Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vad ska man säga???

Ibland när allt blir för mycket drabbas man av en otrolig besvikelse som pendlar mellan ilska, bitterhet, förtvilan, att man tillslut bara måste sätta sig ner och försöka komma fram till något! Där är jag nu! Vill inte skriva mer här i en öppen blogg då jag inte vill lämna ut vissa människor! 

 Har varit mycket nu det sista som gjort att man gått in i något och missat massa annat, ligger efter med så mycket här hemma som städning osv. Emmelie skulle få ett nytt rum!!! Inte påbörjat!! Trappen skulle tapetserats i över ett år, har inte blivit!! Det som gör mig mest illa  och ledsen och kan få mig att börja lipa vilken sekund som helst är Emmelies rum!! Hon har fått stå tillbaka nu när Hannes kom och det skadar och gör mig sååå illa!!! Hon fyller år snart så jag hoppas jag kunde få ork att fixa klart det innan dess!!!! Skulle helst vilja göra det när hon är i skolan så det kan bli en överraskning åt henne! Har också hittat en födelsedagspresent till henne som skulle göra henne så glad, bara att den kräver lite från mig också och jag vet inte hur mycket jag orkar!! På grund av lite ändrade planer här i helgen så vet jag inte om jag kommer iväg som planerat på söndag för att kika heller! Sen vet jag inte om det egentligen är så att hon egentligen har fått stå tillbaka en massa eller om det bara är en känsla jag har!! Hon har ju haft teknik lego och annat kul!!! Men känslan känns inte bra!!!

Igår ringde Elin och vi åkte till stadsparken med barnen!! Bra initiativ!! Tycker såå mycket om dom!!Elin har en förmåga att göra en glad när man träffar henne! Spontan och mysig på många sätt!! Igår hade hon missat en liten detalj i sitt liv som behövde fixas. Elin fixade till det mitt i stadsparken, ingen märkte något men ingen annan hade heller kommit på tanken att göra det där!!! Tänker faktiskt inte nämna vad hon gjorde här!!! Och NEJ hon pissade inte!!!!! Kondomer och tomma burkar och en otroligt sliten parkbänk räckte på en lekplats . Den luktade faktiskt redan kiss så hon gjorde inte den saken värre!! Fikade lite och bara hade det lite mysigt! Tack Elin och Tova för en mysig förmiddag!

I dag har jag inte gjort ett skit!!! Jag och Nellie var ute och jagade hönor förut för dom hade smitit lite, vi fick in dom till slut!!

I förrgår natt åskade det så här så jag var riktigt rädd!!!Strömmen slogs ut två gånger och man hörde hur det sprakade till i kontakten! Det är läskigt! Emmelie vaknade och blev rädd!! Nellie och Hannes också, Nellie av all uppståndelse och Hannes för at than var hungrig!! Allt slutade med att vi låg i sängen alla fem!! Trångt men alla kände sig tryggare!! Och kunde efter många om och men somna vidare!!

Igår var Benny med Emmelie på matsch, Nellie var också med. Dom förlorade med 1-2!! Duktigt tjejer!! Jag och Hannes var i Broholm hos en arbetskamrat och åt gott och pratade strunt!! Vi var inte så många men var mycket trevligt!! Typ värdens finaste hus med värdens utsikt över tidan och egen badbrygga osv!!! Blev la inget avundsjuk på det!!! Fick jag ännu mer ångest över allt som aldrig blir klart här hemma!!!! Idag i min stora nere dag känner jag att alla bor i värdens finast hem med världens ordning och vi bor i världens fulaste och mest stökiga!!!

 

Fredagen den 13 maj 2011 kl. 19:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [14] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj