Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Syskon kärlek!!

Förmiddagen gick åt till att röja lite! Sedan åt vi middag och skulle krypa ner och vila! T.o.m EMMELIE VILLE VILA!!!! Men vi somnade som stockar! Sov mellan 12.00-15.00!!!!! Oj vad skönt det var!!Emmelie är som synes på bilden inte alls pigg!!! Fast jag låg vaken en stund och kolla på mina ögonstenar när dom somnat!! Är inte detta syskonkärlek så vet jag inte vad det är!!!Emmelie mår fortsatt inget vidare! Huvudvärk och feber som hoppar upp och ner!!! Det sätter ju fart på en mamma hjärna kan jag säga!! Njurfel och Canser har jag varit inne på!!!Hatar min hjärna!!!!

Min man sa en sak till mig idag som jag faktiskt tänkt på en del!! Först tänkte jag nita honom...

-Han sa något i stil med, att han tyckte jag funderade på något som jag inte berätta. Sen sa han att han tyckte jag skulle visa lite mer glädje, tacksamhet och uppsakttning osv för det jag hade!! (Fast han uttryckte sig bättre) Typ första gången han uttrycker något på ett bra sätt som man sedan funderar på faktiskt.

Det var där jag tänkte mörda!! Fräste till honom att jag gör allt för mina barn och uppskattar dom mer än något annat på jorden. Och visar dom all glädje som finns!! Dom var ju såklart det första jag tänkte på!!!!

- Mm det vet jag sa han fast du har faktiskt mer saker i ditt liv...

Då kom jag på det!! Har ju faktiskt en man också!! Tror (tänker ju inte erkänna öppet här) att han har rätt!!! Just nu vet jag inte bara hur man ska räcka till till allt och alla!!! Jag har så lätt för att visa mina barn precis allt jag känner och dom tvekar inte en sekund på att jag älskar dom mer än något annat!! Fast det är svårare med Benny på något sätt!!! Men jag har funderat på det lite idag i alla fall!!! Självklart har jag massa bra saker till mitt försvar... ha ha ha NOT!!! Nu ska jag och mina godingar upp och ta ett bad!!!!

 

Söndagen den 30 januari 2011 kl. 18:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Emmelie sjuk.

Ja nu var hon dålig igen!! Denna gången med huvudvärk och feber. Hon har aldrig huvudvärk stackarn!!! Så igår missade hon lek med Malin och fotbollsträningen!

Jag var iväg och handla inredning till sovrummet, blev visst lite till köket och vardagsrummet också! 2200 kostade det lilla kalaset. Har ni tänkt på vilka markerande prislappar Hem och Hobby har??? Jag gillar när det står på hyllorna vad saker kostar, inte på själva saken!!! För om inte Benny sett prislapparna skulle jag lätt kunnat lura i honom att allt kostat 500 spänn vilket gjort att ajg kunde åkt och handlat lite till. Men inte, där sitter dessa illasinnade lappar överallt. Till och med på stenarna...Benny idiotförklarar folk som köper en sten för 40kr!!!! Eller jag fyra stenar blev det visst! Men sovrummet är nu klart och han blev nöjd om man bortser från priset!!Krukorna är lila men här ser dom svarta ut.Vi sov riktigt gott allihopa!!!

Fram tills klockan var runt tre tror jag!!! När jag fick gå upp och spy!!!! Öh varför... öh vet inte!!! Vaknade och kände att jag frös och mådde illa!!! Hjälp var första tanken jag blir magsjuk och ska vara själv hemma med två barn varav det ena också mår dåligt! När jag väl spytt mådde jag rätt ok. Nu har jag räserbajs, men mår rätt ok! Konstigt va??? Så någon riktig influensa är det säkert inte för då brukar man ju vara dålig och känna sig som ett "uta sketet äpple". Ja ja vi får väl se vad som händer!  Hoppas Benny  slipper bli sjuk. Inte så kul i en lastbil. Fast hans stora bekymmer när jag sa det var just att han inte hade några rena kalsonger med sig!!! VA!!! Måste man skita på sig för att man är magsjuk!? Visste inte jag!!!! Får väl se i morogn när han kommer hem  om han har kalsonger på eller inte! Nej nu ska jag avsluta detta skitiga inlägg och göra något vettigt. Tvätta lite kanske... så Benny har ena kalsonger när han kommer hem!

 

Söndagen den 30 januari 2011 kl. 09:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj