Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Syskon kärlek!!

Förmiddagen gick åt till att röja lite! Sedan åt vi middag och skulle krypa ner och vila! T.o.m EMMELIE VILLE VILA!!!! Men vi somnade som stockar! Sov mellan 12.00-15.00!!!!! Oj vad skönt det var!!Emmelie är som synes på bilden inte alls pigg!!! Fast jag låg vaken en stund och kolla på mina ögonstenar när dom somnat!! Är inte detta syskonkärlek så vet jag inte vad det är!!!Emmelie mår fortsatt inget vidare! Huvudvärk och feber som hoppar upp och ner!!! Det sätter ju fart på en mamma hjärna kan jag säga!! Njurfel och Canser har jag varit inne på!!!Hatar min hjärna!!!!

Min man sa en sak till mig idag som jag faktiskt tänkt på en del!! Först tänkte jag nita honom...

-Han sa något i stil med, att han tyckte jag funderade på något som jag inte berätta. Sen sa han att han tyckte jag skulle visa lite mer glädje, tacksamhet och uppsakttning osv för det jag hade!! (Fast han uttryckte sig bättre) Typ första gången han uttrycker något på ett bra sätt som man sedan funderar på faktiskt.

Det var där jag tänkte mörda!! Fräste till honom att jag gör allt för mina barn och uppskattar dom mer än något annat på jorden. Och visar dom all glädje som finns!! Dom var ju såklart det första jag tänkte på!!!!

- Mm det vet jag sa han fast du har faktiskt mer saker i ditt liv...

Då kom jag på det!! Har ju faktiskt en man också!! Tror (tänker ju inte erkänna öppet här) att han har rätt!!! Just nu vet jag inte bara hur man ska räcka till till allt och alla!!! Jag har så lätt för att visa mina barn precis allt jag känner och dom tvekar inte en sekund på att jag älskar dom mer än något annat!! Fast det är svårare med Benny på något sätt!!! Men jag har funderat på det lite idag i alla fall!!! Självklart har jag massa bra saker till mitt försvar... ha ha ha NOT!!! Nu ska jag och mina godingar upp och ta ett bad!!!!

 

Söndagen den 30 januari 2011 kl. 18:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Emmelie sjuk.

Ja nu var hon dålig igen!! Denna gången med huvudvärk och feber. Hon har aldrig huvudvärk stackarn!!! Så igår missade hon lek med Malin och fotbollsträningen!

Jag var iväg och handla inredning till sovrummet, blev visst lite till köket och vardagsrummet också! 2200 kostade det lilla kalaset. Har ni tänkt på vilka markerande prislappar Hem och Hobby har??? Jag gillar när det står på hyllorna vad saker kostar, inte på själva saken!!! För om inte Benny sett prislapparna skulle jag lätt kunnat lura i honom att allt kostat 500 spänn vilket gjort att ajg kunde åkt och handlat lite till. Men inte, där sitter dessa illasinnade lappar överallt. Till och med på stenarna...Benny idiotförklarar folk som köper en sten för 40kr!!!! Eller jag fyra stenar blev det visst! Men sovrummet är nu klart och han blev nöjd om man bortser från priset!!Krukorna är lila men här ser dom svarta ut.Vi sov riktigt gott allihopa!!!

Fram tills klockan var runt tre tror jag!!! När jag fick gå upp och spy!!!! Öh varför... öh vet inte!!! Vaknade och kände att jag frös och mådde illa!!! Hjälp var första tanken jag blir magsjuk och ska vara själv hemma med två barn varav det ena också mår dåligt! När jag väl spytt mådde jag rätt ok. Nu har jag räserbajs, men mår rätt ok! Konstigt va??? Så någon riktig influensa är det säkert inte för då brukar man ju vara dålig och känna sig som ett "uta sketet äpple". Ja ja vi får väl se vad som händer!  Hoppas Benny  slipper bli sjuk. Inte så kul i en lastbil. Fast hans stora bekymmer när jag sa det var just att han inte hade några rena kalsonger med sig!!! VA!!! Måste man skita på sig för att man är magsjuk!? Visste inte jag!!!! Får väl se i morogn när han kommer hem  om han har kalsonger på eller inte! Nej nu ska jag avsluta detta skitiga inlägg och göra något vettigt. Tvätta lite kanske... så Benny har ena kalsonger när han kommer hem!

 

Söndagen den 30 januari 2011 kl. 09:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Oj oj oj...

Ja då var denna veckan snart slut också! Nu är jag ledig i två dagar! Emmelie har lekt med Malin idag, hon var nöjd som vanligt. Fick huvudvärk nu på kvällen och det fick hon igår också! Får väl se vart det tar vägen! Kanske är lite mycket nu eller också ser hon kanske dåligt! Både jag och hennes biologiska pappa har ju synfel, (jag har inte accepterat mitt)... Fast nu har jag märkt att det är svårt att se vad jag skriver på datorn, märktes tydligt nu när jag började jobba. Så jag bokade faktiskt tid hos optikern, men jag avbokade den också!! Jag är verkligen hopplös!!!

Benny har gått på jobbpasset, och toan står nu still,vilket är bra för Nellie. Benny fick för sig att spackla golven när han var själv med Nellie, det slutade med att hon snubblade rakt ner i "cementsmeten"!!! Öh, blev jag glad eller blev jag glad!! Fast det är inget mot hur arg, ledsen och besviken jag blev idag när jag fick reda på en sak!! Skönt att det finns raka och ärliga människor som står för vad dom ser och hör och talar om det. Och att man då även får tala om att  det är därifrån man hört det osv! Vissa människor vågar inte säga något, andra säger saker som dom inte vågar stå för osv!! Så tack GULLIGA SARA!!!!!

Igår var jag på ljusparty, jag är verkligen tokig i partylite!!! Handlade väl för runt nästan 800 till mig och 429 till Emmelie fast det betalade mormor. (Emmelies saker alltså) jag fick tydligen betala själv!!! Så det blev ju 1200 kronor. Till Benny säger jag väl ca 200 kr!!! Ha ha ha!!! På tal om ärlighet menar jag!!! Berättar saningen när toa och sovrum är klart! Jag hoppas vi kan flytta möbler i morgon när han kommer hem från jobbet... Då blir han nog glad!!!

Nej nu ska jag och Emmelie ha myskväll!!! Chips och mys i sängen!!! Det ni!! När katten är borta dansar råttorna på bordet!!! Ja Bettan vi ska bortsa tänderna innan vi somnar!!!! Me nya tandkrämen och mellenrumsborstar!!!! Lovar!!!

 

Fredagen den 28 januari 2011 kl. 20:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Våran lille kille...

Ja nu är vi utan valp!!! Idag åkte vår siste lille kille!!! Blev faktiskt riktig tomt!! Benny har nu målat klart vårat nya sovrum, ska bara tapeter upp på en vägg också! Sen är det några små inredningsdetaljer jag bestämt mig för idag under dagen!

Så nu ska det bara bli klart och inflyttat! Det är det svåra!!! Eller ja det som tar mest tid! Flytta ner alla saker! Men ska bli skönt när det är klart!

Det är typ det enda som hänt idag!!! Så nu ska det bli lite sömn och sedan fortsätta i morgon! På kvällen ska jag jobba!! Ha det sååå gött!!

 

Måndagen den 24 januari 2011 kl. 21:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Nu drar min man!!!!!!

Japp!!! Så kan det gå!!! Vi håller ju på med toaletten nere! När vi ändå gör det ska vi lägga klinkers i hallen! Och då kan man ju passa på att byta golvet i köket! Golvet jag hittat kostar typ 300 kronor per kvadrat meter... Oj oj oj. Min man tyckte redan där att vi kanske skulle lugna oss. Men idag kom jag på det igen som jag kommit på förut. Vi ska flytta ner och Emmelie ska få vårat gamla sovrum. Sagt och gjort!! Idag åkte vi och köpte färg och tapeter! Blir typ tre rum som ska göras i ordning!!!! Köpte nytt klinkers till toan också eftersom jag nu ville ha ett annat än det vi tidigare köpt!!! Emmelie fråga förut om allt bara skulle vara grått och svart här hemma!! Men så är det inte, köket har ju vita väggar!!! Sen kan jag eventuelt ha ångrat mig när det gäller golvet i köket, för det är väldigt mörkt, går i grått och svart och då tänker jag på om det blir lite repor efter hundarna så kommer det säkert synas väldigt väl. Men jag får fundera vidare! I morgon kommer det en och kollar på sista valpen!! Dom två sista har varit riktigt tungt att bli av med. Fast vi har ju varit inställda på attt dom ska åka så det är bara att bita ihop! Nej nu ska jag röja undan lite av allt som står överallt så jag kan ta mig till ytterdörren i morgon när jag ska iväg och jobba! Kvar blir Benny med penslar, rullar och tapeter! Alla som följer min blogg vet ju hur mycket han älskar mig när jag gör något med bilen!!! Då skulle ni se honom nu!!!  Han suckar bara 500 gånger per minut! Och ser extremt kärleksfull ut... Kan ju direkt säga att det är inte riktigt läge att berätta att jag beställt kläder för 2000 spänn till barnen... Ha ha ha. Inte heller att erkänna att dom sista tre par skorna jag köpte till Emmelie för ett par veckor sedan var helt meningslöst!!! För hon kommer antagligen inte hinna använda dom!!! Innan dom blir för varma!! Ena paret har hon använt två eller tre gånger tror jag!!!

 

Söndagen den 23 januari 2011 kl. 21:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Julgransplundring...

Flytspacklat badrum, är vad som blivit idag1 Äntligen är vi på gång! Ska självklart gå i grått och svart! Nu när soffan är omklädd och ny lampa osv i vardagsrummet är jag skapligt nöjd med det. Men idag när mattgubben var här och fixade blev jag såklart sugen på att byta golv i köket, Benny var inte helt motvals där så det kanske kan gå igenom.

 

Efter golvfixet kom det ett par och kollade på valparna. En fick följa med dom hem så nu är det bara en liten söt kille kvar. Man börjar verkligen fästa sig vid dom nu! Han är verkligen en supergoding...

Emmelie, Nellie, Jag och Linus var ute och dom åkte skridskor. Emmelie och Linus var ute i tre timmar och åkte på isen! Linus hade inga skridskor så han fick låna mina, men det funkade!!Nelli fick klara sig utan skridskor, men vara med det skulle hon!

Julgransplundring i Fröjered hann vi såklar tmed idag också. Så nu är julen utdansad...

Benny åkte till stan och ska köpa lite nyttigheter som man brukar äta på lördagar när man inte orkar laga kvällsmat...Extra nyttig kebabtallrik, typ utan sås och fullkornsstrips som inte friterats i olja utan värmts upp under brinnande tallris, tallrisrökta strips alltså! Ljög jag nu tro???? Sen blir det la lite fångarna på fortet också.

 

Lördagen den 22 januari 2011 kl. 18:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Finns det något värre ställe????

Ja idag har jag gjort det!! Varit på folktandvården!!! Lukten slår emot en och sedan kommer ljudet... Åh jag ryser... Man drar lite efter andan och får hela tiden tänka på att andas, för att åtminstone minimira svimningsrisken. Sen kommer Bettan och sätter sina stora krokskrapor i munnen på en och gräver sedan upp dom långt under tandköttet. Den oranga ska man passa sig för! Den gjordes nog från början till att skrapa tandsten på elefanter tror jag. Hon lockade mig en liten stund med bedövningssalva! Men hon ångra sig den lilla sadisten... Ha ha ha, hon läser säkert.

Men nu är det gjort och det känns faktiskt riktigt bra!!! Trodde jag inte jag skulle säga men det gjorde det faktiskt. Man blir ju nästan urfattig av att sätta sig i deras stolar så tanken är nog att man ändå ska ha lite ont ett par veckor för man har ändå inte råd att köpa mat! Ha ha ha.

Efter det åkte vi och köpte det som behövs till toaletten! Så nu kanske det blir lite ordning på den också! Ska bli så skönt med två toaletter.

Nej nu ska maten på spisen sedan är det jobb som gäller!!!

 

Fredagen den 21 januari 2011 kl. 12:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [13] Kommentera detta inlägg

 

Oj oj oj...

Gud vad jag inte fattar hur folk lyckas... Med vad??? Jo jobba hålla ordning hemma, tvätta, vika tvätt, se till att ungarna har med rätt laxböcker till skolan, att dom är gjord, fixa med gympa kläder, laga mat, packa ner skridskor, åka till planerade läkarbesök osv osv. Jag vill ha ett välstädat hem, men det är det sista jag har, kläderna hamnar oftast inte i garderoben för man hinner använda dom innan de kommit så långt, suck. När man jobbat en hel dag får man ju prioritera maten sen vill man ju umgås med barnen. Städa!? När gör man det???? På natten??? För tillfället är det mer att "hålla skiten undan". Man drar ett varv med snabeldraken och kör ett varv med moppen sen får det räcka!!!!

Får la börja städa när barnen flyttat hemifrån...

Emmelie har lekt med Malin idag. Sen var Sara och Mikael här och kolla hundvalparna, tyvärr blev dom inte sååå kära att dom plockade med sig någon hem, ha ha ha!!

Nej nu ska jag hoppa i säng. Ska ta lite VAB i morgon bitti. Emmelie ska vaccineras och sedan trodde jag att Nellie skulle till doktorn klockan 08.20. Perfekt tänkte jag slår två flugor i en smäll. Men så bra var det såklart inte... Nellie skulle visst till doktorn på Torsdag... SÅÅÅÅ typiskt mig!!!!

 

Tisdagen den 18 januari 2011 kl. 22:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Barnförbjudet...

Ja blogga och sitta framför datorn det hinner jag inte , men skämma ut mig det lyckas jag ta me fan alltid med. Vi har ju som alla vet en och annan valpköpare som kommer hit. Vi har ju också en container hemma vilket gör att vi river i gamla skåp osv... Saker som man lagt undan lite hit och dit osv... Allt slutar med att Emmelie och Nellie kommer ner med en sak(typ som man köper på vuxen partyn)...

-Mamma vad är detta och Emmelie såklart med ett stort flin, jag tar den ifrån dom och säger att det var en pydnadssak jag fick av Linda eller nått när jag fyllde 25!!! Hållå bara det... PRYDNADSSAK!!!! Tror inte ens jag tyckte det lät bra när det kom ur mig... Men jag fick tag i den och ställde den bakom gardinen för det kom valpköpare mitt i allt!!!!! När jag sitter där och pratar hund vad händer????

Jo då kommer Nellie med "prydnadssaken" i handen...

Högröd i ansiktet försöker jag lite diskret ta den ifrån Nellie och kasta ner den i en kista!!! Om dessa nu såg vad min ett åring kom gående med måste dom ju tro att vi är helt galna!!! Eller det är vi ju men detta. Ja varför inte detta är sånt som bara händer mig, lite på gränsen till vad jag egentligen vill dela med mig av men jag bjuder på det idag!!!

Idag har Nellie varit på dagis för första gången sedan innan jul, tänkte att det nog skulle blir riktigt jobbigt för henne, men det gick kanon bra!! Hon grät inget när jag åkte, fast jag tyckte ju det var hemskt det också såklart!

Nej nu ska hästarna in och sedan blir det sängen! Jobb i morgon igen! Kram på er... Och få inte för er att röja i skåpen!! Man hittar allt möjligt och det kan sluta hur som!!!!  

 

Måndagen den 17 januari 2011 kl. 20:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Inga bilder...

Då zoomin ska läggas ned går det inte lägga in några bilder på valparna. Men jag ska betala in en summa varje månad för att behålla min sida så snart kommer det bilder.

Är hemma med Nellie idag, och då passade Emmelie på att få ont i örat i natt, misstänker att det är örininflammation, men eftersom hon nyss ätit antibiotika är det inte aktuellt med en kur till i alla fall så det får väl värka ut så länge hon står ut. Men än går det bra.

Valparna åker nu en efter en både tomt och underbart. I morgon åker det två och idag en så efter i morgon är det bara två kvar! Fast det finns ev hem till dom också.

Nej nu ska jag mysa vidare med min stora tjej. Kram och ha det så bra!!!

 

Fredagen den 14 januari 2011 kl. 20:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

VAB

Ja då började Benny jobba idag efter ca en månads föräldraledighet, det har ju varit mest sjuka barn men ändå. Nu är jag hemma idag och på fredag. Nellie har fortfarande feber. Varit i över en vecka nu. Fast hon är ju bättre än innan, nu ligger febern på runt 38 istället för runt 40 som det var förut. Idag har hon ätit lite mos, igår fick Benny i henne lite gröt annars ingen fast föda på en vecka. Så var hon inte mager innan så är hon det nu.

Hörde något på tv för någon vecka sedan...

-Alla barn har fb utom siv, hon har ett liv!!! Ha ha ha!!!

Tyckte den var så bra, egentligen utterligare ett försvar för att jag inte har det.

Fast nu ringde visst 90 talet och ville ha tillbaka sitt skämt...

Nej nu ska jag inte sitt här och vara rolig...

 

Torsdagen den 13 januari 2011 kl. 12:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Jag blir kvar!!!!

Jag vill inte byta min hemsida så jag blir också kvar mot en liten summa pengar. Skönt det gick att lösa tycker jag.

Så nu är det bara en valp kvar! Fast dom andra har inte åkt ännu! Men mamman börjar njuta, och faktiskt vi också även om det blir tomt.

Förutom arbete idag har det faktiskt inte hänt något. Benny har lämnat datan till Tomas för att se om det går att rädda våra kort som ligger där. Håller tummarna!!! Suck....

Ja magen växer och tiden maskar sig fram. Men över halva tiden är ju avklarad. Tänkte på en sak när vi var på badet i Skövde!! Hur vore det om badvakterna hade fått med sig lite av självständigt arbete i sin utbildning. Blir så förbannad. Detta är ett badhus med många olika rum, pooler lite här och var osv. Vilket leder till ett ganska stort antal badvakter. Och det visar sig ju i konstnadenpå biljetten in. Men då undrar jag!!! Vad gör tre badvakter på samma ställe i en nädutgång med lite syn över där man åkte rutchkana. andra ställen var det ju då såklart tomt på badvakter. Alltså vad händer ett lite störree barn åker över ett litet mindre och det slår i huvudet i någon av dom obevakade pooler och kanorna. Nu menar jag inte riktigt små barn för dom har föräldrar med sig nu menar jag större. Det kan hända olyckor där också. I princip under de fyra timmarna vi var där stod dessa tre på samma ställe, noll koll på badande, mest upptagna i sina egna samtal. Så tråkigt att se tycker jag, folk som inte tar sitt jobb på allvar!!! Jag blev besviken!

Nej nu ska vovvar ut och hästar in. Ha det bra.

 

Tisdagen den 11 januari 2011 kl. 21:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Hallå tiden var är du????

Hej och hå vad det går. Nu har det börjat levererats lite valpar så det tar något på skalan! Så skönt. Har inte fått in någa kort på grund av att vår data har pajat, den ska vi lämna till Tomas men det har inte heller blivit gjort. Emmelie blev ju sjuk hade halsfluss, nu dom fyra sista dagarna har Nellie blivit sjuk Feber runt 40 och förkyld, dock inte halsfluss. Så hon har varit riktigt dålig, lite bättre idag. Med sjuka barn är det bara att stanna inne så det har inte blivit något bra jullov. Har inte varit iväg någon stans på grund av valpar och sjukdom. Sen skulle vi till badet i Skövde hela familjen, men det blev bara jag och emmelie för Nellie blev sjuk. Där mötte vi upp syrran och Anne-Lise, samt Elin, Peter, Tova samt Elins syster och pojkvän. Var där i flera timmar och hade det så mysigt, men det är typ det enda vi gjort känns inget bra... Men tyvärr kan vi inte göra något åt sjukdommar och valpar. Hoppas på ett bättre sportlov. All annan tid har gått till att städa efter valpar och snyta sjuka barn. Vi har tagit hem en container också för att verkligen se till att vi har något att göra. Idag har jag röjt i stallet och Nellie har kunnat vara ute en stund. Emmelie passade på att åka lite skidor.

Nu sover barnen och Jag och Benny ska kolla lite på tv. Hade visst en man också!??? Hjälp vart kom han ifrån. När hade jag tid att träffa en sån. Ah måste varit när jag sov eller nått...

I morgon ska jag jobba mellan 10.00 till 20.00. Är borta en stund kan man säga... Emmelie börjar skolan. Hoppas nu hon slipper bli sjuk och smittad av lilla syrran.

Ha det gott nu alla och ursäkta att jag är så dålig på att kommentera era inlägg, men jag har inte riktigt fått tiden till att räcka till. Är ute och läser era bloggar men hinner inte skriva själv... Ha ha ha! Ha det gott ,nu ska jag gå och kolla vad det var min man hette och hade för intresse osv...

 

Söndagen den 9 januari 2011 kl. 21:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Det nya året...

Ja det rullar liksom på. Jag jobbar och Benny är hemma med barnen. Tror dom har det riktigt bra när dom går här hemma och lufsar. Kanske att det inte blir så mycket mer gjort än just bus med barnen men, men.

Emmelie har sovit en natt hos sin mormor och baara haft det kul! Nellie blev så glad när hon kom hem. Och då busade såklart syrran med henne en stund.

I söndags var vi på IKEA med Elin och Peter. Blev fyra tusen fattigare men kul var det, och så trevligt sällskap också.

Fast det är klart, dom hade ju ännu trevligare sällskap! Men men vem har sagt att livet är rättvist!

Nej nu ska jag och Benny ut och fixa lite hästar och köra lite ved, sen blir det nog sängen för mig! Börjar liksom dra i ögonen. Har tagit mig ett varmt skönt bad med tjejerna också, Nellie sover nu men natttugglan Emmelie kör på för fullt. På tal om bad så för några dagar sedan var både jag, Benny, Nellie och Emmelie i badet. Det var trång och inte alls så mysigt egentligen fast barnen tyckte såklart det var kul. Var väldigt miljövänligt också. För det gick inte åt mycket vatten, blev ju fullt med en gång. Är ju så att jag och Benny fyller ut ett badkar rätt bra...

 

 

Tisdagen den 4 januari 2011 kl. 20:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

God fortsättning!!!!!

Ja då var det nytt år! Dags att börja banta, träna, hålla tider, osv osv. Ja det är ju alltid mycket man ska göra när det nya året börjar. Som vanligt går det väl åt helsike med allt!!!! Idag har det varit en riktigt hemma och slappa dag. Hela familjen har varit lite sega. Var hemma efter halv tre, lite sent för Emmelie som var vaken hela tiden. Eller ja egentligen för oss alla, börjar la bli gamla! Och Benny drack ju några öl... Fast det var rätt lugnt. Han har blivit riktigt duktig, vuxen nu kanske... ha ha ha! Eftersom Emmelie skämdes för honom igår så har han nog blivit inte bara vuxen utan gammal. Han köpte nämligen ett par manschester byxer(vet inte hur byxhelvetet stavas). Och dom var det fulaste hon sett.

- Nej pappa!!! Dom får du inte ta på dig!!! Du ser ut som en gubbe!!! Ha ha ha!!

Idag har vi fixat i ordning lite på Nellies rum burit sängar osv. En växa säng som hon kan sova middag i! Vi har ju sovrummet uppe och hennes rum nere så det är ingen natt säng ännu. Vi har inte målat eller tapetserat om, för när Hannes kommer ska hon nog ändå byta rym.

Funderar lite på att vinna på Lotto, sådär runt 90 miljoner!!! Spelar inte på Lotto men vi ska börja när Hannes kommer. Behöver hans data för att få till en rad. Sen ska det vinnas!!!! Oj oj oj!

Då ska jag bara gå hemma och skaffa barn!!! Och resa till värmen när jag känner mig lite frusen!!

Fram tills dess får vi spara på slantarna så i morgon blir det IKEA. Ska köpa lite bord och saker. Jag ska också ha tag i en ny mobil! Blir lite billigare saker eftersom allt ska brännas när vi vunnit minavåra 90 miljoner. Nej nu ska jag krypa ner mellan mina ekonomi sängkläder... köp fyra betala för tre på Jysk. Tunna så man ser igenom dom!!! Ha ha ha, skoja bara. Äh är faktiskt jäkla nöjd som jag har det, svårt att se mig själv svänga runt i ciden lakan. Antagligen skulle jag glida ur... sängen alltså. Ha det gott och riktigt god fortsättning. Skriv gärna om brutna eller obrutna nyårslöften. Jag har ett, ska inte dricka någon alkohol på några månader!!!! Ha ha ha, man ska ju ha löften man kan hålla!!!

 

 

Lördagen den 1 januari 2011 kl. 22:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj