Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ser bra ut...

Ja nu ser jag bra ut... Har putsat fönstren!!! Gamla fönster=en jäkla masa rutor. Varje fönster är i två sektioner som man delar varje fönster i vilket leder till att vid varje sektion är det 8 rutor att putsa så bara köket blir 16 rutor!!! Skepp och hoj sååå kul det är!! Benny var under tiden och hämtde vedmaskin så Nellie passade på att doppa en fjärrkontroll i vatten och Hannes overall, sen gömde hon sig bakom gardinen och målade på väggen!!! Med tusch så det går bort. Så smarta dom är, passa på när dom ser att mamma är upptagen. Nu ligger mina två små godingar och sover middag. Igår sov jag med dom, så mysigt! Hade Hannes på magen och Nellie på  armen. MM så mysigt det var att ligga där!!

Måste också ge massa beröm till PAMPERS!!! Deras prematurblöjor säljs inte ute på markanden och eftersom jag gillar dom mycket bättre än libero som är tjockare och stelar så ringde jag dit och frågade om jag kunde beställa direkt från dom. Det kunde jag!!! Har nu fått 12 paket blöjor hemlevererat till dörren utan att betala ett öre!! Det kallar jag service!!! Så nu tänker jag aldrig köpa något annat än pampers.

Här ska det nu bli vedkapning i två dagar! Jag ska väl inte vara så delaktig där ute! Jag sköter marktjänsten med mat osv i stället! Brukar vara fullt upp bara det. Har ju två små barn som behöver sitt också. Emmelie hjälper till där ute!!! Frukost vid nio, 11 kaffe. Middag vid 13, tre kaffe, och kvällsmat. Så det finns att göra!!!                     

 

Torsdagen den 5 maj 2011 kl. 17:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj