Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Emmelie fikade!!! Frontline eller inte??

Ja igår var Emmelie och fikade med Mia, hennes förra fritidslärare!! Hon hade läst här om alla inställda aktiviteter så då tog hon med sig Emmelie på fika och stadsbesök. Emmelie shoppade såklart loss bland kläderna! Snällt!!!! TACK MIA!!!!

Idag har vi ätit lite påskmat. Eftermiddagen tillbringade vi ute. Min bror kom på besök och kollade på Hannes. Han var riktigt nervös och tyckte det skulle bli läskigt då han inte riktigt visste hur det skulle vara att se någon som var så liten. Han tyckte han var VÄLDIGT  liten!!!

Nu är barnen här lite förkylda här!!! Det som inte fick hända har alltså hänt!!! Nu håller vi alla tummar och tår att Hannes klarar sig och att allt bara får flyta på nu!! Orkar inte några fler motgångar nu!! Och jag tycker Hannes har haft sitt! Tycker inte han ska behöva utstå mer!! Han klarar ju inte hur mycket som helst.

Idag hittade jag en fästing som kom krypande på mig när jag satt i soffan! Nu är det ju det där med fästingmedel och små barn!? Hur gör ni??? Halsband ska man ju absolut inte använda, det fattar ju jag också. Men sen ang frontline spot on går meningarna isär... Vissa veterinärer och apotek säger. Håll hundenborta från barn första dygnen sen har det mesta försvunnit ner i kroppen, men det utsöndras ju hela tiden ut i huden fast i små mängder. Så det finns inga restrektioner ang detta och små barn. Vissa säger!!! Nej absolut inte!! Det är ett nevgift som är farligt för små barn och ska absolut inte användas på husdjur där det finns barn!! Så hur gör man nu då!!!??? Ska faktiskt ta tag i allt nu och vaccinera oss mot TBE!! Passa på nu när jag inte är gravid! Ha ha ha!!

Blir väl jag och Emmelie, Nellie är nog för liten och Benny är tveksam mot vaccinationer! Jag, Emmelie och hundarna är så mycket i skog och mark så det känns aktuellt! Synd att det ska vara så jävla dyrt bara! Men TBE är ju inte jätte lockande att få det heller!!! Nej nu ska det ammas. Pytteliten vaknar här nu och vill ha mat! Neo kommer ju i morogn så nu hoppas vi han gått upp lite till. Kram och GLAD PÅSK!!!!!!!!

 

Torsdagen den 21 april 2011 kl. 19:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj