Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bra avbrott för Emmelie

Hon fick vara hemma från skolan idag, på grund av att hon oroade sig för sin mamma och lillebror. Så vis sex ringde Malin och frågade om hon ville följa med på någon teknik grejs i staden!! Det ville hon så klart!! Passa perfekt när det inte var planerat för då hann hon inte fundera så mycket!!! Hon har ju mycket tankar och funderingar just nu så deta med bebis oron blir såklart jobbigt! Vilket är sunt och saker man måste gå igenom... Tillsammans med vuxna!!! Sara skulle var amed på teknink grejset så då känner sig Emmelie trygg!!! TACK underbara Sara!!!!

 

Måndagen den 21 mars 2011 kl. 19:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Så skönt att vara hemma...

Ja och varit ute lite med barnen, så skitigt och blött men så roligt tyckte barn och hundar!!!Igår kom dom ju och hälsade på mig på sjukhuset!!! Emmelie är så mån om att visa att hon bryr sig om folk!! Ibland mer än hon bryr sig om sig själv...Hon hade brottom när hon skrev men så här står det...

Hoppas du mår bra. Jag kan ge dig den för jag ska komma. Det är ingen som vill du ska vara där men du är ju tvungen. Men vi tycker om dig ändå. Men det vet du ju.

Många kramar från Emmelie gustafsson  (Björk). Hon vill ju heta Björk men får inte för Veine som hon träffar en gång per år...Hon uppskattar inte sitt efternamn...

Sen hade hon gjort en gipsfigur också...Självklart hade Nellie också ritat!!! Fast det brukar ju inte bara hamna på papper...Finns det något som värmer mer än ord från barn??

 

Måndagen den 21 mars 2011 kl. 19:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Permission...

I fredags avtog mina fosterrörelser, kände mindre och mindre. På Lördag natt sov jag väldigt dåligt. På söndag morgon hade jag inget känt, vi försökte väcka honom och då kände vi två pet ungefär. Ringde till förlossninge och fick komma dit. CTG var bra och sedan togs det ultraljud. Den läkaren konstaterade att jag hade för låg nivå av fostervatten. Förberedde för att ta ut honom. Fick kortisonspruta för att påskynda lungfunktionen. Hon hoppades på att man skulle kunna behålla honom tills idag när jag kunde få spruta två. Bröt ju såklart ihop fullständigt!!Fick endast vara på rummet toa eller gå till matsalen. Idag hade jag tid nere på kuvösen för att träffa dom som jobbar där!!!! Fick information om hur det verkar när barn legat i för lite fostervatten osv...

Togs CTG under kvällen för att kontrollera att jag kunde ha kvar honom... Dom såg bra ut!!! 

Idag fick jag träffa en annan läkare. Han tyckte att jag hade skaplig nivå av fostervatten! Tiden på kuvösen ströks för tillfället han tyckte det var bättre att vänta om det skulle bli aktuellt. Så fick jag åka hem på permission tills på onsdag morgon. Då är det dags för nya mätningar, CTG flöde, fostervatten och viktuppskattning. Sen tas det beslut utefter det! Men man fullföljde i alla fall medicineringen för att påskynda lungförmågan! Mätningar av barnen gjordes inte för att man vill att det ska gå två veckor för att kunna se om tillväxten och för att senare kunna utvärdera om ytterligare två veckor osv... Om allt nu får vara lugnt!!

Dom minskade fosterrörelserna trodde han kunde bero på att han faktiskt rör sig med mindre rörelser för han tycker att det är lite trångt, för han är aktiv där inne utan att det känns vilket är bra! Nu ska jag bara lita på att den sista läkaren gjorde rätt bedömning. Men jag kände faktiskt av att personalen kanske ändå upplevde att läkare ett tog i lite väl mycket!! Naturligtvis sa dom inté det rent ut, man jag uppfattade det så i alla fall!

Så nu är det bara att ta det lugn och stå ut tills på onsdag.

Och nu till er som känner mig!!!! JAG HAR INTE RYMT ELLER TJATAT JÄTTE MYCKET PÅ ATT FÅ ÅKA HEM!!!! JAG KLARGJORDE ENDAST ATT JAG HATAR ATT LIGGA PÅ SJUKHUS OCH ATT OM DET GÅR ATT LÖSA ÅKER JAG GÄRNA HEM OCH OM BEHOVET FINNS KAN JAG ÅKA FRAM OCH TIIBAKA FLERA GÅNGER PER DAG!!! Förstod med läkaren igår att jag inte skulle få åka hem utan hon hoppadas kunna behålla mig där under bevakning för att dra ut på förlossningen så lång som möjligt, varje dag är ju värdefull med ett tillväxthämmat barn som dessutom ligger i för lite fostervatten!

Men man märkte direkt på läkaren idag att hans erfarenhet gav honom ingen egen ångest utan var rätt säker på vad han gjorde!!! Då frågade jag såklart igen! SÅ NU ÄR JAG HEMMA!!!

 

Måndagen den 21 mars 2011 kl. 15:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj