Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Rött hår och på kryckor!!!!

Livet leker! Livet som rödhårig funkar ungefär på samma sätt som när jag är mörk eller blond!!! Alltid händer det nått alltså!!!

Igår skulle jag skynda mig ut och släppa ut hästarna medans Emmelie och Nellie satt i soffan och kolla tv... Fel ett man kan inte skynda sig när det är isgata på gården. Det slutade nämligen med att jag halkade och satte mig med min "nätta" kroppsvikt på foten!!! Om små barn blir tunga som elefanter när mankrockar med en bil, skulle man kunna säga att jag fick typ ett höghus rakt ner på foten!! Gjorde så jävla ont att det svartnade för ögonen! Vet att jag hann tänka... Får inte svimma för barnen är själva inne...

Tänkte sen att jag tar mig aldrig upp jag får ligga här tills det kommer någon!!! Öh... Vem fan skulle komma hit ut till skogen klockan sex på morgonen, typ en älg som biter mig i arslet. Så jag tog mig upp... Sen är jag sååå smart att jag på något sätt tar mig till jobbet, vet faktiskt knappt hur. Blev lite bättre en stund för att sedan värka så jag trodde jag skulle bli galen. Inte tänkte jag gå till doktorn heller, var rädd att något var brutet och att dom skulle få för sig att gipsa mig!!! Tänker ju faktiskt riktigt logiskt. Men vi fyra sa chefen till mig att jag fick göra något eftersom jag var likblek och kallsvettig. Gick till jourcentralen som skickade en remiss till röntgen. Men jag åkte inte till röntgen för jag tänkte att jag sover på det en natt så kanske det blir bättre. Men så var inte riktigt fallet, kanske något mindre svullet. Så det var bara att åka till röntge. Efter att jag dessutom varit vaken hela halva natten, när jag råkade somna började Benny yla åt hundarna att dom skulle sluta morra... Fanns inga hundar här som morrade, DET VAR JAG SOM SNARKADE!!!! Varför i helvete skulle hundarna ligga och morra i takt på natten!!! Färgen vi målat med här hemma inehöll nog lösningsmedel i alla fall!!!

Men som sagt röntgen var ok, visade ingen fraktur utan bara en rejäl stukning som dom glatt informerade mig om att jag skulle ha ont av under en mycket lång tid!!! Tack för det!!!

Annelie direkt ur livet!!

 

Fredagen den 4 februari 2011 kl. 16:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj