Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ja inte är det konstigt!!!!!

Som sagt! I förrgår satt jag i soffan och kände att det luktade kattpiss!!! Väldigt konstigt för vi har inga katter inne!!! Tänkte att ´nån jäkla katt smitit in eller varit upp någonstan och kissat!! Men jag kunde inte lokalisera vart det kom ifrån. Tänkte kanske att det var mitt luksinne det var fel på! Några timmar senare kommer Benny in i vardagsrummet och säger...

-Det luktar kattpiss här!

-Ah jäkla hund sa jag hon har la rullat sig i nån pisshög då!

-Där skulle Benny bara varit tyst!!! För sen säger han...

-Ja eller är det du!!!

Och det var det!!! Och det beror inte på att någon katt pissat på mig!! Nej det är min nya lukt! Så fort jag svettas luktar det kattpiss!!! Men det är la jätte mysigt!  Man säger ju alltid att bebisar känner igen lukten av sin Mamma! Är det konstigt?? Är ju för att mammor luktar så illa! Jag luktar alltså en blandning mellan sur mjölk och kattpiss!!! Hur skulle en oförstörd liten bebis kunna missa den doften!?

En extra tur till kss har det blivit. I fredags kväll drog han ur sonden så vi fick åka in i lördags förmiddag för att sätta om den!

Ifredags var dom här från "neo vård i hemmet" Hon tyckte jag såg lite trött ut!!! Jo men tack för den! Trött och luktar kattpiss! Är det konstigt att man är lite trött! Han sondas var tredje timme! I samband med varje sondning ammas han! Och efter det ska det pumpas!!! Hur mycket jag än snabbar mig och hur mycket än Benny hjälper till så blir det ju aldrig mer än två timmars sömn i sträck! Kan man kanske få vara lite trött då eller! Jag hade liksom inte sminkat mig men det ska jag göra nästa gång...

Idag har Emmelie spelat fotbollskupp!!! Kul dom var sååå duktiga! Ett lag dom mötte fick dom stryk med 15-1 av för ett år sedan! I år blev det 1-1 tror jag! Så snacka om att deras tränare gjort ett riktigt KANON jobb med tjejerna!!!

Varit så underbart ute idag. Jag kunde ta min första promenad på jätte länge!! Passade på att tas barnvagnen och gå till fotbollen är typ kanske tre km lite lagom att börja med!

Så idag har vi varit ute hela dagen! Så skönt väder! Insåg att när jag blev inlagd så var det skitigt och lerigt ute! Nu är det grönt!!! Så härligt!!!!

Nu har Emmelie påsklov också så nu kan vi bara få alla bitar med sond och grejer att falla på plats, hoppas vi slipper den snart. Emmelie har tekik lego i morgon, sen drar hon till sitt andra hem! Ska leka med Mallan och sova över där!! Mysigt för henne!!!!

Nej nu ska jag sätta mig och amma, sonda pumpa!!! Ha det bra för det ska jag ha!!! UNDERBART!!!! Så underbart att vara hemma!! Njuter varje sekund!!!! I morogn ska jag lägga lite av min tid att läsa ikapp alla blogginlägg jag missat! Ska bli kula att läsa vad alla haft för sig!!!

 

Söndagen den 17 april 2011 kl. 19:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj