Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Doktor...

Idag hade Hannes läkarbesök på BVC. 3 kilo nu!!! Lite svamp under alla hakor, en testikel, ligger för lite på mage, annars helt ok!!! Men jag är är inte särskilt bekymrad!! Om inte testikeln ramlar ner blir det operation, det uppskattar jag inte men jag håller tummarna. Han ska ju träffa läkare från Neo snart också så får vi se vad dom säger! Testikeln visste jag redan om. Så nu ska han ligga lite mer på mage! Vet inte om doktor BVC ve om att tillväxthämmade barn ligger efter i utvecklingen, med tanke på att han skulle varit född för ett par veckor sedan och dess utom tillväxt hämmad så är jag inte heller minsta orolig för styrka i nacken. Allt flyter på som det ska.

Emmelie har varit ledig idag men vi har inte gjort ett skit!! Vi vaknade vid sju, självklart hade jag varit vaken och ammt under natten, men sju vaknade vi alla till liv. Vi låg kvar och mös i sängen till klockan 10.00 Drack lite kaffe och kolla barnprogram. Knappt varit ute, mer än när jag åkte till doktorn. Är det något jag hatar så är det blåst, och här har det ju inte bara blåst, det har ju stormat känns det som. Vi avslutade i alla fall kvällen med lite tacos. Smulans favorit mat då det ramlar ner så mycket under bordet när vi sitter och äter det speciellt under Nellies stol. Smulan använder vi som städredskap när vi äter, dom andra hundarna får inte ligga under bordet när vi äter, man har fördelar när man är dvärgpudel...

Helgen är det mycket fotboll, klassbollen på lördag och match på söndag i Skara. Men det är ju bara roliga saker, så vi hinner nog inte med några tråkiga saker som städ osv denna helgen heller... Kram från mig!!!

 

Onsdagen den 25 maj 2011 kl. 22:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj