Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Barnförbjudet...

Ja blogga och sitta framför datorn det hinner jag inte , men skämma ut mig det lyckas jag ta me fan alltid med. Vi har ju som alla vet en och annan valpköpare som kommer hit. Vi har ju också en container hemma vilket gör att vi river i gamla skåp osv... Saker som man lagt undan lite hit och dit osv... Allt slutar med att Emmelie och Nellie kommer ner med en sak(typ som man köper på vuxen partyn)...

-Mamma vad är detta och Emmelie såklart med ett stort flin, jag tar den ifrån dom och säger att det var en pydnadssak jag fick av Linda eller nått när jag fyllde 25!!! Hållå bara det... PRYDNADSSAK!!!! Tror inte ens jag tyckte det lät bra när det kom ur mig... Men jag fick tag i den och ställde den bakom gardinen för det kom valpköpare mitt i allt!!!!! När jag sitter där och pratar hund vad händer????

Jo då kommer Nellie med "prydnadssaken" i handen...

Högröd i ansiktet försöker jag lite diskret ta den ifrån Nellie och kasta ner den i en kista!!! Om dessa nu såg vad min ett åring kom gående med måste dom ju tro att vi är helt galna!!! Eller det är vi ju men detta. Ja varför inte detta är sånt som bara händer mig, lite på gränsen till vad jag egentligen vill dela med mig av men jag bjuder på det idag!!!

Idag har Nellie varit på dagis för första gången sedan innan jul, tänkte att det nog skulle blir riktigt jobbigt för henne, men det gick kanon bra!! Hon grät inget när jag åkte, fast jag tyckte ju det var hemskt det också såklart!

Nej nu ska hästarna in och sedan blir det sängen! Jobb i morgon igen! Kram på er... Och få inte för er att röja i skåpen!! Man hittar allt möjligt och det kan sluta hur som!!!!  

 

Måndagen den 17 januari 2011 kl. 20:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj