Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Till förlossningen...

Efter besöket på MVC blev det som jag trodde. Jag har inte växt något de två sista veckorna. Så i morgon ska vi till förlossningen och kolla upp att allt är ok eller rättare sagt kolla hur liten han är. För så klart misstänker man att han inte växer som han ska. Har själv känt att jag inte växt något det sista och det är ju nu det brukar smälla iväg. Så nu hoppas jag och håller tummarna att allt är ok!!!! Självklart blir jag mer misstänksam när det blir förlossningen och inte bara att åka och göra ett vanligt ultraljud. Utan att dom ska både göra det och koppla CTG!!!Passa på förut när jag sovit lite och kolla på ett hemskt program med för tidigt födda barn som skulle opereras osv. SMART!!!! Blev naturligtvis inte något lugnare. Som tur är  jag så extremt trött så jag sover bort mycket av tiden på mina lediga dagar. En timme på förmiddagen och två nu på eftermiddagen.

Var ute och sågade ner lite träd på förmiddagen, eller ja rättare sagt Benny såga och jag och Nellie  fixade lite fika och strosade omkring.

Efter tuppluren på eftermiddagen var vi ute en sväng hela familjen och plockade upp massa ris och körde iväg till en rishög.

Ja har egentligen inte så mycket mer att skriva är ju inte någon muntergök idag precis. Men jag hoppas att jag har bra och positiva saker att berätta när jag kommer hem i morgon. Skräcksenarierna är redan klara!! Med en gallopperande hjärna kan jag ju bara säga att den jobbar för fullt. Förut har jag ju alltid växt som jag ska och mer där till!!!!

 

Tisdagen den 8 mars 2011 kl. 19:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [13] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj