Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ja nu hade allt startat... för nio år sedan...

 

Det blev en sväng till Hjo igår, vi började med glass.Sen intog vi lekplatsen och var där ett par timmar.Vi gick också och strosa omkring lite i stadsparken, var riktigt mysigt faktiskt.Väl hemma  var det dags för kvällsmat sen gick vi alla och la oss.

Idag började dagen med frukost och sedan ridtur.... Väl tillbaka åt vi middag och sedan blev det Mösseberg, mamma och pappa var med. Självklart hade vi en liten fika korg med...

För nio år sedan hade mina värkar startat(utan att jag vissste om att det var värkar)!!! I morgon är det nio år sedan jag för första gången fick känna vad som värkligen är glädje och kärlek!!! Då kom hon till värden mitt lilla pyre, hon såg då ut som en rumpnisse, fast för mig var hon det vackraste jag någonsin sett. 49 cm och 2640!!! Liten redan då!!!Nu en tjej med skinn på näsan och oftast ett hjärta av guld!!! Vet att jag gärna höjer henne till skyarna men jag vet självklart att hon inte är mer än människa och har sina sidor hon också!!!

Fick idag också höra "vi ryktes vägar" att hon var bortskämd som fått egen häst osv... Då vill jag bara tala om!! Jag har alltid försökt skämma bort mina barn med kärlek!! Jag har skaffat dom för att jag vill ha dom och vill finnas där för dom!!! Vi kramas, pussar och myser väldigt mycket med varandra hela familjen!! Så visst är hon bortskämd med sånt, hitta ringet fel med det. Om vi nu går til hästen!!! Ok, fast det är ett väldigt ansvar man får lära sig att ta. Det är massa jobb, man får röra på sig, samt man får lära sig omhändertagande! Saker jag tycker att Emmelie faktiskt är duktig på, (förutom just nu vid runt nio år när varken hjärna eller motorik funkar). Hon försöker faktiskt oftas hjälpa till även om det för tillfället ofta går över styr. Men ikväll när vi kom hem efter mösseberg, var såklart Nellie trött. Jag gick och la henne och Emmelie började fixa med smörgåstårtan. Nellie väl somnat var det Hannes som ville ha mat. Emmelie fortsatte med mitt stöd ute i köket. För att med jämna mellarum springa in till Nellie som sov oroligt och vaknade flera gånger. Det var sedan där  i sängen med armen om Nellie jag hittade henne... Somnat där intill sin lillasyster med kläder på och allt!!! Självklart var jag tvungen att stå där och gråta en skvätt, eftersom jag ammade blev väl stackars Hannes  våt!!  Så vill man kalla henne bortskämd, så gör det!!! Mig gör det inget mer än att jag blir riktigt hederligt förbannad om man använder det som något fult i samband med min dotter!! Hon har saker i bagaget som jag gärna skonat henne ifrån men hon har med stöd från oss ta sig igenom det, vilket ibland blivit lite tokigt men som vi efteråt kunnat skratta åt! Hon har fått vara med när en ny familj bildats vilket faktiskt inte alltid är så jäkla lätt! Nu har det gått väldigt bra och hon har alltid tyckt om Benny även innan hon själv bestämde sig för att det skulle vara hennes pappa. Jag träffade Benny när Emmelie var lite över två år och sommaren när hon fyllt fyra bestämde hon sig för att ta honom som sin far!!! Ha ha ha!! Självklart mycket tack vare Benny, han har verkligen ställt upp för henne!! Han som blev över... Emmelie frågade en gång hur det kom sig att vi just träffade Benny??? Tittade lite på henne och skulle börja med något långt utlägg antagligen när Emmelie tittar upp och säger

-Fick vi ta något som blev över då eller??? Mm i morgon fyller hon alltså nio år!!!! Inte klokt!!!

Förlossningen minns jag som igår!!! Mormor var med, Emmelies pappa var djupt engagerad redan då... Han valde att åka och jobba! Hon blev tillslut förlöst med tång, hon låg i med näsan upp och jag orkade inte mer! Men det var ju så nära en normal förlossning jag kommit, dom andra slutade ju med snitt!! Lite sorgligt då jag verkligen velat ha åtminstone en helt vanlig förlossning!! Nej nu är det sängen ska krypa ner till mina underbara ungar!!!

 

Söndagen den 22 maj 2011 kl. 23:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj