Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

MYS...

 

Då vi har en liten höna i detta hus som är väldigt morgonpigg och har en förmåga att väcka hela huset har vi aldrig sovmorgon. Utan vi har alla ändrat dygnsrytmen till tidiga kvällar och tidiga mornar. Fast vi har en ovana eller vana att ALLTID dricka en kopp kaffe i sängen på morgonen när vi vaknar på våra lediga dagar. Skönt att slippa morgonstress!!! Nu har det ju inte blivt så eftersom jag varje dag varit på kss till klockan 09.00. Men i helgen behövde jag inte vara inne förrän klockan 10.00 så då kunde vi mysa i sängen innan vi gick upp, så här brukar det se ut då!! Tänk om alla mornar såg ut så!!!! Men snart är det sommarlov och semester då är det lugna mornar som gäller!! Visst är det precis så här det ska vara på morgonen!!!??? Då är det faktiskt riktigt ok att vakna tidigt!!!

Ursäkta, Benny har visst glömt vaxa bröstet! Självklart brukar han vara alldeles len och tvättbrädan brukar synas inte som nu täckt av hår!!! Ha ha ha!! Skoja bara! Emmelie brukar säga att han ser ut som gorilla pappan på kolmården! Självklart med glimten i ögat!! Om ni lyckats se den  för den brukar ligga bakom en sten eller under en säck och sova! Hm... Som sagt min Emmelie har inte bara en poäng i gorilla snacket! Jag blir i alla fall helt varm inombords när man ser ett ÄKTA familjemys kort! Puss på er mina tre älskade apor!!!!

 

Söndagen den 3 april 2011 kl. 17:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Helgen slut!!!

Ja då var snart denna helg slut! Jag har gjort mina resor till Kss, inget nytt. Jag hoppas på ett besked i veckan! Onsdag ska han ju mätas igen och då hoppas jag man vet mer. Så trött på detta!

Benny har fixat tältet till husvagnen med hjälp av Glenn. Tackar vi för! Så nu ska allt bara köras dit men det får bli när vi är färdiga med sjukhus osv.

Nej nu ska vi äta middag som Benny står och fixar!!!!

 

Söndagen den 3 april 2011 kl. 12:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj