Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Oj oj oj...

Ja då var denna veckan snart slut också! Nu är jag ledig i två dagar! Emmelie har lekt med Malin idag, hon var nöjd som vanligt. Fick huvudvärk nu på kvällen och det fick hon igår också! Får väl se vart det tar vägen! Kanske är lite mycket nu eller också ser hon kanske dåligt! Både jag och hennes biologiska pappa har ju synfel, (jag har inte accepterat mitt)... Fast nu har jag märkt att det är svårt att se vad jag skriver på datorn, märktes tydligt nu när jag började jobba. Så jag bokade faktiskt tid hos optikern, men jag avbokade den också!! Jag är verkligen hopplös!!!

Benny har gått på jobbpasset, och toan står nu still,vilket är bra för Nellie. Benny fick för sig att spackla golven när han var själv med Nellie, det slutade med att hon snubblade rakt ner i "cementsmeten"!!! Öh, blev jag glad eller blev jag glad!! Fast det är inget mot hur arg, ledsen och besviken jag blev idag när jag fick reda på en sak!! Skönt att det finns raka och ärliga människor som står för vad dom ser och hör och talar om det. Och att man då även får tala om att  det är därifrån man hört det osv! Vissa människor vågar inte säga något, andra säger saker som dom inte vågar stå för osv!! Så tack GULLIGA SARA!!!!!

Igår var jag på ljusparty, jag är verkligen tokig i partylite!!! Handlade väl för runt nästan 800 till mig och 429 till Emmelie fast det betalade mormor. (Emmelies saker alltså) jag fick tydligen betala själv!!! Så det blev ju 1200 kronor. Till Benny säger jag väl ca 200 kr!!! Ha ha ha!!! På tal om ärlighet menar jag!!! Berättar saningen när toa och sovrum är klart! Jag hoppas vi kan flytta möbler i morgon när han kommer hem från jobbet... Då blir han nog glad!!!

Nej nu ska jag och Emmelie ha myskväll!!! Chips och mys i sängen!!! Det ni!! När katten är borta dansar råttorna på bordet!!! Ja Bettan vi ska bortsa tänderna innan vi somnar!!!! Me nya tandkrämen och mellenrumsborstar!!!! Lovar!!!

 

Fredagen den 28 januari 2011 kl. 20:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj