag och Linda pratat skor, kanske jag inte tänkt på det nu! Då är det ju alltså hennes fel... Eller???

I morgon blir det bakdag!!! Alltså jag ska springa omkring på bygden och visa arslet, en demonstration mot mig själv att jag slarvar bort saker!! Nej nu var jag där igen!!! Vi ska äta julmat och baka med mormor. Så i morgon blir det pepparkakor och pepparkakshus samt lussekatter såklart!

 

Onsdagen den 8 december 2010 kl. 20:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj