Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lugn kväll!!

Nu ska jag krypa ner i sängen där mina underbara tjejer ligger!!! Dom sover där bägge två nu när Benny inte är hemma!!! Kan bara inte titta mig mätt på dom!!!

Toppade Emmelies hår idag, under tiden tog Nellie koncentrerad citron, (sådan i citronliknande flaska), som stod framme efter maten. Men jag tänkte att hon kan titta på den hon tycker nämligen om citron men korken är svår att få upp så jag tyckte hon kunde sysselsätta sig med den istället för att stå och dra syrran i håret! Fast i ett obevakat ögonblick fick hon såklart upp korken och när jag vänder mig om står hon och häller det på kroppen och smörjer in sig!!!! Hon var nakenfis alltså!!! Så allt slutade med ett bad för oss alla tre! Var skönt och rätt så avkopplande faktiskt! Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på 112! Ha det bra och tack för alla uppuntrande och stöttande kommentarer!!! KRAM!!!!!!!!!!!!!

 

Tisdagen den 15 mars 2011 kl. 21:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Underbar barnmorska!!!!

Idag på förmiddagen ringde min barnmorska från MVC Tidaholm som remitterade mig till Kss förra veckan och nu varit inne och kikat i min journal. Så hon ringde för att höra hur det var med mig och hur jag mådde!!! Otroligt fint gjort tycker jag!!!! Hon hade också pratat med försäkringskassan för hon tyckte att dom gjorde märkliga bedömningar angående havandeskap. Att man ena året får och nästa inte!!

Så i morgon får jag ju då veta om det går framåt med Hannes eller hur det verkar!!! Ska först iväg en sväng på förmiddagen till mitt jobb sedan kss på eftermiddagen. Varje dag verkligen släpar sig fram. Tur jag har mina godingar!!! Så nu hoppas jag verkligen på positivt besked i morgon. Att han är liten inser jag men jag hoppas att han växt så det går framåt, vill ju helst undvika att bli inlagd och att dom ska behöva plocka ut honom redan nu. Och kejsarsnitt vill jag ju också undvika. Jag vill föda vaginalt som man ska!!!!!  Men men som sagt jag hoppas jag vet mer i morgon och att allt går åt rätt håll!!!   

 

 

Tisdagen den 15 mars 2011 kl. 16:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [18] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj