Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

BADAT!!!!

Igår var Emmelie på pyssel med Malin sedan gick dom två på bio! Första gången Emmelie är på bio utan vuxen!!!! HJÄLP!!!! Vart tar åren vägen!!!!???? Hon var nöjd och glad och hade haft det toppen!!! Tack Sara, Mikael och Malin för en underbar dag!!!!!

Idag var det Skövde badet på agendan!!! Jag, Emmelie , Nellie, min syster och hennes dotter Lise.( barnens kusin alltså). Oj oj oj vad vi badat och åkt!!! Jösses!!! Badade i fem timmar och avslutade med att göra barnens blå läppar röda igen med en stund i bastun. Nellie åkte allt som jag åkte. Hon älskar verkligen att bada. Hon hade knappt ro att äta! Nu börjar hon kunna handskas bra i vattnet med armkuddar på!!! Har ju några månader på oss att träna. Hon måste ju blir skapligt duktig på det så att jag kan åka till badhuset med alla tre. Kan ju inte ha en på varje arm utan då behöver hon ju kunna ta sig fram själv. Tack gode gud för detta babysim som verkligen varit sååååå toppen!!! Man fick så mycket olika saker man kunde träna på själv vilket jag verkligen gjort. Och det har verkligen gett resultat!!! Hon tar sig fram bra både där det är djupt och grunt!!! Skapligt alltså och självklart med mig i närheten. Och för att ingen ska missuppfatta kan jag ju säga att när jag menar bli självständig i vatten för att jag ska kunna åka själv och bada menar jag inte att hon ska fixa allt själv... Jag är naturligtvis precis intill bara det att jag vill att hon ska fixa saker själv på ett tryggt och bra sätt!! Hon är verkligen en fisk!!

Väl hemma var vi supertrötta. Emmelie satte sig vid datan och jag och Nellie slocknade i sängen en timma och lite till!!! Nu har bägge somnat och Emmelie längtar redan tills i morgon. Då blir det taimat och badhusdisco med Malin. Jag följer med!!

Igår köpte vi en tvillingvagn som Benny skulle hämta idag. När han väl skulle hämta den sa killen, nej den är såld till en annan!!!! Skit ner dig tänkte jag då. Tur vi inte åkte extra till Stockholm för att köpa den!! Så nu letar vi vidare... Får jag som jag vill så är det ju typ bara åtta veckor kvar!!!! Då får jag ca två veckor innan beräknat! Då brukar man kunna åka hem fem timmar efter förlossningen. Tre veckor eller mer för tidigt brukar leda till sjukhusvistelse. Fast å andra sidan är det två dygn efter snitt!!! Jag snittades klockan 22.00 och åkte hem 15.00 dagen efter. Men mer än tre veckor för tidigt är det ju inte mig utan bebisen det handlar om så då får man ju stanna. Det går bara inte jag är Allergisk mot sjukhus. Får stor röda utslag, krupp liknande hosta. diarre, ångest och andra svåra tillstånd. Så åtta veckor till får jag vänta!! Nej nu ska jag krypa ner till mina godingar!!!! Är ju en dag i morgon också!

 

Tisdagen den 15 februari 2011 kl. 21:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj