Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ja och nu kommer verkligheten ikapp!!!

I morgon klockan 09.00 ska jag vara tillbaka på sjukhuset!! Så nu hoppas jag allt ska vara bra!!! Kram och tack igen för allt stöd!!!

 

Tisdagen den 22 mars 2011 kl. 22:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Badhuset...

Ja idag börja Nellie tredje kursen på babysim! Emmelie och Malin var med och badade dom också!Såhär ser dom ut under vatten! Rena är dom i alla fall!!!Här kommer Nellie farande under vatten! Då kameran är ny har vi inte riktigt fått kläm på hur det är att fota under vatten, därav bilder med halva barn på osv...Jag tror jag blåser upp mig lite väl mycket!!! Ser ut som en svullen gris! Men tanken är att ni ska se på Nellie!Här har vi med oss en giraff ner i djupet också!! Ska försöka få in filmen där Nellie dyker och vänder tillbaka men jag vet inte om jag lyckas, då jag har felformat osv... Min data kunskap är ju inte den bästa! 

 Emmelie hade med sig Malin hem, och dom hade lite dansuppvisning.  Nellie somnade före halv åtta. Tavegyl är ju tröttande också så hon somnade som en liten stock!

 

Tisdagen den 22 mars 2011 kl. 20:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Nu räcker det va????

Ja såhär såg Nellie ut när hon vaknade...Någon allregisk reaktion av något slag. Varit på vårdcentralen och fick tavegyl utskrivet, jag som älskar att medicinera mina barn, dom får ju typ endast alvedon i YTTERSTA nödfall!! Men jag hoppas det räcker med en dos eller två och sedan ska det nog vara borta!!! Så visst är det lätt att vila!?

Idag ska jag ta med Emmelie och Malin till badhuset!!! Ja det är lugn och avkopplande miljö där!!! Och Emmelie och Malin sköter sig oftast helt själva.

Igår var ju Emmelie, Malin och Sara på någon teknik kurs. Så där ska hon nu gå fem gånger. Kul att det finns påhittiga föräldrar som tar med min dottter på sånt! Själv hade jag inte kommit på tanken kan jag säga, och inte Emmelie heller men nu tycker hon det ska bli jätte kul!!! Bra att göra något annat!! Extra nyttigt är det när hon har en mamma som inte kan fixa ihop ett kinderägg utna att få ett utbrott och kasta skiten åt hel... Nej nu ska jag vila lite innan Emmelie komme rhem och sedan ska Malin hämtas!!! Kram och tack för allt stöd, vet att det inte är någon munter läsning på denna sida för tillfället men jag hoppas det blir bättre och att den varit något muntrare förut...

 

Tisdagen den 22 mars 2011 kl. 11:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj