Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

TIDEN???????????

Ja hjälp vart tar tiden vägen! Vilket underbart väder! Här är vi ute från morgon till kväll! Så underbart!

Idag var det vägning för Hannes oh Nellie! Hannes väger nu 2480 g!!! Superduktigt!!! Gått upp över 200 g på en vecka! Nellie hade gått upp 15 g på en och en halv månad Suck!!! Fast hon mår bra så jag är inte något bekymrad!! Passade på att klippa mig också för jag såg för jäklig ut. Inte för att jag blev snyggare nu men håret blev bra!!!

I måndags var jag på hundklubben själv! Benny var hemma med småttingarna! Emmelie hade fotboll så vi fick åter be om Mikael och Saras hjälp! Så Mikael var såååå snäll och körde hem Emmelie! Hade gått bra för Benny här hemma också! Enda problemet är ju att han har bröst men ingen ingen mat i dom!! Jag har inga bröst fast massa mat i dom! Men som jag alltid sagt! Livet är inte alltid rättvist! Wilda går så bra, så jag tänkte vara med i KM i lydnad, men jag har stött på problem!!!! Hon har blivit rädd för folk! Något har hänt, någon har gjort något!! Jag har haft egen hund i 30 år så jag tycker jag kan endel! Och det var min första tanke när jag märkte hur hon var! Och nu har tre instruktörer tittat på henne och alla säger samma sak! Något har hänt för hon är extremt rädd för folk!!!! Bara att lägga ner tävlingsplanerna för tillfället! Ett moment är ju tandvisning! Och det fixar hon inte!  Jag lär väl aldrig få reda på vem eller vad som hänt! Om hon stuckit någon gång och någon slagit henne, eller vad som nu kan ha hänt! Hit kommer både andras, katter, hundar och hästar! Skulle aldrig vara elak mot dom! Även om jag hatar när andras katter kommer hit då jag är livrädd att dom ska lägga sig i barnvagnen!!! Har hänt flera gånger, men då har den varit tom! Sen är det inte konstigt att andras katter kommer hit då mina får mat ute eftersom dom inte får vara inne på grund av Bennys allergi!Vår hankatt flyttade runt lite på bygden som han själv tyckte! Folk irriterade sig på det! För att folk skulle slippa irritera sig på den gula katten fick han ett nyttt hem! Fast kanske lika bra man inte vet vem som gjort Wilda något!!!! Fast man undrar ju vem som tycker man har rätt att förstöra en hunds liv!!!

Något roligare är att det igår var utvecklingsamtal för Emmelie! Fungerar bra för henne i skolan! Så skönt!!!! Man får vara tacksam för varje år hon trivs och gör bra ifrån sig, hela framtiden hänger ju på det!! Eller ja i alla fall mycket av framtiden! Fungerar bra med både vänner och skolarbete! Så skööönt!! Så lycklig över att sitta på dessa samtal utan att få höra att det är massa strul osv. Känns ju som man lyckats lite i alla fall!!! För övrigt är hon väl som en nioåring i alla högsta grad!!! Här hemma alltså!  Då är det skönt att prata av sig lite med mammor till lika gamla barn så kan man skratta åt eländet istället och bara njuta av att allt faktiskt är som det ska!!! Att liten börjar bli stor!!! Hemska tanke!!! Innebär det att jag börjar bli gammal???? Ja jag tror det!!! Suck åt det med!!!

Nej nu ska det ammas och busas med Nellie!! Ha det bra!!!!!

 

 

Onsdagen den 11 maj 2011 kl. 14:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj