Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Stellas...

På förmiddagen tog jag mig en promenad på ca 8km så skönt. Nellie och Hannes sov så gott i vagnen. När vi kom hem var det dags att laga lunch, duscha och göra sig redo för Stellas lekland i Skövde. Emmelie, Malin, Nellie, Hannes, jag och mormor. Jag tyckte det var sådär. Leos lekland i Borås är faktiskt betydligt bättre så både jag och Emmelie blev nog lite besvikna. Efter var det MAX som gällde så vi blev mätta i magarna också. Efteråt lekte tjejerna en stund och efter det har vi bara slappat. Nellie var trött och ville lägga sig och då hängde Emmelie på också och la sig i min säng och kolla på tv, tog inte många minuter innan bägge sov. Fortsatt trevlig helg!!!

 

Fredagen den 20 maj 2011 kl. 21:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Hur mycket...

Ja hur mycket kan man prata om samma sak? Sedan igår kväll har man knapt prata om något annat än kungen och dess skandaler. Olika människor pratar och man pratar i stort sett endast om detta. Alla har exakt samma sak att säga. Hans ansikte på bilderna men man vet inte om dom är äkta??? Vet inte hur många gånger man ha hört den meningen sedan igår kväll. Därför tänkte jag att jag skriver lite om det jag också... Bättre jag blir stadschef... Jag har aldrig varit på någon klubb och sett två kvinnor har sex med varandra det är jag säker på. Mycket annat har jag gjort som eventuellt skulle stå ivägen för min roll som stadschef men åtminstone inte just det. Har inte stulit något heller... mer än ett fisknät, fast det var mest Linda, tror jag, om vi ens fick med oss det, kommer inte riktigt ihåg det var sent en lördagskväll. Ha ha ha det får mig genast att tänka på när Linda stal en stor jäkla grönväxt en palm på väg hem från krogen en gång, förlåt Linda att jag hänger ut dig på detta viset, men det var ju så jäkla kul. Och kan folk hänga ut kungen kan ju jag hänga ut Linda. Hon har inte ens försökt köpa min tystnad... Nåväl det tillhör det förflutna, nu är vi vuxna...hi hi ha!!

Igår hade Emmelie med sig Malin hem från skolan. Gött med två tjejer som sköter sig själva så bra man behöver inte ha mycke bekymmer om dom.

Sen följde Emmelie med Malin till Fröjered på vollybollsplans invigning. Korvgrillning osv.

Idag ska jag ta med dom två till Stells lekland i Skövde. Har inte varit där. Bara på Leos lekland i Borås som är något liknande. Helgen blir som vanligt lugn hoppas jag ska få till att träffa Elin lite, men som sagt inget planerat.

 

Fredagen den 20 maj 2011 kl. 07:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj