Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Jag blir så avundsjuk!!!!

Dels blir jag avundsjuk på föräldrar som har en hjärna och kommer ihåg saker!!!! Emmelie har ju en massa saker som blivit inställt på grund av sjukdom!! Idag hade hon fotbollsträning vilket betyder mycket för henne och hon verkligen älskar att åka på!!! Vad gör jags om mamma!!!??? JO JAG GLÖMMER AV DET!!!!!!!!!!!!!!!! HELVETE rent ut!!!!!

Sen vid åtta kanckade det på dörren där stod SARA, hon trodde väl för övrigt att vi var galan eftersom vi glömt fotbollen, bytt bil, och ungar som skrek!!!! Men hon hade med sig lite utväxta skor från Malin till Emmelie, Emmelie ÄLSKAR skor!!!!  Tack SARA!!! Sen fick vi en present också!! Sånt jag blir så avundsjuk på!!! Hemma målade ägg!!!! SÅÅÅ superfina!!! Åh vad jag blir avundsjuk skulle också vilja kunna göra sånt!!!! Men när jag gör det blir det bara kladd!!! TACK SARA!!!!!FINA VA?????

 

Tisdagen den 19 april 2011 kl. 21:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Benny blev förbannad och drog...

Japp så blev det!!!!!! Vi köpte ju en bil för snart ett halvår sedan! Det var något med kopplingen på den som Benny kände efter ett tag och krävde att det skulle lagas, då hittade man att den läckte olja eller nått, jag vet inte jag var inte inblandad i turerna. Men den har varit inlämnad och så vidare!! Det felet som skulle varit åtgärdat var inte åtgärdat osv osv. Så idag fick Benny nog! Hävde köpet och drog till Motala och bytte tillbaka till vår opel vi hade sedan tidigare! Så blev det med det!!!

Vädret har varit något sämre idag men nu på eftermiddagen var det skönt och soligt! Då passade vi självklart på att vara ute!

I morogn får vi veta om Hannes klarat sig på bara amning eller om sonden åker in i näsan och ner i magen igen!!! Åh jag hoppas och åter hoppas!!! Han har varit en helt annan kille sedan han bar blev ammad, måste ju vara skönt att själv få bestämma när man vill äta och att inte någon annan bara pressar ner mat i en!!!

Fick idag träffa en annan liten kille som också fick komma ut tidgare på grund av tillväxthämning!!! Man blir glad när man ser att det går bra för dom, även om det är en lång process innan dom kommer ikapp de som är jämngamla!! Nu var ju Hannes dess utom ganska rejält hämmad!!!

Idag fick Nellie hålla lillebror för första gången!! Hon är så snäll och go mot honom, men vi är ju hemma båda två och gör allt för att få henne att känna sig delaktig och viktig!! Och än har vi lyckats!!!

 

 

Tisdagen den 19 april 2011 kl. 19:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj