Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lille ko, lille ko, det var ho som sket men inte kissa!!!

Ja typ min bäste vän här är ju amningspumpen. Smidigt, är som en sån där mordern ko grej, enda skillnaden är att jag inte behöver backa in i ett bås, utan jag får slå ner arslet i en fotölj!! Skön fotölj för den som inte gjort ett snitt och väger 30 kilo för mycket!!! För har man väl fått ner räva kommer man liksom inte upp. Utan man får börja vagga fram och tillbaka tills man känner att NU!! Och då tar man fart upp!!! Men ko grejen har gett resultat för nu har jag mat, ammar gör jag när han vill, eftersom han inte orkar suga så långa stunder är det sond var tredje timme! Börjar kännas kan jag säga... Men huvudsaken är att det kommit igång och han vill och försöker suga!!

Idag tog han första badet, han njöt!!! Fast det varade inte så länge för hab sket i vattnet!!! Sonden drog han ur för tredje gången idag!!!!

Gul börjar han bli så det ska tas blodprov idag så blir det säkert sol som gäller!!! Efter inte jätte mycket tjat och att allt fortsätter gå såhär så kan jag åka hem i slutet av veckan. Neo vård i hemmet. Man fixar allt hemma i stället och dom kommer på hembesök!

Jag är ju fortfarande inskriven på BB eftersom jag kan skita men inte kissa!!! Precis så det brukar vara efter en förlossning va??? Ha ha ha!! Varenda mamma sitter där ute och äter sina katrinplommon!! Hjälp jag får inte bli förstoppad!!! Men ät era KATRINPLOMMON DÅ!!! GÖTT FÖR ER!!! Frågan är vad jag ska äta!? För magen sköter jag väldigt bra! Men kissa???? Det kan jag inte! Så jag har KAD TREVLIGT!!!! Fräsch roligt!!! Fint på alla sätt!!! Ska prova att dra den i morgon! Går inte det så får jag ha den i två VECKOR!!!! Om jag inte drar den själv när jag kommer hem! ha ha ha!!

Idag har Emmelie varit här!! Nu kunde hon hålla sin lillebror. Hade självklart lagt ut kort om jag inte slarvat bort kabeln! Suck!! Dom var tvungna att åka hem för ikväll är det lego som gäller för henne och Malin!!! Ja ochSara såklart!!! Hon kör!! Ha haha!

Hannes väger nu exakt 1605! Och om jag får åka hem i slutet av veckan börjar det bli brått att skaffa kläder! Ha ha storlek 40! Tack vare ÅSE lyckas vi få tag i lite för "HON JOBBAR I AFFÄR" Och eventuellt lyckkas hon vaska fram lite mer!!! Tackar vi för!!! Tänker inte trycka ner och vika upp storlek 50 utan dom spras tills han växer i dom!!! Själv är jag uppe i storelk 44 och försöker pressa ner mig i storlek 38!!! Jag får snart inse att "före 30" är förbi!!!! Men inte än!!!! Jag lever på hoppet ett tag till!! Nej nu ska koa gå och äta!!!!! Ha det bra alla!! Och tack för alla fina kommentarer! Har inte svarat utan jag smugglar lite vid datan då man inte får ha den här på grund av medicinsk utrustning!

 

Måndagen den 11 april 2011 kl. 16:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj