Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lactos överkänslig...

Efter att maten bara gått rakt igenom henne i helgen, hon satt vid bordet och åt och det kom direkt ut, i samma format som det gick in.  Benny fick åka till doktorn i måndags och dom tyckte vi skulle utesluta lactos, vilket jag misstänkt ett tag. Hon hade inte ökat i vikt på fyra månader, väger 8900, är ju i alla fall ett år och tre månader. Så det har vi gjort nu sedan i måndags och magen har redan blivit bättre, inte helt bra än men enorm skillnad. Så det var bara at fylla på kylen men lactos fritt.

Igår var vi iväg och handlade sista julmaten, 2000 spänn ska vi äta upp över jul!! Faktiskt inte köpt mer än en påse godis. Var faktiskt Emmelie som tyckte vi skulle låta bli, hon tyckte synd om Nellie och ville att julen skulle vara lika för alla!! Nellie kan ju inte äta så mycket godis. Och inte behövs det heller, vågen brukar lyckas springa iväg ändå. Och godis finns det ju hos mormor sa hon. Hon köpte däremot äpple och clementiner, såååå söt!!!

Idag har Emmelie slagit in julklappar, jag stekt köttbullar. Nu ska ju maten lagas också. Men hade såklart god hjälp av Emmelie. Nellie somnaderedan vid halv sju, haft en riktigt jobbig vecka fyra tidiga mornar två heldagar på dagis och en kortare i måndags och en kortis i morgon. Sen är vi tredagars lediga. Barnen är långlediga. Benny ska vara pappa ledig.Igår fick barnen julklappar av min syster, även Hannes... Så nu behöver jag inte förbereda inköp av kläder, fick hur mycket som helst. Vi var så nyfikna så Emmelie fick öppna dom. Så fina!!!

Så nu önskar .jag er alla en riktigt god jul!!!! Kram på er och mys på!!!!!

 

Onsdagen den 22 december 2010 kl. 21:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj