Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Storm...

Jisses vad det blåser, full storm!!! Ha ha blåst får mig genast att tänka på min "blåsta" vän...

Hennes make hängde upp hennes nya jeans på tork ute en blåsig dag. Då han använde en klädnypa i varje ben blåste brallorna av sträcket och in till grannen som har en elektrisk gräsklippare som klipper av sig självt, ha ha ha den klippte även hennes brallor!!!! Man skulle kunna säga att hon blev blåst på ett par brallor...

Idag har det inte hänt så mycket, är ju inget roligt väder så vi tog en "hemma och göra inget" dag. Eller jag och barnen tog vagnen när emmelie var ute och red så jag fick lite motion. I morgon är Emmelie ledig från skolan, skulle träffat en arbestskamrat och lunchat och gått upp till mösseberg med henne och barnen men det blev inställt, hon fick jobba extra och Hannes ska på läkarkontroll! Nu ska jag göra mig redo för nattens amning... Ha det gött!!!

 

Tisdagen den 24 maj 2011 kl. 21:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Blev inte som vi tänkt!!!!

Igår fyllde hon då år den "bortskämda" tjejen! Allt började bra med paket smörgåstårta och vanlig tårta som Emmelie hjälpt till att fixa i ordning! Hon var så nöjd med sina paket, fick naturligtvis mycke hästsaker!

Lite senare på kvällen ringde sedan hennes biologiska pappa! Han brukar lite sporadiskt komma ihåg hennes födelsedagar. Emmelie fick fullständig panik... Ville inte alls prata utan började istället gråta!! Jag fick säga som det var till honom. Självklart undrade han vad som hänt och jag sa att jag vet faktiskt inte riktigt men att jag undrar det samma. Då frågade han också vad som hänt på skolgården och jag hade ju liksom inget svar på det heller för Emmelie kan ju inte riktigt själv säga precis varför hon är så arg mer än att hon är besviken och rädd för hon känner sig tvingad att åka dit när han ringer och tjatar om det och efter att han tog hennes telefon är hon rädd för det. Sedan dess har hon ju inte velat åka dit och det är väl något år sedan. Självklart ansåg då Veine att jag påverkat henne och att allt var mitt fel!!! Visst är det så!! Jag har faktiskt inte sagt något negativit om honom utan hon har helt på egen hand fått lära sig det, har bara stöttat henne alla de gånger hon varit ledsen, förtvivlad och rädd. Nästan försvarat hans beteende när hon kommer hem och är ledsen över att pappa sagt elaka saker om mig. Men visst är det mitt fel. Hans icke engagemang och finnas lite ibland när det passar, att han inte hör av sig utan tycker att det är upp till henne (det var henens ansvar redan som treåring) osv osv det kan ju absolut inte leda till att hon idag inte vill prata med honom.

Efter några minuter ringde sedan Kim,( hennes storebror Veines son) Så fort telefonen ringde gömde hon sig under skrivbordet som ett skrämt litet barn. Hon vågade inte prata med Kim heller för  hon trodde att Veine skickat honom. Jag vet att hon tycker MYCKET om sin storebror så efter lite övertalan ringde hon tillbaka till honom. Jag stod bredvid och jag sa att om han frågade något om Veine eller Veine skulle ta luren var det ok att inte prata mer. Hon var nöjd efteråt men ändå ledsen. Så mycket av den glädje som fanns tidigare under dagen bara försvann i från henne! Jag frågade igen vad allt detta berodde på och hon säger bestämt attt det är jobbigt med allt tjat om att hon ska komma eftersom hon känner sig rädd och otrygg där. Så här känner hon nu och det får vi nog bara acceptera, det kan ju ändra sig när hon blir lite större. Just nu är hon väldigt beroende av rutiner och trygghet. Blev så tydligt efter att allt hur hon tydde sig till Benny, hur hon kröp upp i hans knä som den lilla tjej hon faktiskt är!! I morse kom ju oron över ifall han skulle vara på skolan osv... Fast hon vet att hennes lärare vet om hur det är och dom litar hon på och känner stöd av så det är bara för henne att prata med dom och det vet hon mycket väl, kändes nog bara lite skönt att höra det! Vissa saker kan ju inte upprepas nog. 

 

Tisdagen den 24 maj 2011 kl. 09:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj