Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

NU FLYTTAR JAG!!!!!!

Hade beslutat mig för attt söka vårdnadsbidrag, 3000 för att gå hemma och ta hand om sitt barn istället för att ha det på dagis. Man kan jobba lite när det passar bara dom inte är på dagis. Detta gäller från 1-3 år. Hjo har, Falköping har och Skövde har det!!! Tidaholm då???? Nej inte Tidaholm!!!!!! Där sprack mina planer på att själv ta hand om mina barn lite längre för att dom ska slippa gå på dagis vilket dom hinner med i sitt liv ändå!!!! Jäkla skitkommun!!!! När jag för en gång skull planerat och fixat hur det ska se ut då spricker allt för att jag bor här!!! Åh visste inte att det var frivilligt för kommunerna att införa det! Så gisssa om jag blev besviken när jag läste listan över vilka som har infört det! Fasen!!!! Fast inte chokad. Tidaholm har väl köpt in två extra grå papperskorgar för hundskitspåsar istället för att inför det bidraget. Hundskiten är väl vikitgare än barnen! Kanske också unnat sig nya skyltar att sätta vid gränsen! I TIDAHOLM ÄR GRÄSET GRÖNARE!!! Ska fan åka runt till alla skyltar och sätta dit en under... MEN BARNEN BLEKARE!!! För föräldrarna kan inte söka vårdnadsbidrag och få pigga barn!!!

Ytterligare ett exempel på att lIVET INTE ÄR RÄTTVIST!!! Gud vad jag känner att jag har det svårt just nu!!!

Men min dotter har ju i alla fall en hel nacke!!!

 

Söndagen den 29 maj 2011 kl. 21:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

FRIAD...

Inga skelettskador på Emmelie. Skönt!!! Hon kunde köra på som vanligt enda hindret skulle väl vara värken då ett par dagar. Nu väntar vi på att hon ska komma hem!

 

Söndagen den 29 maj 2011 kl. 18:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Mooot Akuten...

Benny och Emmelie är nu på väg till akuten. Emmelie ramlade av idag då hon/vi hoppade ett hinder som dök upp utan att vi var förberedda. Låg ett träd över vägen och när Busan hopppat över eftersom jag såg det för sent stannade jag och vände och skulle ropa till Emmelie attt stanna så inte Njord hoppade. När jag vänder mig om är dom redan på väg över hindret. Då Emmelie aldrig hoppat ett hinder flög hon av och landade på nacken! Hindret var ju som sagt både brett och lite högt. Njord är ju såå snäll så han stannade fint och väntade. Fick upp Emmelie på ryggen igen när hon fått tillbaka luften, hon tappade ju andan också.Fast dom ville att vi skulle åka in med henne för att kolla upp nacken så det inte är något. Så mysigt att Emmelie fått tag i en sån underbar häst. Jag är ju så rädd att ja ginte ska kunna få lite tid med varje barn för sig, speciellt Emmelie har faktiskt det behovet. Så detta är perfekt, rida ut och småprata i skogen, fins faktiskt inget mysigare. Jag har ju själv bara "skogsmulle" hästar, vilket passar mitt liv perfekt då jag aldrig skulle hinnna med något annat som skulle ställa högre krav.

Igår var det klassbollen, jag brukar faktiskt tycka det är kul med cup och sånt men igår stod vi bara och väntade på att det skulle vara över. Fasen det blåste såååå kallt! Fruktansvärt var det, man kom inte undan där det var lä heller. Hade planer på att gå in på dass och sätta mig och amma! Men jag kröp upp i ett läktarhörn. Dom spelande barnen frös ju inte för dom sprang och lekte mellan matcherna. Igår fick Emmelie ont i magen och var rädd att spy. Vi trodde det berodde på trötthet. Men idag när Benny ringde till tränaren och skulle säga att Emmelie inte skulle vara med idag och spela så var en hemma med magsjuka, en låg på sjukhuset och jag tror det också var för magsjuka en annan hade känt av lite. Detta är dom jag vet och kan bara se en gemensam nämnare. Alla åt hamburgare på klassbollen. Nellie hade diarre och vi trodde det berodde på att hon drack välling igår men hon å ju också hamburgare så man vet ju ine. Jag länner inget men jag är la van att äta dålig mat eller nått... Skriver sedan om hur det gått med emmelies nacke.

 

 

Söndagen den 29 maj 2011 kl. 14:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj