Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Här svänger det!!!!!

Nu är krigarn utskriven!! Nu tillhör vi BVC!! Nu väger han 2040 alltså gått upp 70 gram på ett dygn!!!!

Nu är det vägningar en gång i veckan som gäller!! Ska bli så skönt!!! Nu kan vi bara njuta!!!!Nu ska vi äta mat sen blir det ut i solen!!!

 

Torsdagen den 28 april 2011 kl. 15:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

BAKSLAG!!!

Ja idag stutsade hela familjen upp halv sex för att åka till Kss för utskrivningssamtal!!! Sist vägde han ju 1980 så nu hade vi ju förväntat oss en passage på 2 kg. Men icke! Trollet hade gått ner 10 gram på två dagar!! Så Bvc ville inte ta över oss när han nu inte gått upp i vikt. Fast Bvc kommer ändå hit i morgon och så får vi se vad som händer. Jag är inte det minsta orolig, han är precis som vanligt. Bara at han mer själv börjat styra sina vanor. Vissa dagar sover han mycket, andra mer vaken och vissa är riktiga ätar dygn. I förrgår var det ett riktigt sovardygn och igår var han vaken mycket så därför hade han väl inte ökat på sig. Idag var det tre timmar sedan han åt när han vägdes. alltså var magen helt tom. Sist kanske det var en timme efter att han ätit som han vägdes vilket också kan göra att det är några gram mer eller mindre på vägen. 20ml mjölk i magen är ju nästan det samma som 20 gram. Så nu är det bara till att hänga fram pattarna och mata in.Usch när han hade sonden kändes det ju som man tvångsmatade honom. Först ammades han, sedna sondmatades han och ju bättre han ammade ju mindre mat fick man i honom, men vi hade ju vissa mängder att gå på. Så där låg han och mådde illa medans sondmaten rann ner. Usch var hemskt. Fast vi stoppade ju såklart sondmatningen då men det kändes inte ok.

Vi passade på att fota barnen när vi var i Skövde! Gick åt skogen eftersom Hannes var hungrig och gallskrek. Inte hann jag mata honom innan heller eftersom vi var hos fotografen vid nio och dom slutade fota klockan nio! Så i morogn och på måndag är det en skrikande pytteliten i tidningen med sina systrar! Själv fastnade jag inte på bild. Kändisar gör visst inte det!

Nej nu ska pytteliten få mat!!! Skulle finnas en liten apparat som förvandlade fettet på min kropp till fett i brösmjälken i stället! En typ av omvandlare!!! Ska nog uppfinna en sådan!!! Kanske kan ta hjälp av Emmelies "bygga med lego teknik".

 

 

Onsdagen den 27 april 2011 kl. 12:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Gott!!!

Igår var det dags för hundklubb, vilket krockade med Emmelies fotbollsträning och Benny kunde ju inte vara hemma med Hannes och Nellie för jag hade ju maten med till Hjo. Så Emmelie fick vara hos Malin under tiden! Gissa om hon blev glad!!! Det vi inte visste var att där firade dom kals för Mikael som blivit ett år yngre!! Så när hundklubben var klar fick vi också super god smörgåstårta!!!!! SÅ GOTT!!!!!! Tack för den och tack för att vi fick kasta in vår dotter!!!

Idag hade vi planerat lite utflykt till Hjo men Benny fick lite feber i natt så det blev inställt!!!

I morgon ska vi till Kss för utskrivningssamtal!!! På Torsdag kommer BVC hit och tar över!! Så snart är vi en "vanlig" familj. Så skrev jag för att ni alla skulle få tänka lite själva... Typ...

-Ha ha en vanlig familj blir dom aldrig!!! Ha ha ha!!!

Ja idag skulle det tydligen åska, lika bra det. Har jag en vecka till på mig att gå ner ca 20 kilo!!! Innan bikinin ska på!!! En vecka och 20 kilo låter rimligt va??? Eller också blir det som förra året!!! Skjuter fram allt till nästa år!!!Kan jag skylla min övervikt på att jag måste laga så mycket och fet mat på grund av mina barn som är alldeles för magra!! Eller är dom kanske magra för att jag äter upp deras mat???

Ha ha ha!! Kom precis på att igår satte jag mig inne hos Mikael och Sara och ammade!!! Hi hih i. Efter att jag gått på hundklubben i två timmar i värmen med jacka på för att jag inte hade några fickor i bxorna till hundgodiset!! Ha ha undrar om dom vädrat eller sanerat hela huset idag!! För jag luktar ju som sagt kattpiss när jag svettas och igår hade jag verkligen svettats!!! Oj oj, får jag la snart en räkning från någon typ av städ/saneringsfirma!!!

 

Tisdagen den 26 april 2011 kl. 13:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Nära nu!!!

Ja nu har snart krigaren passerat 2 kilos gränsen. Idag vägde han 1980g!!! Gått upp 120 gram sedan i fredags, fast vi visste han hade ökat mer nu än tidigare då han ätit mycket mer! Så på onsdag skrivs vi ut från Neo och följs upp som vanligt på BVC. Eller ja dom släpper oss inte helt för det ska bli ett par läkarkontroller på Neo. Fasen gått så jäkla bra!!! Så glad!!!

Påsken har ju såklart varit superlugn! Hälsade på hos Elin och Peter på långfredagen och gick sedan och sa hej till Petra och deras besökare. Fick en häftig bok av Elin, Peter och Tova! Man får själv hitta på namn till figurerna i boken! Denna handlade då om Hannes, Emmelie, Nellie och Tova!! Vi gick faktiskt så det blev väl sammanlagt en promenad på ca 7 km. På påskafton var vi ner till husvagnen och kollade till den! Roligt att träffa våra campingvänner!!!

Igår skaffade Benny en trädgårdsmästare!!! Efter att han och Emmelie krattat upp i trädgården hade han henne till att klippa gräset medans han drack kaffe!! Dom var väl ungefär lika nöjda bägge två!!!

 

Måndagen den 25 april 2011 kl. 11:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Emmelie fikade!!! Frontline eller inte??

Ja igår var Emmelie och fikade med Mia, hennes förra fritidslärare!! Hon hade läst här om alla inställda aktiviteter så då tog hon med sig Emmelie på fika och stadsbesök. Emmelie shoppade såklart loss bland kläderna! Snällt!!!! TACK MIA!!!!

Idag har vi ätit lite påskmat. Eftermiddagen tillbringade vi ute. Min bror kom på besök och kollade på Hannes. Han var riktigt nervös och tyckte det skulle bli läskigt då han inte riktigt visste hur det skulle vara att se någon som var så liten. Han tyckte han var VÄLDIGT  liten!!!

Nu är barnen här lite förkylda här!!! Det som inte fick hända har alltså hänt!!! Nu håller vi alla tummar och tår att Hannes klarar sig och att allt bara får flyta på nu!! Orkar inte några fler motgångar nu!! Och jag tycker Hannes har haft sitt! Tycker inte han ska behöva utstå mer!! Han klarar ju inte hur mycket som helst.

Idag hittade jag en fästing som kom krypande på mig när jag satt i soffan! Nu är det ju det där med fästingmedel och små barn!? Hur gör ni??? Halsband ska man ju absolut inte använda, det fattar ju jag också. Men sen ang frontline spot on går meningarna isär... Vissa veterinärer och apotek säger. Håll hundenborta från barn första dygnen sen har det mesta försvunnit ner i kroppen, men det utsöndras ju hela tiden ut i huden fast i små mängder. Så det finns inga restrektioner ang detta och små barn. Vissa säger!!! Nej absolut inte!! Det är ett nevgift som är farligt för små barn och ska absolut inte användas på husdjur där det finns barn!! Så hur gör man nu då!!!??? Ska faktiskt ta tag i allt nu och vaccinera oss mot TBE!! Passa på nu när jag inte är gravid! Ha ha ha!!

Blir väl jag och Emmelie, Nellie är nog för liten och Benny är tveksam mot vaccinationer! Jag, Emmelie och hundarna är så mycket i skog och mark så det känns aktuellt! Synd att det ska vara så jävla dyrt bara! Men TBE är ju inte jätte lockande att få det heller!!! Nej nu ska det ammas. Pytteliten vaknar här nu och vill ha mat! Neo kommer ju i morogn så nu hoppas vi han gått upp lite till. Kram och GLAD PÅSK!!!!!!!!

 

Torsdagen den 21 april 2011 kl. 19:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Han överträffar sig själv!!!

12 dagar gammal, prematur och över 30% tillväxthämmad!!! Men nu helt utan sond!!!! Han hade gått upp så han klarar sig alltså utan!!! Helt otroligt!!!! Han är verkligen en riktig krigare våran "pytteliten" som Sara kallar honom!! Och jag är så super glad!!! Förutom att vi inte kan träffa folk kan vi ju ändå leva som vanligt utan sondmatning, pumpning och allt. Sen äter ju han oftar än normalstora barn så klart eftersom tillväxthämmade barn inte får i sig så mycket åt gången! Men ammar hellre varannan timme hela dygnet än sondmatar!!!!

Nu ska jag ringa till Mia som tänkt att kidnappa min dotter lite.

 

 

Onsdagen den 20 april 2011 kl. 10:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Jag blir så avundsjuk!!!!

Dels blir jag avundsjuk på föräldrar som har en hjärna och kommer ihåg saker!!!! Emmelie har ju en massa saker som blivit inställt på grund av sjukdom!! Idag hade hon fotbollsträning vilket betyder mycket för henne och hon verkligen älskar att åka på!!! Vad gör jags om mamma!!!??? JO JAG GLÖMMER AV DET!!!!!!!!!!!!!!!! HELVETE rent ut!!!!!

Sen vid åtta kanckade det på dörren där stod SARA, hon trodde väl för övrigt att vi var galan eftersom vi glömt fotbollen, bytt bil, och ungar som skrek!!!! Men hon hade med sig lite utväxta skor från Malin till Emmelie, Emmelie ÄLSKAR skor!!!!  Tack SARA!!! Sen fick vi en present också!! Sånt jag blir så avundsjuk på!!! Hemma målade ägg!!!! SÅÅÅ superfina!!! Åh vad jag blir avundsjuk skulle också vilja kunna göra sånt!!!! Men när jag gör det blir det bara kladd!!! TACK SARA!!!!!FINA VA?????

 

Tisdagen den 19 april 2011 kl. 21:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Benny blev förbannad och drog...

Japp så blev det!!!!!! Vi köpte ju en bil för snart ett halvår sedan! Det var något med kopplingen på den som Benny kände efter ett tag och krävde att det skulle lagas, då hittade man att den läckte olja eller nått, jag vet inte jag var inte inblandad i turerna. Men den har varit inlämnad och så vidare!! Det felet som skulle varit åtgärdat var inte åtgärdat osv osv. Så idag fick Benny nog! Hävde köpet och drog till Motala och bytte tillbaka till vår opel vi hade sedan tidigare! Så blev det med det!!!

Vädret har varit något sämre idag men nu på eftermiddagen var det skönt och soligt! Då passade vi självklart på att vara ute!

I morogn får vi veta om Hannes klarat sig på bara amning eller om sonden åker in i näsan och ner i magen igen!!! Åh jag hoppas och åter hoppas!!! Han har varit en helt annan kille sedan han bar blev ammad, måste ju vara skönt att själv få bestämma när man vill äta och att inte någon annan bara pressar ner mat i en!!!

Fick idag träffa en annan liten kille som också fick komma ut tidgare på grund av tillväxthämning!!! Man blir glad när man ser att det går bra för dom, även om det är en lång process innan dom kommer ikapp de som är jämngamla!! Nu var ju Hannes dess utom ganska rejält hämmad!!!

Idag fick Nellie hålla lillebror för första gången!! Hon är så snäll och go mot honom, men vi är ju hemma båda två och gör allt för att få henne att känna sig delaktig och viktig!! Och än har vi lyckats!!!

 

 

Tisdagen den 19 april 2011 kl. 19:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Plan B blev en katastrof...

Ja idag skulle Emmelie sovit hos Malin. Tyvärr blev Sara sjuk!!! KRYA PÅ DIG!! Emmelie kan ju då inte åka dit eftersom Hannes är så infektionskänslig och vi vill inget riskera!

Så efter att hela familjen varit ute och gått en promenad i det underbara solskenet bestämde hon sig för att åka till mormor och sova där i stället. Nu ringde hon och ville komma hem! Hade bränt sig på grillen. Så Benny åkte och hämtade henne nu.

På Onsdag skulle hon åka till sin kusin, blir också inställt på grund av att Lise är sjuk!! Så vi får lura ut något skoj att göra här hemma med henne i stället! Hon är inte så svår att tillfredställa när det gäller. Lite fika och en promenad i skogen kan duga bra!! Och i morgon har hon ju träning så lite har hon att se fram emot. Påsk firar vi hemma, är bortbjudna men som det ser ut får vi nog bli hemma. Vill ju som sagt inte riskera något. Blir till att hitta på något eget påskfirande med familjen! DET ÄR INTE FY SKAM DET HELLER!!! Gömma lite ägg osv!!! Får se vad det blir!!

Nej nu ska jag ställa mig redo inför att ta emot min "brännskadade" dotter!!!

 

Måndagen den 18 april 2011 kl. 22:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Tack Elin...

Tack för att du informerade mig om HUR länge DU luktade KATTPISS!!! Alltså lär jag lukta lika länge!!!

Kan också tacka Benny som idag tyckte jag skulle gå in i DUSCHEN!!!!

Haft besök aav Neo idag. Dom tyckte vi ska prova två dygn utan sond,at nu och se hur det går!! Hopas och åter hoppas!!! Funkar det kan man ju leva lite mer normalt liv, även om vi kommer vara rätt så isolerade ett tag till. Dom tycker inte vi ska träffa för mycket folk i alla fall inte barn. Tur det är fint väder då kan man ju träffa folk ute!

Så JAAAAA Elin jag följer jätte gärna med ut och går på tisdag eller onsdag!!!

Nu kommer mamma med kina mat!!!Mumma!!!

Ha en bra dag!!! Här går det i stankens tecken!!!

 

Måndagen den 18 april 2011 kl. 12:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Ja inte är det konstigt!!!!!

Som sagt! I förrgår satt jag i soffan och kände att det luktade kattpiss!!! Väldigt konstigt för vi har inga katter inne!!! Tänkte att ´nån jäkla katt smitit in eller varit upp någonstan och kissat!! Men jag kunde inte lokalisera vart det kom ifrån. Tänkte kanske att det var mitt luksinne det var fel på! Några timmar senare kommer Benny in i vardagsrummet och säger...

-Det luktar kattpiss här!

-Ah jäkla hund sa jag hon har la rullat sig i nån pisshög då!

-Där skulle Benny bara varit tyst!!! För sen säger han...

-Ja eller är det du!!!

Och det var det!!! Och det beror inte på att någon katt pissat på mig!! Nej det är min nya lukt! Så fort jag svettas luktar det kattpiss!!! Men det är la jätte mysigt!  Man säger ju alltid att bebisar känner igen lukten av sin Mamma! Är det konstigt?? Är ju för att mammor luktar så illa! Jag luktar alltså en blandning mellan sur mjölk och kattpiss!!! Hur skulle en oförstörd liten bebis kunna missa den doften!?

En extra tur till kss har det blivit. I fredags kväll drog han ur sonden så vi fick åka in i lördags förmiddag för att sätta om den!

Ifredags var dom här från "neo vård i hemmet" Hon tyckte jag såg lite trött ut!!! Jo men tack för den! Trött och luktar kattpiss! Är det konstigt att man är lite trött! Han sondas var tredje timme! I samband med varje sondning ammas han! Och efter det ska det pumpas!!! Hur mycket jag än snabbar mig och hur mycket än Benny hjälper till så blir det ju aldrig mer än två timmars sömn i sträck! Kan man kanske få vara lite trött då eller! Jag hade liksom inte sminkat mig men det ska jag göra nästa gång...

Idag har Emmelie spelat fotbollskupp!!! Kul dom var sååå duktiga! Ett lag dom mötte fick dom stryk med 15-1 av för ett år sedan! I år blev det 1-1 tror jag! Så snacka om att deras tränare gjort ett riktigt KANON jobb med tjejerna!!!

Varit så underbart ute idag. Jag kunde ta min första promenad på jätte länge!! Passade på att tas barnvagnen och gå till fotbollen är typ kanske tre km lite lagom att börja med!

Så idag har vi varit ute hela dagen! Så skönt väder! Insåg att när jag blev inlagd så var det skitigt och lerigt ute! Nu är det grönt!!! Så härligt!!!!

Nu har Emmelie påsklov också så nu kan vi bara få alla bitar med sond och grejer att falla på plats, hoppas vi slipper den snart. Emmelie har tekik lego i morgon, sen drar hon till sitt andra hem! Ska leka med Mallan och sova över där!! Mysigt för henne!!!!

Nej nu ska jag sätta mig och amma, sonda pumpa!!! Ha det bra för det ska jag ha!!! UNDERBART!!!! Så underbart att vara hemma!! Njuter varje sekund!!!! I morogn ska jag lägga lite av min tid att läsa ikapp alla blogginlägg jag missat! Ska bli kula att läsa vad alla haft för sig!!!

 

Söndagen den 17 april 2011 kl. 19:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Ljuvligt!!!!

Först fick jag komma hem, Nellie tyckte det var lite spännande samtidigt som hon hade koll så inte mamma försvann! Hemma tog vi det väldigt lugnt och gör allt för att Nellie ska finna sig till rätta i sin roll som storasyster! När man är hemma och har Neo vård i hemmet har både mamman och pappan möjlighet att vara hemma vilket naturligtvis så kommer bli!

Idag fick jag först natta Nellie hon låg och höll fast i min tröja!!! Så när hon somnat grät jag en skvätt. Sen kom Emmelie hem från sitt andra hem! Och efter ett tag kunde jag minsann få natta henne med! UNDERBART!!! Nu ropar min prins på mig!! TUTTE!!!!!

 

Torsdagen den 14 april 2011 kl. 22:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

HEMMA!!!!! Tårar kan inte ta slut!!

Snabbt inlägg!!!! Är nu hemma!!! Efter lite tjat osv är ja gnu hemma!!! Jag själv såg inte riktigt anledningen till avv vara inneliggande längre! Jag satt själv på ett rum och skötte allt! Han var ju sista dygnet utan värme osv. Så jag fick åka hem! Självklart med något som heter "Neo vård i hemmet"! Dom kommer redan i morgon och väger osv. Nästa mål är att jhan ska bli så stark att han orkar äta sig mätt på amning så vi slipper sonden var tredje timme! Som sagt han är otroligt stark för att vara så liten1670 idag! Han har kämpat hårt för att mamma ska komma hem från sjukhuset!!

Hur som så vet jag nu att tårar kan inte ta slut! Dessa dagar på sjukhus har varit fruktansvärda! Sitter där som världens lyckligaste egentligen! Hus, familj tre barn osv kan det bli bättre!! Men att vara frånskild sina barn i över en vecka har varit sååå hemskt! Suttit där och blött ner stackars Hannes med mina tårar! Gråtit av den värsta saknanden som finns, sina barn! Samtidigt gråtit av lycka att Hannes trots allt mådde bra och bättre än vad alla trott och förväntat sig! Ingen av oss kunde ju veta vad som var fel!

Men nu är alla samlade!! Hemma!!!!! Ja inte Emmelie då!!! Som tydligen saknat sin bonus familj mer, så hon drog till Sara, Mikael och Malin!!! Tack Sara för ni tagit så väl hand om Emmelie!! Och du !! Här blir det gitarr!!!! Vad blir det hos er!!!???

 

Torsdagen den 14 april 2011 kl. 18:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Lille ko, lille ko, det var ho som sket men inte kissa!!!

Ja typ min bäste vän här är ju amningspumpen. Smidigt, är som en sån där mordern ko grej, enda skillnaden är att jag inte behöver backa in i ett bås, utan jag får slå ner arslet i en fotölj!! Skön fotölj för den som inte gjort ett snitt och väger 30 kilo för mycket!!! För har man väl fått ner räva kommer man liksom inte upp. Utan man får börja vagga fram och tillbaka tills man känner att NU!! Och då tar man fart upp!!! Men ko grejen har gett resultat för nu har jag mat, ammar gör jag när han vill, eftersom han inte orkar suga så långa stunder är det sond var tredje timme! Börjar kännas kan jag säga... Men huvudsaken är att det kommit igång och han vill och försöker suga!!

Idag tog han första badet, han njöt!!! Fast det varade inte så länge för hab sket i vattnet!!! Sonden drog han ur för tredje gången idag!!!!

Gul börjar han bli så det ska tas blodprov idag så blir det säkert sol som gäller!!! Efter inte jätte mycket tjat och att allt fortsätter gå såhär så kan jag åka hem i slutet av veckan. Neo vård i hemmet. Man fixar allt hemma i stället och dom kommer på hembesök!

Jag är ju fortfarande inskriven på BB eftersom jag kan skita men inte kissa!!! Precis så det brukar vara efter en förlossning va??? Ha ha ha!! Varenda mamma sitter där ute och äter sina katrinplommon!! Hjälp jag får inte bli förstoppad!!! Men ät era KATRINPLOMMON DÅ!!! GÖTT FÖR ER!!! Frågan är vad jag ska äta!? För magen sköter jag väldigt bra! Men kissa???? Det kan jag inte! Så jag har KAD TREVLIGT!!!! Fräsch roligt!!! Fint på alla sätt!!! Ska prova att dra den i morgon! Går inte det så får jag ha den i två VECKOR!!!! Om jag inte drar den själv när jag kommer hem! ha ha ha!!

Idag har Emmelie varit här!! Nu kunde hon hålla sin lillebror. Hade självklart lagt ut kort om jag inte slarvat bort kabeln! Suck!! Dom var tvungna att åka hem för ikväll är det lego som gäller för henne och Malin!!! Ja ochSara såklart!!! Hon kör!! Ha haha!

Hannes väger nu exakt 1605! Och om jag får åka hem i slutet av veckan börjar det bli brått att skaffa kläder! Ha ha storlek 40! Tack vare ÅSE lyckas vi få tag i lite för "HON JOBBAR I AFFÄR" Och eventuellt lyckkas hon vaska fram lite mer!!! Tackar vi för!!! Tänker inte trycka ner och vika upp storlek 50 utan dom spras tills han växer i dom!!! Själv är jag uppe i storelk 44 och försöker pressa ner mig i storlek 38!!! Jag får snart inse att "före 30" är förbi!!!! Men inte än!!!! Jag lever på hoppet ett tag till!! Nej nu ska koa gå och äta!!!!! Ha det bra alla!! Och tack för alla fina kommentarer! Har inte svarat utan jag smugglar lite vid datan då man inte får ha den här på grund av medicinsk utrustning!

 

Måndagen den 11 april 2011 kl. 16:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Vilken TJEJ!!!!!

SÅ duktig hon varit!!!! Snacka om VÄRLDENS BÄSTA STORASYSTER!!! Hannes och Nellie ha tur!!!! Som hon slitit hemma med att hjälpa mormor och moster med att ta hand om, Hundar, Hästar, Hönor och sin lilla syster!!! Hon är värd hur många elbilar som helst!! ha ha ha!!! Mitt i sin egen oro har hon varit så mån om att få allt att fungera hemma!!!! OM NI VISSTE VAD JAG ÄR STOLT ÖVER HENNE!!!!!!!!! HON HAR ETT HJÄRTA AV GULD!!!! Hon tänker inte bara på sig själv!!!! Önskar hon tänkte lite mer på sig själv ibland!!! Jag hoppas det går att lösa att Benny kan ta med henne hit på måndag så hon kan vara här en längre stund! Hoppas verkligen det går att lösa härifrån!! Hon har varit med och involverad i alla turer kring våran lille krigare! Undrat frågat och varit orolig!!! Så är det någon som ska ha ett stort tack så är det VÄRLDENS BÄSTA STORASYSTER!!!!!

Årets tjet faktiskt!!!! Jag ska klura ut något lite extra åt henne fram över!!!! Alltid försökt lära mina barn att ALLT HANDLAR OM ATT GE OCH TA!!!!! Med henne har jag lyckats!!! Hon ringer alltid till mormor osv och bara frågar hur hon mår osv!!!  Kräver inte en massa (jo en elbil) men är väldigt mån om att ge saker till de hon tycker om!! Målar något eller om hon har pengar köper hon gärna presenter till sin familj!!! Köper ibland så det inte blir något kvar till henne!!! 

EMMELIE!!!! FORTSÄTT VARA DEN UNDERBARA TJEJ DU ÄR!!! DITT HJÄRTA VÄRMER MER ÄN SOLEN!!! DEN SOM SÄGER NÅGOT ANNAT ÄR EN STOR LÖGNARE!!!!! OCH DET ÄR NÅGOT DU MITT ALLT ALDRIG KOMMER BLI SÅ DET BEHÖVER DU INTRE BRY DIG OM!!!!! MAMMA ÄLSKAR DIG OCH DU ÄR VÄRLDENS UNDERBARASTE BÄSTA OCH FINASTE STORASYSTER!!! UTAN DIG HADE DETTA ALDRIG FUNGERAT SÅ BRA!!!!

Sen ett stort tack till mamma och syrran och Lise som ställt upp och varit barnvakt!!! Ni hamnar i skuggan av Emmelie men jag kan ändå inte tacka nog!! Sen tack till er som vid upprepade tillfällen erbjudit er att hjälpa till!!! Tack tack!!! Det har värmt!!! Sen vill jag också tacka för alla de fina ord här, via telefon osv Tack för ert stöd!!!! Nu ska jag gosa med min lille prins som i natt drog ur sin sond och nyss fått en ny!!!

 

Söndagen den 10 april 2011 kl. 09:54

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Vår krigare!!!

Ja igår kom han då till världen vår lille krigare! Strax över 1700 och 40 cm lång. Föddes då fem veckor för tidigt!

Efter två försök att sätta igång mig slutade det med ett planerat snitt!! Allt gick bra och han är tapper vår lille prins! Andas själv, behövde bara lite extra första tiden! Det var ju Benny som fökjde med honom och läkare upp till Neo, jag fick ju stanna kvar på förlossningen och sys. Orolig såklart men visste att han mådde skapligt då jag fick se honom innan dom gick iväg och jag hörde hur han skrek!! Ni vet det där skriket man bara längtar efter.

Ikväll blev han av med droppet så nu är det sond var tredje timma som gäller. Min amning har inte kommit igång ännu och han orkar inte suga så här är det pump som gäller. Lagt in lite kort men inte hunnit skriva något om dom än. Detta blev ett kort inlägg men det kommer komma en fullständig berättelse. Vi mår i alla fall efter omständigheterna bra hela familjen. Idag fick Emmelie och Nellie komma en liten sväng och hälsa på sin lillebror. Dom ser helst att man inte tar emot besök då det varit mycket virus osv på avdelningen men en liten stund gick det bra. Längtar så tillls vi kan vara samlade hela familjen och bara komma till rätta! Benny har idag åkt hem till Emmelie och Nellie dom behöver sin pappa dom också. Så vi insåg att tjejerna behövde honom mer än jag och Hannes idag. Saknar hemmet och min familj så jag spyr!!! Längtar tills vi ligger där i sängenallihopa och myser och har detskönt!!!! Två prinsar och två prinsessor i mitt liv just nu!!!  Kan det vara bättre?????? Ändå sitter man här och det känns som dom är sååå långt borta!!! Nu ska jag vila en timma innan Hannes vill ha lite mat!!! Kram Alla!!! Hela berättelsen kommer!!! 

 

Lördagen den 9 april 2011 kl. 22:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

Nu är det dax

Hej alla läsare,tänkte bara tala om att imorgon bitti så ska lille Hannes komma till världen...Annelie kommer säkert att skriva mer så snart hon får möjlighet.

 

Torsdagen den 7 april 2011 kl. 22:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Badhuset!!!!

Som vanligt en trevlig dag på badhuset. Emmelie och Malin var också med!!! Så kul att ha med dom två för det är inga bekymmer! Så supergoa tjejer! Det började lite panikartat när Malin insåg (trodde) hon glömt sina badkläder. Vilken hon hade. För badpåsen låg kvar hemma, endast ryggsäcken med till skolan. Och i ryggsäcken hade hon inte badkläderna! Som tur var hade jag med två baddräkter till Emmelie så Malin fick ta den ena av dom och så fick dom dela handuk!!! Alllt går om man vill!! På hemresan visade det sig iof att badkläderna låg i ryggsäcken, men då var det lite sent!!! Ha ha ha!!! Skönt att det finns fler familjer som är "mänskligt röriga"!!!

Här kommer dom godingarna!!! Visst är dom fina!!!! Så goa mot varandra!!! Hoppas det håller i sig! Att dom följer med mig till badhuset på tisdagar och Sara på teknik kurs när dom är 16-17 år också! Men det gör dom säkert!!!Ha ha ha!! Eller hur!?

Nellie var ju också såklart med! Här kommer vi i ett pardyk!Jag ser lite uppblåst ut, men det är jag också!Självklart avslutades det med fika!

Nu är det mätning i morgon så jag hoppas vi vet mer! Hoppas det visar något positivt så han kan stanna kvar och jag slipper åka in varje dag! Eller också kanske vi snart har Hannes i våra armar! Åh amma igen!!! Åh hoppas allt går vägen!!! Kram på er! Och tack för allt stöd både här och i telefon!!!! Tack det värmer!!!!

 

Tisdagen den 5 april 2011 kl. 20:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

I morgon...

Ja i morgon är det då dax för ny viktskattning på Hannes. Förhoppningsvis tas det lite beslut utefter det! Det allra bästa vore såklart om han växt till sig och att man kan fortsätta vara gravid utan kontroller varje dag. Fast det är väl inte så troligt. Men att man kanske inte behöver åka varje dag. Eller också har han inte växt tillräckligt och då planeras det för förlösning. Fast kanske inte just i morgon men inom snar framtid. Men det blir att hålla tummarna! Och man kommer då i första hand sätta igång mig så jag kan förlösa vaginalt!!!!!! Vilket innebär ett liv efter förlossning!!! Där man kan gossa och mysa med sina andra barn också. Man blir ju mer begränsad efter ett snitt!!!

Idag skulle det vara babysim men det var inställt idag för andra gången, fast jag tar med tjejerna och badar ändå! Emmelie, Malin och Nellie. Nu reder sig Nellie riktigt bra med simdynor i djupt vatten så nu kan jag åka och bada med alla barn själv sedan när Hannes är redo för bad!!! Det var ju liksom ett mål jag hade. Eftersom vi älskar och bada vill jag inte bli begränsad och behöva ordna att någon  mer är med varje gång.

Nej nu ska väskan packas!! Sen drar vi! Får se om kameran följer med så jag kan ta lite kort!

 

Tisdagen den 5 april 2011 kl. 13:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Hoppas på planering...

Ja onsdag är det ju ny viktskattning på Hannes. Med jätte tur så har han växt och kan stanna kvar i magen! Med orut så har han inte växt så mycket och då planeras väl igångsättning, fast kanske inte just på onsdag då men. Så nu håller jag tummarna för att han kan vara lite till i magen! Men som sagt onsdagens bedömning avgör ju det!

Emmelie har varit ute hela eftermiddagen sedan hon kom hem, bara varit inne och bytt ett par omgångar kläder mellan varven och duschat en gång. Blir ju rätt så grusigt och skitigt när dom lever omkring i leran. Ikväll blir det tekninkkurs för henne!  Så nu ska jag och också ta mig ut lite i solen. Har precis sovit bort ett par sköna timmar av solen!  Nellie hjälper pappa att röja ur husvagnen som vi har här hemma för den ska tydligen besiktigas i morgon!

 

Måndagen den 4 april 2011 kl. 15:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

MYS...

 

Då vi har en liten höna i detta hus som är väldigt morgonpigg och har en förmåga att väcka hela huset har vi aldrig sovmorgon. Utan vi har alla ändrat dygnsrytmen till tidiga kvällar och tidiga mornar. Fast vi har en ovana eller vana att ALLTID dricka en kopp kaffe i sängen på morgonen när vi vaknar på våra lediga dagar. Skönt att slippa morgonstress!!! Nu har det ju inte blivt så eftersom jag varje dag varit på kss till klockan 09.00. Men i helgen behövde jag inte vara inne förrän klockan 10.00 så då kunde vi mysa i sängen innan vi gick upp, så här brukar det se ut då!! Tänk om alla mornar såg ut så!!!! Men snart är det sommarlov och semester då är det lugna mornar som gäller!! Visst är det precis så här det ska vara på morgonen!!!??? Då är det faktiskt riktigt ok att vakna tidigt!!!

Ursäkta, Benny har visst glömt vaxa bröstet! Självklart brukar han vara alldeles len och tvättbrädan brukar synas inte som nu täckt av hår!!! Ha ha ha!! Skoja bara! Emmelie brukar säga att han ser ut som gorilla pappan på kolmården! Självklart med glimten i ögat!! Om ni lyckats se den  för den brukar ligga bakom en sten eller under en säck och sova! Hm... Som sagt min Emmelie har inte bara en poäng i gorilla snacket! Jag blir i alla fall helt varm inombords när man ser ett ÄKTA familjemys kort! Puss på er mina tre älskade apor!!!!

 

Söndagen den 3 april 2011 kl. 17:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Helgen slut!!!

Ja då var snart denna helg slut! Jag har gjort mina resor till Kss, inget nytt. Jag hoppas på ett besked i veckan! Onsdag ska han ju mätas igen och då hoppas jag man vet mer. Så trött på detta!

Benny har fixat tältet till husvagnen med hjälp av Glenn. Tackar vi för! Så nu ska allt bara köras dit men det får bli när vi är färdiga med sjukhus osv.

Nej nu ska vi äta middag som Benny står och fixar!!!!

 

Söndagen den 3 april 2011 kl. 12:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Gissa vem!?

Medans jag plockade ur tvättmaskinen var det någon som hjälpte mig att plocka ur diskmaskinen! GISSA VEM???

 

Fredagen den 1 april 2011 kl. 19:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

HJÄLP!!!!

Är ju första april idag! Min stora tjej brukar alltid luras då!!! Nu tänkte jag lura henne när hon kommer hem men det står helt still!!! Hjälp mig vad ska jag hitta på!?

 

Fredagen den 1 april 2011 kl. 16:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Jag och mina små barn...

Ja vad ska man säga!!! Emmelie har aldrig direkt följt någon kurva!!! Hon är ganska liten för sin ålder och alltid varit väldigt smal, väger nu vid nio års ålder runt 20kilo! Fast däremot är hon stark som en oxe, orkar hur mycket som helst. Gå en mil med mig fixar hon lätt medans många andra barn blir trötta bara efter några km. Men alla utredningar är gjorda utan att man egentligen trott att något varit fel eftersom hon alltid varit aktiv, pigg och glad och fixat skolan. Med utredningar menar jag typ gluten osv.

Sen har vi Nellie, föddes ändå med något bättre förutsättningar vägde 3660 istället för Emmelies 2600. Åt bra ammades och verkade bli en liten kubik!!! Det vände snabbt kan man säga!!! Följer heller inte någon eller ens sin egen kurva!!! Väger nu 9400 vid 18 månader och har så gjort sedan hon var runt året! Hon var nämligen på 18 månaders kontroll igår. Allt var bra, pigg framåt aktiv kan det hon ska. Men såklart väger alldeles för lite!! Tillbaka om tre månader! Inte så att dom tror att det skulle vara något men ändå lite extra koll!

Ja och barn tre Han börjar krångla med sina kurvor redan i magen!!!! Vad gör jag för fel!? Behöver barn mat kanske??? Eller hur gör ni får era barn mat???? Mer än runt jul och påsk!? Ha ha ha!! Nej maten beror det inte på i alla fall! Eller inte maten dom erbjuds, möjligtvis själva matintaget för dom äter som små sillar!! Som sagt annars är det väldigt lätt att lägga på sig några kilo för mycket i denna familjen!!! Fast då ska man passerat 30 för det gäller tydligen inte dom yngre!

Kss inget nytt CTG 7,2 lite lägre än igår men ingen fara ännu! Så jag ligger kvar på sjukhus fast åker hem varje dag på perm!

För Emmelie gick allt bra i skolan! Jag körde henne dit och följde henne in. På rasten blev hon erbjuden att gå med fröken vilket hon gjorde och kände sig trygg och nöjd med det! Andra rasten hade hon spelat lite KING. Bara det att hon vet att dom vet i skolan lite om hur hon känner ger ju en extra trygghet. Liten skola= Lärarna kommer nog närmare barnen, eller ja det är lättare för dom att göra det!! Fasen det är mycket en lärare ska ha koll på! Jag tycker ofta att man lägger för mycket ansvar på skolan och för lite på föräldrarna själva!! Just själva lärandet är ju väldigt bra om dom håller i men. För det skulle inte fungera så bra om jag skulle lära mina barn räkna och skriva...

Nej nu ska jag och Nellie läsa bok hon har radat upp 20 stycken här nu. Emmelie är med Benny ner till husvagnen och fixar golv! Jag och Nellie stannade hemma och sov i två timmar i stället!

 

Fredagen den 1 april 2011 kl. 15:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj