Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ljuvligt!!!!

Först fick jag komma hem, Nellie tyckte det var lite spännande samtidigt som hon hade koll så inte mamma försvann! Hemma tog vi det väldigt lugnt och gör allt för att Nellie ska finna sig till rätta i sin roll som storasyster! När man är hemma och har Neo vård i hemmet har både mamman och pappan möjlighet att vara hemma vilket naturligtvis så kommer bli!

Idag fick jag först natta Nellie hon låg och höll fast i min tröja!!! Så när hon somnat grät jag en skvätt. Sen kom Emmelie hem från sitt andra hem! Och efter ett tag kunde jag minsann få natta henne med! UNDERBART!!! Nu ropar min prins på mig!! TUTTE!!!!!

 

Torsdagen den 14 april 2011 kl. 22:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

HEMMA!!!!! Tårar kan inte ta slut!!

Snabbt inlägg!!!! Är nu hemma!!! Efter lite tjat osv är ja gnu hemma!!! Jag själv såg inte riktigt anledningen till avv vara inneliggande längre! Jag satt själv på ett rum och skötte allt! Han var ju sista dygnet utan värme osv. Så jag fick åka hem! Självklart med något som heter "Neo vård i hemmet"! Dom kommer redan i morgon och väger osv. Nästa mål är att jhan ska bli så stark att han orkar äta sig mätt på amning så vi slipper sonden var tredje timme! Som sagt han är otroligt stark för att vara så liten1670 idag! Han har kämpat hårt för att mamma ska komma hem från sjukhuset!!

Hur som så vet jag nu att tårar kan inte ta slut! Dessa dagar på sjukhus har varit fruktansvärda! Sitter där som världens lyckligaste egentligen! Hus, familj tre barn osv kan det bli bättre!! Men att vara frånskild sina barn i över en vecka har varit sååå hemskt! Suttit där och blött ner stackars Hannes med mina tårar! Gråtit av den värsta saknanden som finns, sina barn! Samtidigt gråtit av lycka att Hannes trots allt mådde bra och bättre än vad alla trott och förväntat sig! Ingen av oss kunde ju veta vad som var fel!

Men nu är alla samlade!! Hemma!!!!! Ja inte Emmelie då!!! Som tydligen saknat sin bonus familj mer, så hon drog till Sara, Mikael och Malin!!! Tack Sara för ni tagit så väl hand om Emmelie!! Och du !! Här blir det gitarr!!!! Vad blir det hos er!!!???

 

Torsdagen den 14 april 2011 kl. 18:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj