Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Kvällens slut!!!

Idag hann inte liten fröken in i sängen!!!! Kvällen slutade så här skönt i syrrans knä!!!! Kan en kväll sluta finare???? Älskar er mina guldkorn!!!!!

 

Torsdagen den 17 mars 2011 kl. 19:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Soligt ute!!

Har efter middagen varit ute ett par timmar. Nellie har gått och luffat, Emmelie klättrat i träd och plockat undan lite sånt som legat gömt i snö och kommer fram i tö!! Benny har fortsatt såga ner träd på tomten. Själv har jag inte gjort något, bara kikat omkring på när familjen sysselsat sig!!! Jag gick sedan in och gjorde äppelpaj och vaniljsås som vi kunde fika på ute. Kallt men det hör till att frysa första gången man utefikar!!!Så smaskigt så!!! Nu ska vi slappa lite i soffan man blir trött av att vara ute flera timmar!

 

Torsdagen den 17 mars 2011 kl. 16:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

En klassiker har landat...

Ja då var den här!!!!

Jo igår när vi åkte från Skövde började Emmelie prata om ELBILEN hon önskar sig när hon fyller år!!! ja sa jag fast det funkar inte just nu Emmelie vi ska utomlands osv... osv... Den kostar liksom 5000 kr!!! Och eftersom du inte är särskilt rädd om saker har jag ingen lust att köpa något för 5000 som blir stående ute på prången i regnet!!! Då kom den... Kommentaren vi alla använt oss av!!!!

-Alla andra har ju en så!!!!!!!

-Öh Emmelie, vem av dina vänner har en sådan, vem känner vi som har en sådan, vet du någon!!!???

-Nej men det klart att många har en sån, annars skulle dom ju inte göras!!!! Och sen kostar den inte 5000 heller mamma!!! Den kostar 4995!!!!!!!!!!!!!

Självklart förstår jag att hon vill ha en sån!!!! Vem ville inte det när man var liten!!!!??? Men som sagt jag tycker hon är lite stor för en sådan!! Fast om jag ska vara ärlig svider det lite i mitt mamma hjärta, lite sugen blir jag ju på att köpa en!! Fast som sagt vi ska åka till KRETA till hösten! 20 000 ska ut plus lite mer att leva för där!!! Fast vi har iof all inclucive så mycket fickpengar behövs inte!! Nej nu ska vi äta lite frukost!!! Resan var inte direkt planerad utan när Petra ringde hade vi ca två timmar på oss att besluta oss för hur vi skulle göra! Resan var tvungen att vara bokad före midnatt! Jag sa först Nej men sen tog suget överhand så lite efter 23.00 bestämde vi oss för att boka! Då funkade inte min dator så Petra fick fixa bokningen som kanske då var klar 23.50!!! Men det ska bli så skönt!!! Jag känner att jag verkligen behöver något att se fram emot!!!

Sara!!! Hur många flak ägg vill din mamma ha???? Jag tar med det på fredag på discot! Ska jag och Emmelie komma förbi lite innan så kan tjejerna gå ihop!?

 

Torsdagen den 17 mars 2011 kl. 08:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj