Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Gissa vem!?

Medans jag plockade ur tvättmaskinen var det någon som hjälpte mig att plocka ur diskmaskinen! GISSA VEM???

 

Fredagen den 1 april 2011 kl. 19:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

HJÄLP!!!!

Är ju första april idag! Min stora tjej brukar alltid luras då!!! Nu tänkte jag lura henne när hon kommer hem men det står helt still!!! Hjälp mig vad ska jag hitta på!?

 

Fredagen den 1 april 2011 kl. 16:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Jag och mina små barn...

Ja vad ska man säga!!! Emmelie har aldrig direkt följt någon kurva!!! Hon är ganska liten för sin ålder och alltid varit väldigt smal, väger nu vid nio års ålder runt 20kilo! Fast däremot är hon stark som en oxe, orkar hur mycket som helst. Gå en mil med mig fixar hon lätt medans många andra barn blir trötta bara efter några km. Men alla utredningar är gjorda utan att man egentligen trott att något varit fel eftersom hon alltid varit aktiv, pigg och glad och fixat skolan. Med utredningar menar jag typ gluten osv.

Sen har vi Nellie, föddes ändå med något bättre förutsättningar vägde 3660 istället för Emmelies 2600. Åt bra ammades och verkade bli en liten kubik!!! Det vände snabbt kan man säga!!! Följer heller inte någon eller ens sin egen kurva!!! Väger nu 9400 vid 18 månader och har så gjort sedan hon var runt året! Hon var nämligen på 18 månaders kontroll igår. Allt var bra, pigg framåt aktiv kan det hon ska. Men såklart väger alldeles för lite!! Tillbaka om tre månader! Inte så att dom tror att det skulle vara något men ändå lite extra koll!

Ja och barn tre Han börjar krångla med sina kurvor redan i magen!!!! Vad gör jag för fel!? Behöver barn mat kanske??? Eller hur gör ni får era barn mat???? Mer än runt jul och påsk!? Ha ha ha!! Nej maten beror det inte på i alla fall! Eller inte maten dom erbjuds, möjligtvis själva matintaget för dom äter som små sillar!! Som sagt annars är det väldigt lätt att lägga på sig några kilo för mycket i denna familjen!!! Fast då ska man passerat 30 för det gäller tydligen inte dom yngre!

Kss inget nytt CTG 7,2 lite lägre än igår men ingen fara ännu! Så jag ligger kvar på sjukhus fast åker hem varje dag på perm!

För Emmelie gick allt bra i skolan! Jag körde henne dit och följde henne in. På rasten blev hon erbjuden att gå med fröken vilket hon gjorde och kände sig trygg och nöjd med det! Andra rasten hade hon spelat lite KING. Bara det att hon vet att dom vet i skolan lite om hur hon känner ger ju en extra trygghet. Liten skola= Lärarna kommer nog närmare barnen, eller ja det är lättare för dom att göra det!! Fasen det är mycket en lärare ska ha koll på! Jag tycker ofta att man lägger för mycket ansvar på skolan och för lite på föräldrarna själva!! Just själva lärandet är ju väldigt bra om dom håller i men. För det skulle inte fungera så bra om jag skulle lära mina barn räkna och skriva...

Nej nu ska jag och Nellie läsa bok hon har radat upp 20 stycken här nu. Emmelie är med Benny ner till husvagnen och fixar golv! Jag och Nellie stannade hemma och sov i två timmar i stället!

 

Fredagen den 1 april 2011 kl. 15:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj