Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Badhuset!!!!

Som vanligt en trevlig dag på badhuset. Emmelie och Malin var också med!!! Så kul att ha med dom två för det är inga bekymmer! Så supergoa tjejer! Det började lite panikartat när Malin insåg (trodde) hon glömt sina badkläder. Vilken hon hade. För badpåsen låg kvar hemma, endast ryggsäcken med till skolan. Och i ryggsäcken hade hon inte badkläderna! Som tur var hade jag med två baddräkter till Emmelie så Malin fick ta den ena av dom och så fick dom dela handuk!!! Alllt går om man vill!! På hemresan visade det sig iof att badkläderna låg i ryggsäcken, men då var det lite sent!!! Ha ha ha!!! Skönt att det finns fler familjer som är "mänskligt röriga"!!!

Här kommer dom godingarna!!! Visst är dom fina!!!! Så goa mot varandra!!! Hoppas det håller i sig! Att dom följer med mig till badhuset på tisdagar och Sara på teknik kurs när dom är 16-17 år också! Men det gör dom säkert!!!Ha ha ha!! Eller hur!?

Nellie var ju också såklart med! Här kommer vi i ett pardyk!Jag ser lite uppblåst ut, men det är jag också!Självklart avslutades det med fika!

Nu är det mätning i morgon så jag hoppas vi vet mer! Hoppas det visar något positivt så han kan stanna kvar och jag slipper åka in varje dag! Eller också kanske vi snart har Hannes i våra armar! Åh amma igen!!! Åh hoppas allt går vägen!!! Kram på er! Och tack för allt stöd både här och i telefon!!!! Tack det värmer!!!!

 

Tisdagen den 5 april 2011 kl. 20:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

I morgon...

Ja i morgon är det då dax för ny viktskattning på Hannes. Förhoppningsvis tas det lite beslut utefter det! Det allra bästa vore såklart om han växt till sig och att man kan fortsätta vara gravid utan kontroller varje dag. Fast det är väl inte så troligt. Men att man kanske inte behöver åka varje dag. Eller också har han inte växt tillräckligt och då planeras det för förlösning. Fast kanske inte just i morgon men inom snar framtid. Men det blir att hålla tummarna! Och man kommer då i första hand sätta igång mig så jag kan förlösa vaginalt!!!!!! Vilket innebär ett liv efter förlossning!!! Där man kan gossa och mysa med sina andra barn också. Man blir ju mer begränsad efter ett snitt!!!

Idag skulle det vara babysim men det var inställt idag för andra gången, fast jag tar med tjejerna och badar ändå! Emmelie, Malin och Nellie. Nu reder sig Nellie riktigt bra med simdynor i djupt vatten så nu kan jag åka och bada med alla barn själv sedan när Hannes är redo för bad!!! Det var ju liksom ett mål jag hade. Eftersom vi älskar och bada vill jag inte bli begränsad och behöva ordna att någon  mer är med varje gång.

Nej nu ska väskan packas!! Sen drar vi! Får se om kameran följer med så jag kan ta lite kort!

 

Tisdagen den 5 april 2011 kl. 13:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj