Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

VE OCH FASA!!!

Måste göra det!!!! Bara måste!!! Vet bara inte hur när och var!!! Tror jag skjuter fram det tills på onsdag!!! Jag måste fila mina HÄLAR!!!!! Det ljudet!!!! Det är det värsta man kan göra!!! Och höra. Men nu börjar åldern ta ut sin rätt även på fötterna. Har faktiskt svårt att klippa naglarna på dom så vidrigt tycker jag det är med fötter. Och nu ska det dess utom komma hudljud från dom. Som ni förstår är fila fötterna inget jag gör med regelbundenhet. Bara i yttersta nödfall. Skulle behöva en flaska sprit men det kan jag ju inte dricka nu!!!

Annars är ju våran "barndygnsrytm" bestående. Uppe tidigt och i säng tidigt, helst inte efter 22. Så nu står middagen och puttrar och jag har redan hunnit vara ute en sväng på morgonen och fixat. Jag och Nellie gjorde det när vi ändå kört Emmelie till skolan. Vid tio kom Benny hem!!! BADRUMMET ÄR KLART!! Så nu kunde jag duscha utan att först kliva i och halka i badkaret! Sen har jag ju såklart hunnit med att ta den obligatoriska tuppluren!! Ha en bra dag.

SEN GRATTULERAR VI SARA!!!! GRATTIS GRATTIS!!!! SNART BLIR DU GAMMAL OCH FÅR FILA FÖTTERNA!!!!!!!!!

 

 

Måndagen den 28 februari 2011 kl. 12:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

V 31...

Trodde aldrig JAG skulle säga det, men gud vad har hänt. Typ bara nio veckor kvar!!! Åtta av dom ska jag ju jobba så hjälp vad tiden bara springer iväg.T.o.m när man är gravid!!!  Lite avundsjuk blev jag häromdagen när en arbetskamrat gjorde sin sista dag för att föda barn 11:e mars...

Vet bara inte vad jag ska köpa riktigt... Kläder är redan klart inför förlossning och hemgång osv. Syrran shoppade loss för ett tag sedan!!! Vagnen är klar!!! Passade på att köpa en sulky till i lördags också. Har en med fyra hjul som jag inte tycker jätte mycket om. Så nu köpte jag en på tre och med lufthjul så man kan ta sig fram i terrängen här ute. Alltså när jag bara tar ett barn med mig!!! Alltså jätte ofta... Benny är inget trött på mig och barnvagnar. Dom två jag köpte när Nellie skulle födas är kvar... Ska sälja åtminstone en. Kan vara bra att ha en liggvagn för bara en om det är så att jag är ute med bara Hannes. Så här finns det barnvagnar och babyvakter för alla situationer och möjligheter.

Idag har vi bara varit hemma. Varit ute och åkt pulka i två omgångar. N kan man ju vara ute utan att frysa och inte ligger det massa snö så Nellie kan ju ta sig fram hon med. Fast snö är det ju, annars kanske vi inte hade åkt pulka...

I Lördags åkte farafar in på sjukhus, Stroke... Men är nu skapligt på benen igen, eller så skapligt man kan vara när man är runt 90!!!! KRUTGUBBE kan man kalla honom. Är väl hans envishet som gör att han klarar sig så bra!!!! Konstigt att vi har envisa folk i vår släkt... Inget jag har ärvt...

Nej nu ska jag slappa lite framför tv sedan blir det nog skutt i säng. Är för tillfället väldigt trött. Trots att jag varje ledig dag sover middag med Nellie!!

 

 

Söndagen den 27 februari 2011 kl. 21:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

DVÄRGBANDMASK....

Japp det är precis vad jag har!!! Vi har ju en räv som går omkring i vår trädgård och hästhage som om den bodde här!!!! Självklart har den dvärgbandmask som den har smittat mina hundar med som nu jag och mina barn har fått. Så snart står vi här utan lever!!!!! Jag som inte dricker alkohol för tillfället!!! Levern kommer alltså paja ändå!!!

En arbetskamrat informerade mig om att i Falköping har det brytit ut skabbepidemi!!!! Folk skabb alltså!!!! Jobbar i Falköping 92%av mina arbetskamrater är från Falköping. (MIn man är född i Åsarp som hör till Falköping vilket naturligvis också spelar in) ALLTSÅ!!!!!! Har jag Skabb också!!!! Så dvärgbandmask som bygger bo i min lever och skabb som bygger gångar under min hud!!! Kan det bli värre!? Eftersom jag nu lever under en väldigt pressad situation med dessa åkommor kommer jag nu också drabbas av högt blodtryck och få en släng av hjärtinfarkt också!!!

En god vän som var här igår hade en Bh som knakade!!!!! Kan det smitta???? Är det farligt????

Barnet jag bär har ju också byggt bo i mig!!! Långt in i magen!!!! Ja gud vad jag känner mig drabbad!!!

Förutom alla dessa saker har jag haft en bra dag. Många härliga skratt på jobbet!! Mycket baserat på min dvärgbandmask, och det faktum att jag har en fobi som jag tror många delar med mig utan att dom har ett namn på den!!!!

HUDLJUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Finns det något värre!!!!! När folk sitter och skaver sin hud, typ kliar sig långsamt på huden. Min man skaver sina fötter mot varandra!!!! Om man rör sig i sängen drar huden mot lakanet, blir också ett  hudljud!!! HEMSK!!! Eller när folk tar på sig strumpor!!!!!! Man hör hur huden låter mot strumpan!!!Tänk när hela familjen är i husvagnen!!! Först sak Benny dra på strumporna!! HUDLJUD!!! Sen Linus!!! HUDLJUD!!! Emmelie, Hudljud Sist men inte minst, jag själv!! Hudljud!!!! Både jag och Emmelie är dessutom torra i huden=MER HUDLJUD!!!  Små barn är ingen fara för deras hud låter inte!!! Dom är så mjuka och lena!!! Eller sitta bredvid någon som äter glass och skaver sina läppar mot glasspinnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Borde vara böter!!!

Gud vilket meningslöst inlägg!!! Antagligen har jag varken bandmask eller kommer få skabb, men hudljudsfobi!! Det har jag!!!! Trevlig kväll!!!!!

 

Torsdagen den 24 februari 2011 kl. 20:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

Oj oj oj...

Igår var det åter kontroll på MVC!!! Jag har hela tiden sagt att allt känns annorlunda denna gången. et är jätte svårt för barnmoskorna att känna själva"bebis magen". När jag ligger ner försvinner den liksom. Sparkarna känns i ryggen och väldigt långt ner. Har inte haft en enda foster spark upp i revben osv... Så det blir ett extra ultraljud vecka 32 för att uppskatta vikt osv. Barnmorskan är inte orolig så utan mer att hon tror han boat in sig långt ner och in så det är svårt att känna. Men det blir ju väldig tsvårt för dom att mäta magen och se om den växer som den ska. Så nu är det la ändå konsterat!! Min kropp är inte gjord för att bära barnen i magen, bara ta hand om dom. Emmelie låg i vidöppet läge och fick förlösas med tång, Nellie i säte och slutade med snitt efter allt värkarbete!! Ocn nu detta!!!

Fast det har ju slutat bra alla gånger!!!!! Nu ska jag in i duschen och vara ifrån familjen hela dagen. Jobbar 10.00 till 20.00!!!

Har hunnit vara ute en liten sväng på 30 minuter också, räcker med korta stunder när det är 12 minus ute. Nellie älskar verkligen att gå och luffa i trädgården, passar bra för då kan jag fixa hönor och hästar.

 

Tisdagen den 22 februari 2011 kl. 08:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Fosterföräldrar...

Direkt ur en nioårings liv...

Idag vid frukostbordet från ingenstans säger Emmelie,

-Är ni mina fosterföräldrar?

-Nej det är vi inte varför undrar du???

 Hon kom att  tänka på bion där hon och Malin varit och undrade om häxan som tog barnet blev fosterförälder.

-Nej Emmelie fosterföräldrar tar hand om andras barn när deras riktiga föräldrar inte riktigt kan/klarar av det själva! Dom stjäl inte andras barn.

-Då förstod hon vad jag menade, sa hon, sen tittade hon upp och sa allvarligt...

-Funderar faktiskt på att skaffa sådana föräldrar ibland...

Så dagens föräldra betyg är väl IG då antar jag!!!

Nellie har fortsatt feber! 39 idag, men inga andra konstiga symtom, klick sa det precis i min hjärna så skenade den iväg. Kom just precis tio olika sjukdommar som det kan vara!!! Jag är eller rättare sagt min hjärna är för tillfället mycket inne på olika njursjukdommar!!! Fattar ni hur sjuk min hjärna är! Har ingen släkting med njurfel inget sånt alls!! Ändå är jag jätte inne på olika njuråkommor... Suck ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta åt sig själv... Detta var direkt ur en hypokondriker hjärna!!!

På tal om hjärna så igår tror jag, vet inte,  eftersom jag aldrig haft det fick jag typ förvärkar eller nått, skulle kunnat vara krampliknande rygg problem också. Hur som så orolig blev jag och kunde inte riktigt släppa det. Så vid två tre i natt låg jag och funderade på om det fanns något sjukhus (typ privat) där man kunde få ha med sina andra barn under sjukhusvistelsen, eftersom jag nu fått för mig att jag kommer föda för tidigt!!!!! Inte på förlossningen men sen när man måste vara kvar!Nej nu får jag nog göra något vettigt! Dettta spårar ju ur!!!

 

Fredagen den 18 februari 2011 kl. 09:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Göteborg...

Har precis kommit hem från Göteborg. Nu har vi fått tag i barnvagnen som jag ville ha! Rätt färg och allt!!!!

Igår var det badhusdisco som gällde! Vi var först och åt kinamat! Sen badades det i tre timmar!!! Så fem timmar i förrgår och tre igår! Nu bör vi väl vara rena! På vägen hem från Göteborg satte vi på värmen i husvagnen eftersom vi planerat att åka dit i morgon. Det visade sig vara helt meningslöst eftersom Nellie hade feber nu när vi kom hem! Emmelie blev såklart besviken eftersom vi planerat både leos lekland och badet i Ulricehamn. Men hon har haft massa andra roliga aktiviteter på sportlovet så det var rätt ok ändå! Ikväll skulle vi gått på skridskodisco hela familjen men det blir bara jag och Emmelie! Nellie och Benny får stanna hemma!!! Nej nu är det dags att börja bylta på sig massa kläder för att slippa frysa häcken av sig!!

Åh angående havandeskapspenning fick jag det inte. För ett år sedan fick jag det men inte nu!! Är väl som att dra lott!! För det är inget som ändrat sig på mitt jobb!!! Men nu har dom bedömt att jag kan jobba så det får bli så! Blir omplacerad till dagtid osv så jag kör väl på!!! Trevlig kväll!!!

 

Torsdagen den 17 februari 2011 kl. 17:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

BADAT!!!!

Igår var Emmelie på pyssel med Malin sedan gick dom två på bio! Första gången Emmelie är på bio utan vuxen!!!! HJÄLP!!!! Vart tar åren vägen!!!!???? Hon var nöjd och glad och hade haft det toppen!!! Tack Sara, Mikael och Malin för en underbar dag!!!!!

Idag var det Skövde badet på agendan!!! Jag, Emmelie , Nellie, min syster och hennes dotter Lise.( barnens kusin alltså). Oj oj oj vad vi badat och åkt!!! Jösses!!! Badade i fem timmar och avslutade med att göra barnens blå läppar röda igen med en stund i bastun. Nellie åkte allt som jag åkte. Hon älskar verkligen att bada. Hon hade knappt ro att äta! Nu börjar hon kunna handskas bra i vattnet med armkuddar på!!! Har ju några månader på oss att träna. Hon måste ju blir skapligt duktig på det så att jag kan åka till badhuset med alla tre. Kan ju inte ha en på varje arm utan då behöver hon ju kunna ta sig fram själv. Tack gode gud för detta babysim som verkligen varit sååååå toppen!!! Man fick så mycket olika saker man kunde träna på själv vilket jag verkligen gjort. Och det har verkligen gett resultat!!! Hon tar sig fram bra både där det är djupt och grunt!!! Skapligt alltså och självklart med mig i närheten. Och för att ingen ska missuppfatta kan jag ju säga att när jag menar bli självständig i vatten för att jag ska kunna åka själv och bada menar jag inte att hon ska fixa allt själv... Jag är naturligtvis precis intill bara det att jag vill att hon ska fixa saker själv på ett tryggt och bra sätt!! Hon är verkligen en fisk!!

Väl hemma var vi supertrötta. Emmelie satte sig vid datan och jag och Nellie slocknade i sängen en timma och lite till!!! Nu har bägge somnat och Emmelie längtar redan tills i morgon. Då blir det taimat och badhusdisco med Malin. Jag följer med!!

Igår köpte vi en tvillingvagn som Benny skulle hämta idag. När han väl skulle hämta den sa killen, nej den är såld till en annan!!!! Skit ner dig tänkte jag då. Tur vi inte åkte extra till Stockholm för att köpa den!! Så nu letar vi vidare... Får jag som jag vill så är det ju typ bara åtta veckor kvar!!!! Då får jag ca två veckor innan beräknat! Då brukar man kunna åka hem fem timmar efter förlossningen. Tre veckor eller mer för tidigt brukar leda till sjukhusvistelse. Fast å andra sidan är det två dygn efter snitt!!! Jag snittades klockan 22.00 och åkte hem 15.00 dagen efter. Men mer än tre veckor för tidigt är det ju inte mig utan bebisen det handlar om så då får man ju stanna. Det går bara inte jag är Allergisk mot sjukhus. Får stor röda utslag, krupp liknande hosta. diarre, ångest och andra svåra tillstånd. Så åtta veckor till får jag vänta!! Nej nu ska jag krypa ner till mina godingar!!!! Är ju en dag i morgon också!

 

Tisdagen den 15 februari 2011 kl. 21:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Räv...

Ja nu är det en ny räv i trädgården! Kanske är lite sugen på att ta sig in i hönsgården och smaska på hönorna... Men vi har kopplat el runt, ha ha ha!!! Han såg inte skabbig ut, fast det känns ju ändå lite märkligt att han går omkring mitt på ljusa dagen i vår trädgård vi har ju hundar som borde vara lite avskräckande!!! Han har säkert någon sjukdom som smittar mina hundar och sedan mig, typ mask och skabb...

Nej nu blir det jägarexamen under mamma ledigheten! Värsta med det är att man måste kunna en jäkla massa fåglar!!! Jag kan typ skata och älg. urkass på fåglar, lite på grund av att jag verkligen hatar dom. Jag är en ond människa som aldrig har matat en smågågel i hela mitt liv i min trädgård.

 

Måndagen den 14 februari 2011 kl. 13:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Vinter!!!!

Ja nu är det vinter igen, hade 15 minus när vi vaknade!!!!! Igår eftermiddag när vi var ute för att ta frisk luft blev det inte så länge för det bet tag bra i kinderna kan man säga! Planen var att vi skulle grillat lite korv ute, men eftersom Emmelie ville åka till mormor och sova hoppade vi över det. Så nu är jag och Nellie aldeles ensama hemma! Benny åkte ju iväg i morse igen. Han kom ju hem igår, så på kvällen kunde han somna gott i soffan till melodifestivalen. Jag slumrade lite jag med! Det lilla jag såg tyckte jag det var kass!!!!

Ikväll ska jag jobba!!! Mormor kommer såklart som barnvakt!! Sen ska jag njuta av en veckas ledighet med mina barn. Ska bli så skönt!!!! Håller jag tummarna för att alla får vara friska så vi kan genomföra det vi tänkt!!!! Är ju mycket bad planerat och då krävs det ju att man är skapligt kroppsligt frisk!!! Helgen lutar åt husvagnen där vi inte varit på hel vintern. Mycket beror ju på att vi hade valparna också!!Nej nu ska jag och Nellie hitta på något. Ha det gott!!

 

 

Söndagen den 13 februari 2011 kl. 09:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 Lösenordskyddat inlägg

Detta blogginlägg är publicerat under kategorin "Privata funderingar", som är skyddad med ett lösenord. Ange korrekt lösenord i fältet nedan och klicka på "OK".

Lördagen den 12 februari 2011 kl. 10:33

Privata funderingar | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Utmanad av http://miasbloggning.blogspot.com/

God kväll!
Fick utmaning av Mia så jag svarar här =)


♥Hur länge har du bloggat?


Jag har bloggat sedan 2007-12-13. Första tiden mycket sporadiskt men det blir mer nu. Fram tills nu 7713 besökare.


♥ Hur många bloggar återvänder du till regelbundet?
De bloggar jag har på zoomin under mina vänner samt de som står under bloggar till höger i menyn. Och några fler från zoomin som jag besöker regelbundet som även besöker min sida.


♥ Av de bloggar du läser, hur många är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar?
De flesta är nog dagboksbloggar, människor som skriver direkt ur sina liv. Alltid kul och intressant att följa andra människors vardagar.


♥ Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Ja det hoppas jag! Jag försöker absolut inte utge mig från någon annan sida! Jag har styrkor och svagheter som alla andra och flera av dom kan jag dela med mig av.


♥ Har du hittat en gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Det tycker jag nog. Självklart utlämnar jag vissa saker i min lösenordskyddade blogg där jag kanske trampar vissa människor på fötterna osv. Saker som är mer privat, men där har jag också valt vilka jag vill ska kunna läsa.


♥ I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse?
Självklart ökade mitt bloggande i takt med att jag fick fler läsare. Och det är jätte kul med kommentarer från läsare. Klart det är jätte kul att folk vill läsa vad jag har att berätta. Trodde faktiskt inte jag skulle få så pass många läsare. Jag har aldrig haft problem med att bjuda på mig själv och det tycker jag att jag gör även här. Alltid kul att gå på t.e.x ett ljusparty och få lite bekräftelse på saker som man skrivit.

♥ Har du träffat människor irl, efter att ha träffat dem via bloggen?
Olika!!!


♥ Tror du att det är skadligt för vissa personer att blogga?
Kan säker skada. Vissa människor har ju av naturen svårt att begränsa sig och kan ju skriva saker som utlämnar dom eller andra på ett negativit sätt. Man kan ju skriva saker där folk tar illa upp eller missförstår.


♥ Hur ser bloggandets nackdelar ut för dig?

Jag har inte stött på några direkta nackdelar än. Har faktiskt inte ens fått negativa och dåliga kommentarer som jag behövt ta bort för att dom varit elaka eller så, det vet jag att andra haft stora problem med.
♥ Tror du att du fortfarande bloggar om 2 år?
Ja jag hoppas det, så länge jag har läsare bloggar jag säkert. Självklart i mån om tid!


Som alltid med en utmaning ska den skickas vidare!


Jag vill utmana dessa:
Oskar, finns under mina vänner. Elsasmatte, finns också där. Marmor, kika vidare under mina vänner.
Good Luck!
Kram/Annelie

 

Fredagen den 11 februari 2011 kl. 20:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Oj så trött...

Nellie var totalt slut när vi kom hem efter fem idag så det var bara att laga mat och hoppa i sängen för henne. Emmelie och jag la oss i sängen vid halv åtta så hon kunde läsa lite för mig. Nu sover dom båda två och jag ska hoppa till sängs snart jag också! Är bara sååååå supertrött idag!!! Förkyld och lite halv dålig sömn i natt kan vara orsaken.

Eftersom vi ska upp 05.10 i morgon så är det ingen fara om jag kryper ner tidigt och somnar!!! Ha det nu så gott alla läsare!!!

Madeleine om du läser detta GRATTIS!!!!!!! OCH HOPPAS DU FÅR EN SUPERBRA 40 ÅRS DAG!!! I MINA ÖGON SER DU UT SOM 17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Torsdagen den 10 februari 2011 kl. 20:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 Lösenordskyddat inlägg

Detta blogginlägg är publicerat under kategorin "Privata funderingar", som är skyddad med ett lösenord. Ange korrekt lösenord i fältet nedan och klicka på "OK".

Onsdagen den 9 februari 2011 kl. 21:45

Privata funderingar | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Ledig och förkyld...

Mm nu är det min tur, fast utan feber. Inte konstigt att man blir smittad man pussar ju och gosar bland allt snor och baskilusker som rinner längs näsan på dom små. Nellie är åtminstone bättre, feberfri och kunnat vara ute två svängar idag. Märktes hur hon njöt av att få komma ut och luffa lite som hon verkligen älskar. Annars har det inte blivit många knop gjorda! Nu jobbar jag två dagar och sedan söndag kväll!!!! Jippi!!!! För sedan ser jag fram emot en veckas underbar ledighet. Massa kuligheter planerat för Emmelies del!!!

Måndag pysssel med Malin och bio...

Tisdag bad på Arenan med kusin, moster mig och Nellie...

Onsdag baddisco med Malin...

Torsdag skridskodisco i fröjered, skulle kunna tänka mig att det är inställt på grund av isbrist. Fast jag skulle ju kunna tänka mig att vi skulle kunna låna ut vår gårdsplan! Emmelie åker ju skridskor på den, och har gjort så även idag.

Helgen vecka sju hoppas jag att vi kommer iväg till husvagnen! Funderar på Leos busland, badhus och ev lite bowling. Så nu ska vi bara hålla oss friska!

Väntar på besked från försäkringskassa angående havandeskapspenning. Alltid skönt att veta om man ska jobba en månad eller nästan tre. Bra att veta tills när dagis och fritidsplats ska sägas upp också!

Kram!!!!

 

Onsdagen den 9 februari 2011 kl. 21:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Nya brandvarnare!!!!

Idag var vi iväg och köpte lite nya brandvarnare! Tror inte man kan ha för många!!!! Har bara en brandsläckare så det skulle vi naturligtvis ha fler! En extra i pannrummet och en på övervåningen skulle vara bra! Ska ha tag i en typ brandstege också, (lång repstege) som vi ska ha på övervåningen. Vet en mamma som stod på nedre våning och försökte på alla sätt få sin fem åriga dotter att ta sig ut genom ett fönster eller liknande på andra våning. Mamman var på nedre våning. Branden var i trappen, så mamman kom inte upp och tjejen inte ner... I sista stund kom hon på att hon var tvungen att ta stegen och klättra upp på utsidan för att få tag i tjejen, som hon själv beskrev det. Hjärnan kunde bara inte tänka! Båda två mår bra men klart det sätter sina spår. Tycker att det är så otäckt med bränder. Tänk om man inte lyckas rädda alla i familjen!!! Hur går man vidare??? Men som sagt man kan inte skydda sig från allt men man kan ju göra så gott man kan!

Blev inte bara brandvarnare utan en tv också. En ny till sovrummet, den till vardagsrummet är beställd och kommer på fredag.

Golvet är lagt på toa, nu ska bara alla efter putsningar osv göras i tre dagar, sedan kan jag flytta in tvättmaskinerna!!!! Och tumlaren!!! SÅÅÅÅÅ UNDERBART!!!!

Foten börjar må bättre, nu kan jag ta mig fram rätt så skapligt, så i morgon blir det jobb igen! Vecka 7 är det sportlov så då har jag semester. Kan man hitta på lite kul med barnen... Elller rättare sagt köra iväg Emmelie på aktiviteter som hon helst gör utan sin mamma!!!!! Gud hon fyller snart nio år!!!!!!!!!!! För fasen inte klokt!!!!

Igår var det fotbollsträning och sedan skulle hon ju leka lite med Malin. Dom gick upp på Emmelies rum sedan såg man inte till dom förrän Sara kom och då var det dags att se på dansuppvisning!!!! Någon som vet om det finns buggkurs för barn i närheten????

 

Söndagen den 6 februari 2011 kl. 16:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Rött hår och på kryckor!!!!

Livet leker! Livet som rödhårig funkar ungefär på samma sätt som när jag är mörk eller blond!!! Alltid händer det nått alltså!!!

Igår skulle jag skynda mig ut och släppa ut hästarna medans Emmelie och Nellie satt i soffan och kolla tv... Fel ett man kan inte skynda sig när det är isgata på gården. Det slutade nämligen med att jag halkade och satte mig med min "nätta" kroppsvikt på foten!!! Om små barn blir tunga som elefanter när mankrockar med en bil, skulle man kunna säga att jag fick typ ett höghus rakt ner på foten!! Gjorde så jävla ont att det svartnade för ögonen! Vet att jag hann tänka... Får inte svimma för barnen är själva inne...

Tänkte sen att jag tar mig aldrig upp jag får ligga här tills det kommer någon!!! Öh... Vem fan skulle komma hit ut till skogen klockan sex på morgonen, typ en älg som biter mig i arslet. Så jag tog mig upp... Sen är jag sååå smart att jag på något sätt tar mig till jobbet, vet faktiskt knappt hur. Blev lite bättre en stund för att sedan värka så jag trodde jag skulle bli galen. Inte tänkte jag gå till doktorn heller, var rädd att något var brutet och att dom skulle få för sig att gipsa mig!!! Tänker ju faktiskt riktigt logiskt. Men vi fyra sa chefen till mig att jag fick göra något eftersom jag var likblek och kallsvettig. Gick till jourcentralen som skickade en remiss till röntgen. Men jag åkte inte till röntgen för jag tänkte att jag sover på det en natt så kanske det blir bättre. Men så var inte riktigt fallet, kanske något mindre svullet. Så det var bara att åka till röntge. Efter att jag dessutom varit vaken hela halva natten, när jag råkade somna började Benny yla åt hundarna att dom skulle sluta morra... Fanns inga hundar här som morrade, DET VAR JAG SOM SNARKADE!!!! Varför i helvete skulle hundarna ligga och morra i takt på natten!!! Färgen vi målat med här hemma inehöll nog lösningsmedel i alla fall!!!

Men som sagt röntgen var ok, visade ingen fraktur utan bara en rejäl stukning som dom glatt informerade mig om att jag skulle ha ont av under en mycket lång tid!!! Tack för det!!!

Annelie direkt ur livet!!

 

Fredagen den 4 februari 2011 kl. 16:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Slut på svart färg...

Ny klippt!!! Skulle bara färga håret idag!! Tog svartrött. Alltså svart med lite skiftningar av rött!!! "Shit på mig" kan man säga!!!!! Det finns inget svart i mitt hår!!!! Bara jävligt rött!!! Typ som färgen på min hemsida!!!! Inte kommer jag hinna färga om det tills i morgon när jag börjar jobba heller!!!!!!!!!!!!! SUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Onsdagen den 2 februari 2011 kl. 20:52

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Snart ledig en vecka!

Japp vecka 7 är jag ledig! Emmelie har sportlov så då passade jag på att ta en vecka semester jag också! Har sökt havandeskapspenning men tveksamt om jag får. Förra gången fick jag men en arbetskamrat till mig fick inte! Fast hon har heller inte kommit tillbaka till jobbet, så klart inte bara på grund av det men hon blev såklart besviken, med tanke på att hon blev slagen i magen på jobbet under förra graviditeten! Så hon var ju rädd. Men vi får se...

Har idag köpt en babyvakt till! Den vi har är bara så superbra, inga störningar och man hör tydligt när barnet vaknar, hostar nyser eller ja allt. Men vi har ibland ångrat att vi inte köpte en med kamera på. Så det gjorde vi nu. Benny var också med på tåget. Jag som bygt upp försvars och motivationstal... Trodde nämligen han skulle säga något i stil med, kamera för att se vad??? Du är ju konstant och ser barnen live när ska du hinna se i kameran! Men nu när Nellie börjat sova i eget rum vill jag kunna ligga i sängen och se henne annars springer jag upp och ner hela tiden. Gör man säkert ändå eftersom jag aldrig litar på dessa apparater! Men men vi får se om den är bra eller inte! Kommmer säkert till användning på ett eller annat sätt. Barnvagn måste vi ha en också! Eventuellt skulle vi kunna sälja någon av dom vi har men jag vet bara inte vilken!!!

Dessutom vill jag nog ha ett barn till, fast det vet inte Benny! Eller ja vet vet han men han är inte där än... ha ha ha!!! Vi är ju inte yngst i värden!!! Men inte äldst heller!!!

Nej nu blir det ryggläge, ska upp tio över fem i morgon, och idag har jag varit så trött så det ska nu bli lite sömn tänkte jag!! Bara hoppas på att Nellie snart vaknar och kommer krypande till min säng, så tomt i sovrummet utan liten tjej. Emmelie ligger där och sover nu, gör hon alltid när Benny är borta!!! Kram på er alla...

Och tack Sara igen för ditt stöd, din rakhet och ärlighet. Så skönt med folk som står för vad dom ser och hör!!!!

 

Tisdagen den 1 februari 2011 kl. 20:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj