Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

BAKSLAG!!!

Ja idag stutsade hela familjen upp halv sex för att åka till Kss för utskrivningssamtal!!! Sist vägde han ju 1980 så nu hade vi ju förväntat oss en passage på 2 kg. Men icke! Trollet hade gått ner 10 gram på två dagar!! Så Bvc ville inte ta över oss när han nu inte gått upp i vikt. Fast Bvc kommer ändå hit i morgon och så får vi se vad som händer. Jag är inte det minsta orolig, han är precis som vanligt. Bara at han mer själv börjat styra sina vanor. Vissa dagar sover han mycket, andra mer vaken och vissa är riktiga ätar dygn. I förrgår var det ett riktigt sovardygn och igår var han vaken mycket så därför hade han väl inte ökat på sig. Idag var det tre timmar sedan han åt när han vägdes. alltså var magen helt tom. Sist kanske det var en timme efter att han ätit som han vägdes vilket också kan göra att det är några gram mer eller mindre på vägen. 20ml mjölk i magen är ju nästan det samma som 20 gram. Så nu är det bara till att hänga fram pattarna och mata in.Usch när han hade sonden kändes det ju som man tvångsmatade honom. Först ammades han, sedna sondmatades han och ju bättre han ammade ju mindre mat fick man i honom, men vi hade ju vissa mängder att gå på. Så där låg han och mådde illa medans sondmaten rann ner. Usch var hemskt. Fast vi stoppade ju såklart sondmatningen då men det kändes inte ok.

Vi passade på att fota barnen när vi var i Skövde! Gick åt skogen eftersom Hannes var hungrig och gallskrek. Inte hann jag mata honom innan heller eftersom vi var hos fotografen vid nio och dom slutade fota klockan nio! Så i morogn och på måndag är det en skrikande pytteliten i tidningen med sina systrar! Själv fastnade jag inte på bild. Kändisar gör visst inte det!

Nej nu ska pytteliten få mat!!! Skulle finnas en liten apparat som förvandlade fettet på min kropp till fett i brösmjälken i stället! En typ av omvandlare!!! Ska nog uppfinna en sådan!!! Kanske kan ta hjälp av Emmelies "bygga med lego teknik".

 

 

Onsdagen den 27 april 2011 kl. 12:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj