Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Barn i säng!!!

Helt tyst!!!! Nästan obehagligt!! Liksom vilka kontraster!!!! Innan Emmelie la sig sjöng hon "Du vet väl om att du är värdefull" högt både i röst och ton!!! Kanske sådär 37 gånger!!! Hon vill sjunga den på Hannes dop!! När ingen av oss andra planerar så många dagar framåt så gör hon det!!! Väldigt fin sång, fast rätt svår!! När Nellie döptes sjöng hon "Tryggare kan ingen vara" så duktigt!!! Ärligt talat trodde jag aldrig hon skulle våga det i en kyrka framför allt folk!!! MEN HON GJORDE DET!!! SÅ FINT LÄT SÅ BRA!!!!

Nej nu ska jag kolla lite på tv!!! Ha det bra!!!

 

Torsdagen den 31 mars 2011 kl. 20:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Fel person gråter...

Inget nytt från sjukhuset idag!!!  Fortsatt CTG kontroll  varje dag!! Fostervattnet är inte lägre så än behöver han inte komma ut!!!! CTG har ett värde som alltid legat runt tolv. Igår var det på 8,5 och idag 7,5 men ingen fara förrän det går under fyra! Då måste han ut. Annars avvaktar man tills mätningen på onsdag och visar den fortsatt nedgång blir jag förmodligen igångsatt!

Tänkte först inte skriva detta i en öppen blogg, men sen tänkte jag att skit samma jag lämnar bara ut en människa och just nu har jag svårt att tycka det är en människa!! Idag när Emmelie kom innnanför dörren såg jag direkt att det hänt nått!!! Sen tittar hon upp och säger!!!

-Detta var den värsta dagen i skolan!!! Sen bröt hon ihop och började gråta!!!! Så ledsen!!!! Då hade hennes biologiska pappa varit på skolan... (jobbar väl med nått typ kör grävmaskin). Han hade tutat men Emmelie som inte visste hur hon skulle hantera situationen hade bara gått! Så när hon kom hem var hon livrädd att han skulle ringa och fråga varför hon gjort som hon gjort osv!!!! Hon hade ingen lust att prata med honom hon känner sig så sviken och besviken på honom. Sen när han bara dök upp där på skolan kunde hon inte alls klara av att hantera situationen. Hon hade inte visat något i skolan. Men fröken hade ändå sagt att hon inte behövde prata med honom om hon inte ville, någon annan lärare hade erbjudit henne att gå in!! Så dom är väl medvetna om problemet och det är såklart en trygghet för Emmelie! Fast hennes goa kompisar hade istället hjälpt henne att springa iväg!! (på skolgården). Så löser man antagligen hellre saker när man är 8 år(suck)!!! Sen efter maten här hemma  blev hon igen ledsen och bröt ihop igen!!! Allt kom över henne!!! Mest rädsla tyckte jag nog mig uppfatta!!! Att han ska tvinga henne att komma dit osv osv osv!!! Rörde sig sååå mycket i hennes huvud!!! Tänkte ta sin mobiltelefon hon fick utav honom för två år sedan och kasta!!! Samtidigt var det skönt att se en reaktion!!! Hon har tidigare ofta ryckt på axlarna, men nu kom rektionen!!! Den som skulle sitta och gråta är hennes pappa!!!!!!!!!!!! Han har förlorat en av dom finaste och mest godhjärtade tjejerna på denna jord!!!! Han kommer aldrig kunna få tillbaka hennes förtoende om hon någonsin haft något, för honom!!! Men nu råkar han göra just detta mot min dotter!!!! Det är just hon som gråter!!! Det är jag som sitter här och ser hur hon mår!!! Mycket som rör sig i mitt huvud just nu kan jag lova!!!! Och han lider inte ett skit!!!!!!!!!!!! Nu är det bara så svårt att veta hur man ska göra!!! Ska hon få möjlighet att åka hem i morgon om han är där!!! Jag vill ju inte att hon ska fly från verkligheten och detta är verkligenheten. Samtidigt känner hon sig så utlämnad i skolan! Vet inte vart hon ska vända sig. Dom andra barnen ska ju inte heller behöva bli involverade i detta!! Min tanke är att hon åker dit och ringer hem om hon inte klarar hantera det!!! Hur hade ni gjort!!!!!!!????????

 

Torsdagen den 31 mars 2011 kl. 13:54

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [16] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj