Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

God fortsättning!!!!!

Ja då var det nytt år! Dags att börja banta, träna, hålla tider, osv osv. Ja det är ju alltid mycket man ska göra när det nya året börjar. Som vanligt går det väl åt helsike med allt!!!! Idag har det varit en riktigt hemma och slappa dag. Hela familjen har varit lite sega. Var hemma efter halv tre, lite sent för Emmelie som var vaken hela tiden. Eller ja egentligen för oss alla, börjar la bli gamla! Och Benny drack ju några öl... Fast det var rätt lugnt. Han har blivit riktigt duktig, vuxen nu kanske... ha ha ha! Eftersom Emmelie skämdes för honom igår så har han nog blivit inte bara vuxen utan gammal. Han köpte nämligen ett par manschester byxer(vet inte hur byxhelvetet stavas). Och dom var det fulaste hon sett.

- Nej pappa!!! Dom får du inte ta på dig!!! Du ser ut som en gubbe!!! Ha ha ha!!

Idag har vi fixat i ordning lite på Nellies rum burit sängar osv. En växa säng som hon kan sova middag i! Vi har ju sovrummet uppe och hennes rum nere så det är ingen natt säng ännu. Vi har inte målat eller tapetserat om, för när Hannes kommer ska hon nog ändå byta rym.

Funderar lite på att vinna på Lotto, sådär runt 90 miljoner!!! Spelar inte på Lotto men vi ska börja när Hannes kommer. Behöver hans data för att få till en rad. Sen ska det vinnas!!!! Oj oj oj!

Då ska jag bara gå hemma och skaffa barn!!! Och resa till värmen när jag känner mig lite frusen!!

Fram tills dess får vi spara på slantarna så i morgon blir det IKEA. Ska köpa lite bord och saker. Jag ska också ha tag i en ny mobil! Blir lite billigare saker eftersom allt ska brännas när vi vunnit minavåra 90 miljoner. Nej nu ska jag krypa ner mellan mina ekonomi sängkläder... köp fyra betala för tre på Jysk. Tunna så man ser igenom dom!!! Ha ha ha, skoja bara. Äh är faktiskt jäkla nöjd som jag har det, svårt att se mig själv svänga runt i ciden lakan. Antagligen skulle jag glida ur... sängen alltså. Ha det gott och riktigt god fortsättning. Skriv gärna om brutna eller obrutna nyårslöften. Jag har ett, ska inte dricka någon alkohol på några månader!!!! Ha ha ha, man ska ju ha löften man kan hålla!!!

 

 

Lördagen den 1 januari 2011 kl. 22:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj