Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nya brandvarnare!!!!

Idag var vi iväg och köpte lite nya brandvarnare! Tror inte man kan ha för många!!!! Har bara en brandsläckare så det skulle vi naturligtvis ha fler! En extra i pannrummet och en på övervåningen skulle vara bra! Ska ha tag i en typ brandstege också, (lång repstege) som vi ska ha på övervåningen. Vet en mamma som stod på nedre våning och försökte på alla sätt få sin fem åriga dotter att ta sig ut genom ett fönster eller liknande på andra våning. Mamman var på nedre våning. Branden var i trappen, så mamman kom inte upp och tjejen inte ner... I sista stund kom hon på att hon var tvungen att ta stegen och klättra upp på utsidan för att få tag i tjejen, som hon själv beskrev det. Hjärnan kunde bara inte tänka! Båda två mår bra men klart det sätter sina spår. Tycker att det är så otäckt med bränder. Tänk om man inte lyckas rädda alla i familjen!!! Hur går man vidare??? Men som sagt man kan inte skydda sig från allt men man kan ju göra så gott man kan!

Blev inte bara brandvarnare utan en tv också. En ny till sovrummet, den till vardagsrummet är beställd och kommer på fredag.

Golvet är lagt på toa, nu ska bara alla efter putsningar osv göras i tre dagar, sedan kan jag flytta in tvättmaskinerna!!!! Och tumlaren!!! SÅÅÅÅÅ UNDERBART!!!!

Foten börjar må bättre, nu kan jag ta mig fram rätt så skapligt, så i morgon blir det jobb igen! Vecka 7 är det sportlov så då har jag semester. Kan man hitta på lite kul med barnen... Elller rättare sagt köra iväg Emmelie på aktiviteter som hon helst gör utan sin mamma!!!!! Gud hon fyller snart nio år!!!!!!!!!!! För fasen inte klokt!!!!

Igår var det fotbollsträning och sedan skulle hon ju leka lite med Malin. Dom gick upp på Emmelies rum sedan såg man inte till dom förrän Sara kom och då var det dags att se på dansuppvisning!!!! Någon som vet om det finns buggkurs för barn i närheten????

 

Söndagen den 6 februari 2011 kl. 16:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj