Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

DVÄRGBANDMASK....

Japp det är precis vad jag har!!! Vi har ju en räv som går omkring i vår trädgård och hästhage som om den bodde här!!!! Självklart har den dvärgbandmask som den har smittat mina hundar med som nu jag och mina barn har fått. Så snart står vi här utan lever!!!!! Jag som inte dricker alkohol för tillfället!!! Levern kommer alltså paja ändå!!!

En arbetskamrat informerade mig om att i Falköping har det brytit ut skabbepidemi!!!! Folk skabb alltså!!!! Jobbar i Falköping 92%av mina arbetskamrater är från Falköping. (MIn man är född i Åsarp som hör till Falköping vilket naturligvis också spelar in) ALLTSÅ!!!!!! Har jag Skabb också!!!! Så dvärgbandmask som bygger bo i min lever och skabb som bygger gångar under min hud!!! Kan det bli värre!? Eftersom jag nu lever under en väldigt pressad situation med dessa åkommor kommer jag nu också drabbas av högt blodtryck och få en släng av hjärtinfarkt också!!!

En god vän som var här igår hade en Bh som knakade!!!!! Kan det smitta???? Är det farligt????

Barnet jag bär har ju också byggt bo i mig!!! Långt in i magen!!!! Ja gud vad jag känner mig drabbad!!!

Förutom alla dessa saker har jag haft en bra dag. Många härliga skratt på jobbet!! Mycket baserat på min dvärgbandmask, och det faktum att jag har en fobi som jag tror många delar med mig utan att dom har ett namn på den!!!!

HUDLJUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Finns det något värre!!!!! När folk sitter och skaver sin hud, typ kliar sig långsamt på huden. Min man skaver sina fötter mot varandra!!!! Om man rör sig i sängen drar huden mot lakanet, blir också ett  hudljud!!! HEMSK!!! Eller när folk tar på sig strumpor!!!!!! Man hör hur huden låter mot strumpan!!!Tänk när hela familjen är i husvagnen!!! Först sak Benny dra på strumporna!! HUDLJUD!!! Sen Linus!!! HUDLJUD!!! Emmelie, Hudljud Sist men inte minst, jag själv!! Hudljud!!!! Både jag och Emmelie är dessutom torra i huden=MER HUDLJUD!!!  Små barn är ingen fara för deras hud låter inte!!! Dom är så mjuka och lena!!! Eller sitta bredvid någon som äter glass och skaver sina läppar mot glasspinnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Borde vara böter!!!

Gud vilket meningslöst inlägg!!! Antagligen har jag varken bandmask eller kommer få skabb, men hudljudsfobi!! Det har jag!!!! Trevlig kväll!!!!!

 

Torsdagen den 24 februari 2011 kl. 20:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj