Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vilken TJEJ!!!!!

SÅ duktig hon varit!!!! Snacka om VÄRLDENS BÄSTA STORASYSTER!!! Hannes och Nellie ha tur!!!! Som hon slitit hemma med att hjälpa mormor och moster med att ta hand om, Hundar, Hästar, Hönor och sin lilla syster!!! Hon är värd hur många elbilar som helst!! ha ha ha!!! Mitt i sin egen oro har hon varit så mån om att få allt att fungera hemma!!!! OM NI VISSTE VAD JAG ÄR STOLT ÖVER HENNE!!!!!!!!! HON HAR ETT HJÄRTA AV GULD!!!! Hon tänker inte bara på sig själv!!!! Önskar hon tänkte lite mer på sig själv ibland!!! Jag hoppas det går att lösa att Benny kan ta med henne hit på måndag så hon kan vara här en längre stund! Hoppas verkligen det går att lösa härifrån!! Hon har varit med och involverad i alla turer kring våran lille krigare! Undrat frågat och varit orolig!!! Så är det någon som ska ha ett stort tack så är det VÄRLDENS BÄSTA STORASYSTER!!!!!

Årets tjet faktiskt!!!! Jag ska klura ut något lite extra åt henne fram över!!!! Alltid försökt lära mina barn att ALLT HANDLAR OM ATT GE OCH TA!!!!! Med henne har jag lyckats!!! Hon ringer alltid till mormor osv och bara frågar hur hon mår osv!!!  Kräver inte en massa (jo en elbil) men är väldigt mån om att ge saker till de hon tycker om!! Målar något eller om hon har pengar köper hon gärna presenter till sin familj!!! Köper ibland så det inte blir något kvar till henne!!! 

EMMELIE!!!! FORTSÄTT VARA DEN UNDERBARA TJEJ DU ÄR!!! DITT HJÄRTA VÄRMER MER ÄN SOLEN!!! DEN SOM SÄGER NÅGOT ANNAT ÄR EN STOR LÖGNARE!!!!! OCH DET ÄR NÅGOT DU MITT ALLT ALDRIG KOMMER BLI SÅ DET BEHÖVER DU INTRE BRY DIG OM!!!!! MAMMA ÄLSKAR DIG OCH DU ÄR VÄRLDENS UNDERBARASTE BÄSTA OCH FINASTE STORASYSTER!!! UTAN DIG HADE DETTA ALDRIG FUNGERAT SÅ BRA!!!!

Sen ett stort tack till mamma och syrran och Lise som ställt upp och varit barnvakt!!! Ni hamnar i skuggan av Emmelie men jag kan ändå inte tacka nog!! Sen tack till er som vid upprepade tillfällen erbjudit er att hjälpa till!!! Tack tack!!! Det har värmt!!! Sen vill jag också tacka för alla de fina ord här, via telefon osv Tack för ert stöd!!!! Nu ska jag gosa med min lille prins som i natt drog ur sin sond och nyss fått en ny!!!

 

Söndagen den 10 april 2011 kl. 09:54

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj